Drömmare? JA!

Nu är kvällen här och jag kan bara säga att jag är grymt sugen på sommaren och dess sena nätter med gitarrspel, gemenskap och nyskapande. Fett sugen. Är inne i ett sånt grym inspirationsrus just nu, och skulle det inte vart för att jag skrek bort min röst igår så skulle jag nog sitta hela natten spelandes på gitarren och sjungt rakt från hjärtat. Faan vad jag längtar efter sommaren!!!!


Nån som är på i sommar?

Musik kan vara roten till allt gott!

oj oj oj. vilken kväll det blev. Ska nog ta det lite lugnt med att drick på ett tag. visst ska jag dricka men ska tänka mer på hur mycket jag dricker. Verkar som att det lätt går lite överstyr nu för tiden :P. Men det var en bra kväll ändå med dans på scenen och lite sång i micken. Dvs så som det ska vara ;P.

Idag har det inte hänt så mycket. som jag sa så vart det fest igår så dagen har spenderats på rummet liggandes i sängen och kollat på film. Har inte mått direkt dåligt men har vart sjukligt trött. Men nått jag inte förstår är varför jag inte satt på musik innan ist för film? Satte nyss på lite Three Days Grace och genast känner jag att energin kommer tillbaka. Märkligt hur man inte kan komma på sånt tidigare.




Late night "troubles"!

Åååå, hur faan ska det bli när det blir vår! Om det är vinterväder ute nu och jag redan börjar få de traditionella vårkänslorna, hur ska det då gå när det väl blir vår?!

Ullared? *skakar på huvudet*

Har verkligen inte haft nån inspiration till att skriva här på bloggen på sistone och jag vet inte varför. Har väll helt enkelt tänkt för mycket på annat. Men det har ändå inte hänt så mycket sen sist. Jag drog till stugan i tisdags för lite chill med lillen, pl och jonsson trode jag. Men nu sitter jag här fortfarande och Padde har anslutit och jonsson har fallit bort. Men imon bär det iväg hem igen. Tina har ifs vart med oss också och det får ju inte förglömmas, men när jag var hemma en runda idag så släpte jag av henne.



Jonas har kommit hem nu igen oxå! Men lite skadad har han allt blivit där nere! För det första han gör när han kommer hem är att dra till Ullared! Finns det inget bättre att göra i Sverige?! ;P Men jag fick tag på honom i alla fall lite tidigare ikväll och han mår bra. Imon blir det 100års fest och då ska jag festa ihop med mannen och de andra pojkarna :P. Jonas sa att han köpt whiskey till mej så jag är ganska övertygad om att det kommer bli en bra kväll! :P

(Tror att jag kommer börja lite mer med bloggen  nu)

Slow start :D

Det går ju dåligt med bloggande nu ju :S. Inte bra det här. Hade tänkt skriva ett inlägg igår när jag satt i bilen påväg hem från växjö men fastnade på msn istället. Var där och grattulerade min syster som har tagit examen nu och är utbildad mattelärare/historialärare på gymnasienivå. Ganska flashigt :P. Annars har det bara hänt lite av det vanliga. fest, röj och andra påhitt. Nått som är värt att nämna är att jonas kommer hem på onsdag tror jag och sen på fredagen så blir det 100års fest! Röj till förbannelsen :P.

Sitter nere i Halmstad nu och ska gå och hjälpa till med maten, sen blir det filmkväll och imon redan drar jag mej tillbaka till Tokarp. Skulle vara gött att stanna här nere lite nu, känns som jag inte varit här så mycket på sistone men jag behöver komma hem och fixa lite grejer bla. Jorda uttagen i tv/vardagsrummet, Byta termostat i stugan då jag kom upp där i fredags och märkte att det vara lika kallt inne som ute :S, måste även jaga mina gamla projektledare lite och så blir det en tripp till värnamo som inte går att skjuta upp längre :S.


Dags för vår och sommar snart?


Otur men glad ändå

Kär i det värsta du kan vara kär i!!!!


Borde faan byta liv känns det som ibland, men jag gillar ju mej själv?


:S

Har varit dåligt uppdatering på sistone och jag hoppas att det ska ändra sig men har haft lite att göra och liten inspiration. Tills jag kommer igång med bloggen igen så kommer här i alla fall en lista över nr som man inte ska ringa upp. Det vill säga lurendrejare :P Har kommit några nya nu som jag fick tag på och det finns säkert fler men dessa är i alla fall bekräftade skojare.

Listan med de nya bluffnumren:
0088213300300
0019015508088
0019012371080
0088213229017
0033468317800
0088213229028
0088213213608
0088213220037
0025260962204
0088213229026
0088213220048
0088213229034
0088213220002
00393355295074
00841669561039


Enjoy!


Jag och Tina...

I'm looking down at the dashboard and the clock shows 0:00, beside shows the temperature -1*C and the car has deccelerated to abought 120km/h. Thats almost legal, at least in my book with the present circumstances. I'm on my way back to Halmstad this time accompanied by Tina. But we aren't staying for long. We're going back tomorrow afternoon.

I'm completly in to the english language at the moment, becouse the book than I'm reading is written in english. I'm preparing myself for the upcomming fall. I don't know where, when or even how but I'm sure I'm leaving. It's my dream to work abroad for a while and the last time the job was everything but ok, but I also had something to come back home to. This time I have noth... Well you tell me! The thought right now is to leave this fall but I don't know for how long and nothing is certain.

