Välkommen till min nya blogg!

Okey, då va det dags att testa det här med att blogga då. Jag vet att jag är ganska sen på att börja med det här men jag tänkte att om jag tycket det är kul så kanske det kan va intressant för andra att läsa sen när jag är på cypern och jobbar som entertainer.

Som en start kan jag ta upp att jag har tänkt lite på träning och sånt på sista tiden. Har ifs länge tänkt att jag borde träna lite, mest lite lätt löpning och sånt men ändå så man rör på sej. Har tidigare gjort försök då jag kanske har lyckats hålla det vid liv i 4 veckor på sin höjd. 
    Det som kanske är annorlunda denna gången är att jag nu har en träningspartner (tina, våran undebara hund med oändlig energi) och att jag ska försöka göra det så kul som möjligt, tex. ta med ett hopprep ut som jag kan använda då jag springer kortare sträckor istället för att springa långt. Jag tränar då kroppen på ett lite annorlunda sätt som jag tror kan få mej att känna mej nöjd efteråt.

Tänkte också i detta första inlägg skriva en rad om min älskling Hanna. Ska ner till Lund i helgen där hon pluggar och kommer nog inte skriva nått nytt inlägg fören nästa vecka även om jag borde hålla igång bloggandet för att det inte ska stanna vid enbart ett inlägg.

<3

En resa på tusen mil börjar med ett steg!

RSS 2.0