Timme efter timme

Man blir lat av att vara hemma. får ångest för att jag inte gör nått på dagarna men vad ska man göra? Det kan inte kosta pengar för jag måste spara dem jag har ifall jag inte kan dra in nya till hyran och då blir allt ganska begränsat.

Lovar att jag snart trillar dit!

When the mind dreams of things out of reach

Dreams subconsciously reveal your emotions/desires, so I think the best thing to do would be to...


Ursäkta för det kryptiska men vissa saker vill man bara få ut utan
att berätta.


Inkröning av Barack Obama

Har precis kollat på cnn's live sändning av inkröningen av USA's 44:e president, Barack Obama. Jag tror på denna mannen att han kan göra gott för usa och få landet att resa sig upp ifrån dess svacka som den är nere i. Och efter att ha lyssnat på hans första tal som president så måste jag bara säga att om han lyckas göra hälften av vad han lovar där så kommer han ha gjort både USA och VÄRLDEN en stor tjänst. Det finns så många bra poänger i talet att jag inte vet var jag ska börja men "upplysningen" till ledare runt om i världen som planerar terror var ändå en som är värld att nämna: Erat folk bedömmer er efter vad ni kan bygga, inte vad ni kan förstöra!


Fam. Obama

Scrubs har svaren på allt!

Hur gött som helst att scrubs sänds så sent på kvällarna för det är alltid då jag sitter och filosoferar som mest. Men just nu så var ett avsnitt om tjejers fuckade syn på killar och hur Carla får en uppenbarelse i samma ämne. Men jag tror nog ifs inte att så många skulle sett budskapet i det hela utan skulle nog bara sett den scenen som den tråkiga delen av avsnittet :S

Don't live in a unpossible dreamworld. Create your own heaven!


För mycket sömn är aldrig bra!

Nu sitter jag här igen. Sist uppe framför tv:n i tokarp. Även om jag tycker det är himelskt att ha nått eget nere i Halmstad så kan jag inte komma över att det känns skönt att sitta uppe och veta att folk man tycker om ligger och sover med vetskapen om att jag fortfarande håller ställningarna. Det har gått en hyfsat lång tid sen jag blev singel och även om jag fortfarande försöker hålla mej till mej själv så kan jag inte inte förundras över folk som inte fattar varför man ska ha flickvänn/pojkvänn. Har de aldrig älskat eller hur kan de inte vilja ha nån att kalla "sin". Våren är på väg så vi får se hur det blir för min del men det skulle vara gött att klara sig åtminstonde EN vår utan att bli kär. (våren är alltid svårast)


Ok det kan låta lite fjolligt men jag bryr mej faktiskt inte. Håll till godo!

Ge faan i de!

Haha, så roliga är de!

Skulle man komma in till oss för en kort stund så kan jag garantera att man skulle gå ut med övertygelsen om att vi var sura på varann. Men allt är bara på skoj även om det låter hårt! Man blir allt lite hjärntvättad när man sitter och lirar datorspel. Mackan ligger risigt till!

Fuck you!

Haha, Idag har jag flummat med mackan och vi har lekt med jennifer och lirat lite datorspel. Lirar faan aldrig spel på datorn så det är väl ändå inet så konstigt om jag frågar lite. Särskilt inte när det är ett spel jag aldrig har spelat innan? Men lillen fick damp ändå och tyckte att fågorna blev lite många så vi la ner efter en stund och nu igen så sitter vi hos Pl och lirar igen. Har typ hållt på i 5 min och mackan har redan halvt damp :P haha

Kommer nog vara hos pagge ett tag så det kommer kanske bli nån mer uppdate frammåt kvällen.

Synd att man inte gör som man tänkt.

Igår innan jag gick och la mej så tänkte jag att jag, så fort jag vaknade, skulle gå upp, packa mina saker och styra bilen mot tokarp, oavsett vilken tid. Men då jag det senaste halvåret har blivit van vid ca fem timmars sömn och gick och la mej vid 18 tiden igår så vaknade ju jag självklart vid 23 tiden. Tyckte att detta var lite tidigt att bege sig hemmåt och jag skulle vara ganska seg ikväll om jag gått upp redan då så jag försökte somna om så gott det gick och efter nån timme så låg jag igen och sov. Har ifs inte sovit så gott den sista tiden men nu har jag varit uppe en stund och har bara några få saker att fixa innan det bär av till Tokarp.


Lite suddig bild men troligtvis den enda jag har sen den nya fasaden är uppe.


Nej Jossan det var inte dej jag menade! :P

Who the fuck's in control?

Är helt slut. skulle lika gärna kunna slockna var som helst. Ligger här i soffan och kan inte ens koncentrera mej tillräckligt mycket för att skriva sms. Imorgon blir det Tokarp och Lillen säger att det har kommit snö så det blir nog även lek med Jennifer.

Still looking good, just so you know!

Helt slut men kul ändå.

Har haft tjejbesök i Halmstad i helgen. Har haft riktigt skoj men är helt jävla utmattad. Har typ bara "sovit" nån timme i natt och är förundrad över att jag kan bete mej som en normal människa idag :P. Men vi får väll börja från början. Jossan, Ida, Julia, Sofie och Sofie kom ner hit vid 11 tiden ungefär efter att ha kidnappat Ida som inte hade nån aning om vad som hände. Sen hade de med sig en födelsedagstårta för Ida hade fyllt år och det var därför de gjorde denna resa. Efter att tårtfestligheterna var slut och vi hade chillat lite så fixade vi iordning lite mat och styrde våra steg upp till slotsmöllan. Har faktiskt bara lirat laserdoom där uppe innan med vi körde bårde aerosfortet och laserdoom och det var faktiskt riktigt kul på aerosfortet (vilket är ganska likt bodaborg). Vidare för kvällen sedan så hade vi lite förfest medans alla gjorde sig i ordning och sedan drog tjejerna ut på middag vilket jag tackade nej till (kände att de kunde få fira lite utan mej) och sen möte jag upp dem i stan.

(Gruppbild uteblir då jag inte hittar nån och orkar inte lägga upp flera)


Anledningen till att jag är helt slut var att jag fick dela säng med Jossan och Ida, vilket blev så varmt att jag absolut inte kunde somna! Har bara legat och vridigt mej i sängen hela natten.

Nu när de skulle åka (för ca 20min sedan) så fick jag en egenknopad sång sjungd för mej och så fick jag paket! (Tycker väll också att det är lite märkligt då det är ida som fyllt år men sak samma) Tror nog att dessa tjejer känner mej ganska bra, fick nämligen ashärliga whiskeyglas! fett nice.



Nu blir det i alla fall till att sätta på nån film eller nått och chilla innan jag bestämmer mej för att styra stegen mot Tokarp eller inte.

Smile

Vilken kväll det blev igår.  Inget fart på dem men ändå härlig och lite naughty. Det var inte jag som stog för naughtydelen men det kommer vi till. Satt i alla fall igårkväll för mej själv och var helnöjd med att datorn var så pass snabb som det var (pga formateringen) och kollade på tv. Bestämde mig i alla fall för att gå och lägga mej tidigt för en gångs skull så när jag låg i sängen och hade högläsning för mej själv vid ca 23 i min nya bok för att öva på mitt engelskauttal, så belv jag plötsligt avbruten av ett ljud från lägenheten jämte. Det är första gången jag hör nått annat än väldigt hög musik från mina grannar genom väggarna. Men det var ingen stereo denna gången. Det var en tjej i njutning! Riktigt jävla högljud sådan och hon var inte långt ifrån klimax! Tyckte detta var lite småroligt och fan mej själv liggandes fortfarande boken i händerna och småle för mej själv.


Fickan full med ballonger!

Sådär, äntligen har ordningen ställts tillbaka till...    ....det bättre faktiskt. Var nere på stan idag och fixade internet och när jag sedan kommer hem så visar det sig att jag har misshandlat min dator för mycket på sistone och måste formatera om den. Så där har ni större delen av min dag!  Men det var ett riktigt trevligt möte i butiken idag. Tror jag stod kvar där i 30minuter utöver mitt köp och tjötade med Nicke och Kajsa, dvs de som jobbade där. Kajsa var även så snäll så hon gav mej en näva full med ballonger och skrattade åt mej när jag tog imot dem. Men erbjuder man ballonger så tar jag dem ;P. Missade till och med Kristian Antilas livespelning på P3 utan att bry mej nått vidare. Känns skönt att ha eget internet nu i alla fall även om jag bara har vart utan i 3 dagar, vilket inte är så mycket, så har det sinkat mej i jobbsökandet!


Har ganska mycket att ordna ju nu och här har jag faktiskt städat bordet ;P

Med våtdräkt på när ingen ser!

Nu sitter jag här igen. Kommer bli galen om jag inte får tag på ett jobb snart, hur klarar folk av att bara sitta hemma? Dagen har ändå vart hyfsat ok då jag började att läsa lite i min nya bok, "tränade lite", lagade lite mat, drömde mej iväg till sommaren, styra upp lite med jobbsökandet, spelade lite gitarr, m.m. Men detta är verkligen inget jag skulle kunna göra varje dag. skulle gå under! Men nu är det ifs bara 1,5 dagar kvar tills jag får besök och det ska bli kul.

Snackade med en polare idag, bla om folk som är avundsjuka. Vi sa det inte rätt ut med jag tror att båda tänkte samma sak. Vi har en gemensam bekant som har agerat ganska konstigt mot oss båda på sista tiden och vi förstår inte riktigt varför han gör som han gör. Han behöver verkligen inte vara avundsjuk utan bara lite mer vänlig. Om man är taskig mot alla hela tiden så sitter man snart själv.

Kan även meddela att jag har fått ett erbjudande att vara trubbadur på en krog om två veckor så jag måste bestämma om jag ska tacka ja eller inte i början av nästa veckan. Men vi får se hur det blir, om jag känner mej sugen eller inte.


Ska försöka fixa nytt internet imorgon så bloggandet kan bli lite mer normalt igen.


Nere i Halmstad

Nu sitter jag nere i Halmstad igen. Det var varit en tröttsam dag då jag började med att vara i simhallen vid 6 och simmade lite grann. Sen drog jag hem till tokarp igen och packade innan det var dags att åka ner för att komma i tid till mötet. Väl efter mötet så märker jag att internet har slutat fungera. Hon jag hyr av har sagt upp sitt abonemang och jag får nu fixa eget så jag kommer vara utan i några dagar. Nä jag hinner inte skriva mer här nu för jag måste fixa allt annat innan mitt batteri tar slut.


Sleepless in...

Borde verkligen gå och lägga mej nu men jag vet att jag inte kommer kunna somna. Ska nämligen upp tidigt imon och vara i simhallen vid 6 för att simma lite. Sen efter det bli det att åka hem för att vara på möte nere i Halmstad lite efter kl 10 på arbetsförmedlingen. Har inte varit så sugen på att åka ner på sistone men folket har verkligen ringt efter mej där nere ifrån de sista dagarna och har även börjat se fram imot helgen. Hoppas att allt löser sig imon och att jag hittar vad jag söker.


Life pushes on and I'm still on top!

VMO Sjukhus

Har precis vart och hälsat på Pl på sjukhuset. Han och Lelle voltade med bilen på vägen till jobbet i måndags morse. Lelle fick lite skador i nacken men fick åka hem samma dag medan PL fick några kotor komprimerade och ligger inne på ortopeden med smärtlindring och kommer få ligga kvar där i alla fall tills imon. Sen ska han få gå med en "korsett" i 8 veckor och jag riktigt ryser när jag ser honom ligga där i sängen och grimatisera så fort han måste vrida på sig. Lider med dej kan jag säga!


Krya på dej mannen!

zzzzzzzzzzz

Är grymt trött idag. Har vart uppe några timmar men är fortfarande tröttare nu än när jag gick och la mej igår. Men nu blir det till att bada för min del för att försöka komma igång och ifrån.

Personligt

Ge dej inte på att förstå saker du inte har nån aning om. Jag har inte raderat nått. fråga nån som vet och basera inte din värld med att lyssna på folk som inte finns i min värld längre!

Inget är svartvitt och saker du "vet" är mer saker du tror. Jag kan få det hända, just det du tror att jag är ute efter. Men sanningen är, att jag är för smart för att göra det och vill igentligen inte ens!



Inget är raderat! Rummet är inrett!

Helt totalt slut och avtrubbad!

Finns inget lika stort behov av kraftuttag just nu men det är jobbigt ändå.

Det är konstigt hur bra man kan hålla sig uppe när man bara vill sjunka ner! Varför kämpa sig igenom nått som kan slå ner en så hårt utan att anstränga sig? Jag ska i alla fall hålla mej på avstånd till jag har fått svar på några frågor. Åtminstonde några av de stora! Försöker man inte så vill man inte, men ni ska veta att jag försöker!



Hur kan man säga att man vill ha kontakt när man raderar nummret?
Ska nog göra det samma! Blir bara så förbannad!!!!

Young man, don't ever fall...

Till Jonas

Faan vilken rastlös helg det här har varit! Har hela tiden gått runt och känns att jag vill göra något och även om det har varit en rolig helg med fester och annat så sitter jag ändå här på söndagskvällen och känner att jag vill ha mer! Jag är helt enkelt inte nöjd! :P

Fredagen bjöd som sagt på fest i stugan med planering i sista minuten men det blev riktigt bra ändå och vi var väll va ca 15 pers. Lördagen bjöd sedan lek med jossan på eftermiddagen och sedan var jag nykter på en lång förfest hemma hos Jonas och kom väll i säng vid ca 1 tiden. Söndagen har sedan gått i ett ganska lugnt tempo med att jag och mackan har försökt återskapa torsdagens aktiviteter med resultatet av att bli besvikna av att det inte är lika roligt utan snön. Och nu i kväll har vi vart hemma hos Jossan på sällskapsspelarkväll.

Fick precis höra en sån rolig beskrivning på mej av en jag träffade i helgen: är typ smart fast dum! Haha, så jävla roligt, och absolut inte blont nånstans! :P

Jonas du missar inte alls mycket i relation till vad du skulle missat om du skulle vart borta sen när du kommer hem! ;P Försök hänga med där då!


Nobody messes with the... ;P

Ops!

Blev visst lite hårdare igår än vad jag hade för mej. Visst om att jag var ganska "glad" men det var visst inte allt. Kollade nämligen igenom bilderna som togs igår och även om jag är med på bilderna så kommer jag inte ihåg allt :S Men vad gör de! :P


Fest

Nu är det fest i stugan. :D

uppdatering

Har ifs inte letat så mycket men nu har jag adressen till sidan som hänger ut dömda sexbottslingar. http://www.kriminellt.com/  (tackar vi kim för)

Har precis haft en diskussion med min mamma om OG's övertagande av sidan och till en början hade hon lite svårt att förbisee att de är kriminella och jag kan hålla med henne om att det är viktigt att hålla isär att de gör något bra på den sidan och vad de håller på med i övrigt. Det är ju inte precis en svärmorsdröm.



Svea tingsrätt har nu hävt dommen om att häkta danho acar (OG's ledare) i sin frånvaro
och han är inte längre internattionellt efterlyst.

Blir nog lite vila på det här.

Helt underbart småtrött just nu! Blir lätt så efter en långdusch efter att ha flängt runt på olika sätt hela dagen.

Dagen började på rätt sätt då det var fullt snöoväder utanför mitt fönster nere i Halmstad och jag kunde inte hjälpa mej själv utan småhoppade och log så brett jag kunde. Jag skulle ju nämligen åka bil tillbaka till Tokarp idag (efter några små beting). Älskar att leka med bilen när det är snö ute och i Anderstorp finns det ju utmärkta ställen att vara på. Kom hem lagom till lunch och efter det ringde jag mackan och sen dess har det vart fullt upp!


På vägen hem från Halmstad


Jag, jenniefer och Lillen. Den kombinationen har det vart hela dagen men oftast har det vart Lillen som kört och jag som stått backom. Vi var även en runda på sjön lite senare då vi körde snowboard bakom. Har tyvärr inga bilder på det då vi inte hade verken fotograf eller kamera med oss. Allt avslutades med att vi körde tokarpsbadet - gläntan - tokarpsbadet på bara nån minut då marcus körde och jag stog bakom på skridskor.

Fotograffen på vår tidiga session var Jennie Davidsson och det tåls nog att även inlägga att Jennie och Jenniefer inte är samma. Man tar ju inte lika hårda turer med Jennie ;P haha

Grymt galet kul dag!

Och där var det igen!

Faan va jag älskar klagokommentarer. Trodde att jag skulle få kommentarer på mitt grammisgalabloggande och jag hade rätt. tog inte speciellt lång tid innan det kom. Och jag kan inte hjälpa att le om inte till och med skratta högt när jag får folk som klaga. Första "klagokommentaren" löd: inget liv? jag skulle mer påstå att det visar ju här att jag har ett liv, du som läser och klagar verkar ju inte ha nått liv och du följer nått du inte gillar. och samma klagade senare på att jag stavat fel osv. Jag tror jag vet vem det är som lämnat kommentaren och det frambringar ett ännu större leende!



Tänkte bara att jag kunde nämna dej här så kanske du blir lite gladare?! :D

Smile like you mean it!

Sammandrag

Måste bara först fråga: Är det nån mer än jag som stör sig på att jag hela tiden har skrivit nominerade är? Borde ju helt logiskt vara var.

Det var en ganska bra grammisgala i år med många värdiga vinnare. Men jag är besviken att Robyn vann priset för årets Liveakt, att EMD vann pris för årets låt, men framför allt att Amanda Jensen kom på andra plats i samma kategori. C'mon svenska folket! Vill ni att jag ska idiotförklara er? (om nån inte fattat det så gillar jag inte Amanda Jensens musik nånstans)


Ok att det inte är från årets grammisgala men ändå en grammisgala


Frågan är om det kommer vara nån som kommer läsa hela mitt inlägg om grammisgalan då det har varit tunt med egna kommentarer men sak samma, nu är det gjort.

Imon bär det nog av till Tokarp igen för att åtminstonne tillbringa dagarna fram tills och helgen där.

Grammisgalan!

Ok nu kör vi igång, ölen är öppnad och sändningen har börjat!



Kvällen började med Liveuppträdande av Takida som uppträdde med deras megasingel Curly sue. Med sig på scenen hade de en stor kör i mörkblåa "klänningar" och guldiga fågelansiktsmasker. Till en början så kändes körens insatts lite smått irriterande men när väll låten tog fart så blev det ett riktigt lyckat inslag. Till skillnad från körens lite creapy scenkläder så tyckte jag mycket bättre om Takidas egna och sångaren hade själv fått på sig en mycket stilig kostym.




Kvällens hosts är Adam och Gry som så många gånger förr gör ett strålande jobb. Adam i en stilig svart kostym och Gry i en svart halvlång klänning. Men är det bara min tv eller ser det ut som att Gry har gått upp i vikt? Hon är fortfarande lika snygg som alltid men hon ser ut att vara lite mer, eller det kanske är klänningen som ger synvillan?!


Första prisutdelare är Nina Persson, sångare i både det gammla bandet The Cardigans och även i A Camp (som numer får ses som ett band och inte ett soloprojekt).

Nina presenterar årets grupp och de nominerade är:
Backyard babies
Bokaspers orkester
Kent
The hellacopters
Soundtrack of our lifes (vinnare)



Kristian Walz står för nästa uppträdande och ger oss hans senaste singel: What's your name. Har aldrig hört honom live innan och funderar på om jag någonsin ska göra det igen över huvudtaget. Det låter ok men jag är inget vidare fan av honom och om kvällens uppträdande att bedömma så låter det faktiskt bättre på skivan, och jag kan inte riktigt känna att det är nått ös i låten.
Men han är ändå en grym låtskrivare




Årets manliga artist

delas ut av Carolina Gynning som skämmer ut sig totalt när hon sjunger själv! Dock inte mer än några rader men med den rösten blir det snabbt för mycket.

Nominerade är i alla fall:
Håkan Hellström (Vinnare)
Kleerup
Markus Krunegård
Timbuktu
Timo Raisänen (Timo var min favorit denna kvällen men Håkan är ändå en värdig vinnare)


Älskar Håkan och hans tacktal, han är störtskön! Och snacket med Adam och Gry sen efteråt! Han är helt enkelt en härlig person!




Nästa kategori är årets dansband och delas ut av Peter Settman.

De nominerade är:
Charlotte Perreli
Lasse Stefanz (Vinnare) Solklart Sveriges bästa dansband!
Linda bengtzing
Rongedal
Sarek


Har aldrig riktigt gillat Soran innan som står för kvällens åtminstone första humorinslag. Men han lyckas bra och det är faktiskt ganska kul


Nästa liveframträdande är Timo Räisanen med In Flames låt Alias. Har aldrig sett honom live men hört ganska många av hans liveinspelningar och han håller alltid hög klass och gör så även i kvällens framträdande. Han är vad man kan kalla en riktig artist. Men han kör bara början av den för sen ryker In Flames in och fortsätter sin egna låt lika proffesionelt som Timo! Men jag måste säga att även om jag gillar orginalet så kör Timo en riktigt bra version då han både startar låten med ett lugnt tempo med sin akustiska gitarr samt avslutar den på samma sätt.


Då var det dags för nästa pris att delas ut och utdelare av detta är ingen mindre än Joey Tempest (för de som inte vet så är han sjungaren i Europe).

Nominerade till årets hårdrockare är:

In Flames (Vinnare)
Meshuggah
Millencolin
Opeth
Sabaton


Har inte hört nr 2, 4 eller 5 men av In Flames och Millencolin så tycker jag fett att detta var rätt!



Jag har alltid gillat Nina Perssons röst både när hon lirade med The Cardigans och sedan då också i A Camp.
Och vad passar inte bättre då än kvällens nästa liveinslag, nämligen A Camp med deras senaste singel: Stronger than Jesus. En väldigt bra låt om jag får säga min mening. Och det får jag för det är min blogg!!!


Priset för årets kvinliga artist delas ut av Andreas Carlsson och de nominerade är:


Amanda Jensen
Anna Ternheim (Vinnare)
Hello saferide
Lykke Li
Veronica Maggio


Det har vart ett bra musikår på den kvinliga fronten i år och allt jag har att säga igentligen är: Gött att inte Amanda vann!




Årets nykomling - Kjerstin Dellert


Nominerade är:
Afasi och Filthy
Amanda Jensen
Detektivbyrån
Kleerup (Vinnare)
Markus Krunegård

Hade för mej att Detektivbyrån hade haft plattor innan men kom på sen att jag har blandat ihop dem med Kosmos. :P Honest misstake!




Årets liveakt delas ut av Plura Jonsson och det kanske inte är så många som känner till namnet men jag kan lova att de flesta har i alla fall hört nån av hans låtar nån gång.


De nominerade är:
Håkan Hellström
In Flames
Lars Winnerbäck
Robin (Vinnare)
The Hellacopters


Har lite svårt att se att Robin skulle ha gjort årets bästa liveakt, och särskilt med den konkuransen hon har. Men jag antar att alla kan väll göra ett misstag nån gång, men skärpning juryn!




Nästa är årets jazz och då jag inte är intresserad av jazz och alla banden har alldeless för långa namn så skiter jag helt enkelt i att skriva upp detta!

Orkar inte heller kommentera liveupträdandet då det är Robin som framför det och jag vill protestera mot att hon vann årets liveakt!


Nästa kategori är årets album och kvällens utdelare är Salem Al Fakir som chockande har bytt frisyr vilket tur väl är. Störde mej på den som sate innan och nu ser han helt enkelt


Nominerade är:
Leaving on a mayday - Anna Ternheim (Vinnare)
More modern short stories from Hello Saferide - Hello Saferide
För sent för Edelwise - Håkan Hellström
Kleerup - Kleerup
Och vinnaren är... - Veronica Maggio

Finns inte så mycket att säga. Alla album var grymma i stort sätt, har bara inte hört Kleerups hela skiva.




Soran har lyckats och även om jag inte viker mej av skratt så ler jag i alla fall åt hans sketcher och mer behövs faktiskt inte.

 

E.M.D. det var väll ett jävla tjat om dem ikväll. Men till slut fick de äntligen uppträda och framförde då en av deras låtar - Alone, vilket de gjorde väldigt bra. Det märks att de har växt som artister sen idoltiden (även om jag inte tittade på det).
Det kanske inte var nått vidare ös i framträdandet även om man är van vid att höra låten lite mer upptempad så var det ändå bra utfört.




Årets låt (pressenterad av Adam Alsing och Gry Forsell)


Veronica Maggio - Måndagsbarn
Kleerup ft Titiyo - Longing for lullabies
3:a Markus Krunegård - Jag är en vampyr
2:a Amanda Jensen - Do you love me
1:a E.M.D - Jennie let me love you


Hur faan kunde Amanda Jensen komma tvåa? Ok att jag inte tyckte att EMD kanske skulle ha vunnit men för faan svenska folket! bättre kan ni!


Tomorrow?

Grammisgalan går av stapeln idag och jag tror faktiskt att jag ska kolla på den denna gången. Brukar aldrig ha tid eller ork att sitta och titta på den även om jag är intresserad.

Det har kommit riktigt grymt mycket bra musik 08 tycker jag och kan inte helt nöjt säga vilka vem jag vill ska vinna men jag vet i alla fall i några kategorier vem jag inte vill ska vinna. Vi får hålla tummarna och hoppas helt enkelt! Se om jag inte kan göra lite fortlöpande inlägg vartefter kvällen följer.

Och så ett grattis!


Skyskrapan Burj Dubai har äntligen sträckt sig till sin fulla höjd på 818m och
är världens högsta byggnad. Tvåan står i Japan med 550?m nånting vilket i
jämnförelse kan liknas med lekstugan till en villa! ;P
Burj Dubai är fortfarande inte helt färdig men med topphöjden nådd så är det
inte mycket kvar. Men allt är väll relativt!

Leendet finns där även om inte anledningen syns

Fy faan va halt det är ute idag. Har precis kört lite bil då jag var tvungen att ta mej ut till fyllinge. Visste om att det troligtvis skulle ganska halt på vägarna idag men fy faan. Testade att lägga upp bilen lite på sladd för att känna av vad jag hade att förvänta mej. Men dömm av min förvåning när bilen inte ville tillbaka, och inte ville den stanna heller. Det bara gled och gled och det var tur att jag inte hade nån i bilen för då skulle de väll vart jätterädda! Ta det lugnt på vägarna idag, nu tar jag cykeln ner till stan igen :P

Det ser mörkt ut på alla avbytarbänkar...

Mina föraningar från igår blev sanna. Hade verkligen problem med att somna igår, låg och vred mej hur länge som helst men shit happens. Har ägnat förmiddagen idag åt att söka jobb. Jobbsökandet hittils bestått av att ringa runt till alla El firmor i hela halmstad och fråga om de behöver folk och så har jag även gjort en tripp ner till arbetsförmedlingen vilket visade sig vara lite halvt onödigt. Man måste nämligen fixa en massa grejer på nätet först innan man kan få komma på ett möte (vilket även är obligatoriskt om man ska skriva in sig där). Ok att de har datorer man kan låna av dem men om jag ska kunna skriva in alla utbildningar, jobb och andra meriter så behöver jag har lite hjälp från papper och filer på min dator för att kunna komma ihåg alla datum m.m. Men nu är allt inlagt så nu blir det först en tripp till det gamla jobbet för att skriva lite tidssedlar, lärlingspapper för att sedan bege mej tillbaka till arbetsförmedlingen för att försöka få till ett möte med dem.


Kunde inte hjälpa att bli lite irriterad när jag var inne på arbetsförmedlingen
och hörde några "nysvenskar" samtala likadant som man kan höra lågstadieelever
samtala när de försöker verka tuffa.
Nysvensk 1: Är du medlem nu?
Nysvensk 2: JA
Nysvensk 1:(Stolt röst) Jag har vart med här sen i april!  

Aaaahh!!!

Börjar få lite panik nu! Eller panik kanske inte är det rätta ordet men ändå så jag troligtvis kommer att ha lite småproblem med att somna! Igår var ju första svarta dagen efter nyår och därmed min första dag som arbetslös. Men i och med att det är så grymt många som var lediga igår så har jag räknat den lite halvt som röd vilket då gör morgondagen till första svarta och jag ska då imon börja med mitt jobbsökande på allvar. Har visseligen sökt jobb innan oxå men det går inte så lätt när de flesta jobbar mellan 7-16 då även jag jobbat. Men "paniken" handlar mer om att jag nu verkligen måste hitta ett jobb!

Aaaahh!!!


Foto från mätarbytesjobbet, kanske inte det bästa jobbet men
ändå ett hyfsat jobb som handlade lite om el!

Nice!

Läste precis en artikel om att sexbrottslingar hängs ut på nätet. För lite mer än ett år sedan så startade ett gäng föräldrar en sida där de hänger ut dömda sexbrottslingar med bild för att hjälpa till att skydda sina barn. Denna sida har vart stort omtalad och har både blivit hackad och personerna som har skött den har blivit hotade. Nu har "personalen" tröttnat på alla hot m.m. och beslutat att lägga av. Men då stiger Original Gangsters in och tar över som nya ägare. OG är väl kanske inte de man förknippar med samhällstjänster men jag tycker ändå att det här kan vara nått bra! OG-ledaren Denho Acar säger att de tar helt avstånd från våld mot kvinno och barn och att om det skulle komma fram att nån medlem i gänget skulle ha gjort nått sånt här brott så skulle de bli utkastade. De säger även att de har större "resurser" att stå imot hot och dylikt.


Jag ger en uppmaning till alla små sexbrottsäckel att fortsätta att hota så får vi se om kanske inte OG kan lära er ett och annat?!

Sloooooowwwww

Känner mej så grymt tråkig idag. Har haft så sjukt mycket att göra de sista månaderna att jag inte har haft en lugn helg och inte ens så många stunder utan nått att göra. Men nu när jag väl har fått det så känns allt så rastlöst, tråkigt och meningslöst. Kan inte ens njuta av att lira guran då jag är för hes för att sjunga med. Men det kan nog vara behövligt att ha den här kvällen. Snart börjar väll kalendern fyllas i igen och då kommer det troligtvis dröja tills nästa gång den här möjligheten kommer.


Det är ju MÄRKLIGT

Igår kväll satt jag och snackade med Sophie (en härligt tjej som inte tror jag nämt här innan) bland annat om att det är märkligt hur fort man glömmer av smärta. Hon hade haft en sån grym otur med sin fot i julledigheten då hon hade skadat samma fot typ 5 gånger. Men det är igentligen inte det jag vill ta upp. Det gäller typ samma sak fast om sjukdom (dvs hur lätt man glömmer). Jag stog precis i sovrummet och tog på mej kläder efter duschen då jag fick sån otoligt stor lust att lära mej kitesurfa idag! Det är -8*C här i Halmstad idag och jag har precis blivit "frisk" efter en förkylning som har haft mej sängliggande i typ 6 dagar! Att ge sig ut nu skulle troligtvis vara som ett milt självmord! Men ändå, jag är grymt sugen!


Ok inte jag men kanske en dag?!

Ny mobil!

Jag ska beställa en ny mobil så fort min leverantör får in den på lager igen. Telefonen jag har bestämt mej för är Samsung SGH-F480 men jag är fortfarande lite tveksam då det inte finns så många kommentarer om mobilen ute på nätet. Och de flesta kommentarer som finns är från ägare så bara har haft den i en vecka. Men vilket som, långtidsbrukare som nyägare kom gärna med kommentarer om för och nackdelar och om jag gör rätt i att köpa den.


Samsung SGH-F480  Touchwiz

Diss

Jag vill lägga in en STOR diss till alla tjejer som sminkar sig för mycket! Kollade på Fotbollfactory igår med PL och Lillen och däri är det en tjej/tant och har alldeless för mycket spakel på sig. Ok att hon inte är nån megapingla utan allt smink men när hon har det på sig så ser hon ut som en prostituerad som inriktar sig på clownkunder!

Kom igen, om ni inte vill ha det naturligt så ska åtminstonde sminkningen se någolunda naturlig!

YES!

Bloggen har legat nere i nått dygn nu pga?! Jag vet faktiskt inte. kunde bara inte logga in till den, men nu är allt som det ska igen.

:D

Nu har Lillen och PL precis kommit ner till mej här i halmstad. De lovordar min lägenhet och gillar ballongerna.
Hinner inte skriva så mycket för vi ska dra till affären men jag måste hylla mrp.blogg.se har ifs inte funnits så länge än men håller hög klass och bjuder upp till skratt mer än en gång! gå gärna in och kolla :P


Last years wishes are this years apologizes

Mår kanon just nu och om det håller i sig tills imorgon så kan mitt nya år äntligen börja på allvar! Ska försöka spela lite gitarr då oxå, har nämligen inte rört den än sen jag åkte hemifrån i söndags :S. Känns lite konstigt att säga att man inte rört gitarren då den har vart ett dagligt inslag de senaste månaderna men ikväll har i alla fall musiken kommit tillbaka. Foten går för fullt till det senaste nerladdade och skaparlusten finns där men det får vänta tills imon.

Kollade precis på Sagan om konungens återkomst, och i slutet frågar Frodo hur man tar upp trådarna från sitt gamla liv igen. Tror inte att det fullt ut går att göra. Vissa kanske kan få upp en fasad utåt att de lyckats men efter ett stort äventyr eller nån händelse som har påverkat ditt liv lite mer så är du annorlunda. Bara att acceptera och göra det bästa av situationen. LE!!!!

On my way back!

Mår mycket bättre idag. har suttit upp nästan hela dagen och har bara legat ner små korta stunder och väldigt få sånna :P. Känns jättebra faktiskt även om jag är helt fuckad i huvudet, tung och yr. Hoppas bara att nästa natt inte blir som den som var. Kunde knappt sova och har legat hävt i mej vätska och har försökt fortsätta med det under dagen oxå.

Synd att man är sjuk just nu för det verkar som att hälften av bekantskapskretsen har som ide att åka ner tll Halmstad över helgen och jag får inte träffa dem :S. Men det blir säkert bättre snart.

Första dagen på det nya året!

Känns verkligen som att denna dagen har vart ungefär en vecka lång! Ok kanske inte riktigt men det känns inte som bara en dag och det på nått bra sätt märkligt nog. Jag har absolut inte gjort någonting idag pga (ibörjan) bakfylla och sedan förkylningen. Har bara kollat på tv men har haft så grymt många tankar, fått så extremt många intryck och ,även om det har vart både svårt och oftast inte förknippas med sån sjukdom som gör att man måste ligga inne, så har jag skrattat en hel del. Höll på att inte få ner maten innan. Konstigt hur bra man kan må när man samtidigt mår skit! Men men, får väll tänka att om året börjar med en rejäl sjukdom så kan det väll inte bli annat än bättre resten av året?!


Trodde först inte att jag skulle komma ut på nått nyårsfirande men jag samlade lite krafter, sket fullständigt i att kroppen sa att du kommer ramla omkull utan sprit men VAD SKA MAN GÖRA?

Whiskeyn kan ibland verka lite oemotståndlig men det dämpar ju oxå sjukdomssymtomen tillfälligt men så fort baksmällan försvunnit så drog sig förkylningen fram igen men jag tror det går åt rätt håll i alla fall.

Årets första tabbepoäng går till: Patrik Larsson! Mannen som ringer till mej och ber mej pallra mej bort till festen för att sen när jag väl kommer vara helt försvunnen och inte hittas fören efter både tolvslaget och ettslaget. Han har då legat uppe på övervåningen/vinden och sovit! Han underhåller faanimej även med sin frånvaro även om vi inte skrattade fören efteråt!

Gott Nytt År!

Gott Nytt År!!!

RSS 2.0