Frihet!

Igår var, som jag redan har tjatat sönder, sista dagen på jobbet! fatta vad skönt, aldrig mer mätarbyten. I alla fall inte så många på en och samma gång.

Igår var jag och hämtade Tina i växjö, kom dit vid ca 17:30 och lirade lite guitarhero och fikade innan jag och Hanna drog på bio. Kollade på No country for old men, va en lite speciell film men jag gillade den riktigt mycket. Bästa repliken kommer vid en dialog mellan två personer (en kille och en tjej):

K - If I not come back, tell mum I love her.
T - Your muther is dead.
Tystnad
K - Ok, then I'll tell her my self.

Hemligheter!

Alla har vi hemligheter.

Har idag varit och fixat till min tand, störde mej så otroligt på den vassa kant som uppståt då det lossnat en flisa. Sagt och gjort ringde tandläkaren på förmiddagen och fick en tid efter ett. Passade på att cykla ner till hemköp och hämta ut ett paket från JMÉ med en box på 6 filmer och ett 8GB's usb minne (någon som vet hur jag ska formatera om det till NTFS?). Ingreppet tog ca 10min med före- och eftersnack, med det är inte här det intressanta är, det som jag tyckte var roligast hände vid kassan. Håll i er, notan för ingreppet kostade hela 55 KRONOR! sjukt mycket pengar ju! ;P Skämt och sidor, trodde det skulle kosta mycket mer.

Har idag även försökt i ca 10 minuter att lära mej en ny låt på gitarr Extreme - More than words. Riktigt skön gitarr i den och jag tror att man kan få till sången oxå om man vill, hörde ett liveuppträdande av gitarristen på youtube där han sjöng den lite annorlunda som i alla fall jag tyckte lät bättre än orginalet.

Imorgon blir det sista dagen på jobbet, Äntligen är dessa mätarbyten över för min del!!! Blir även en runda till växjö med Hanna för att hämta Tina, men även för att passa på att gå på bio. få se vilken det blir, antingen No country for old men eller Meet the spartans.

Orginalet av låten: http://www.youtube.com/watch?v=viQWJUoRG50

Den ända som änså länge har skickat in en historia är PL, försök överträffa, tills vidare är det en som får hamna på bloggen.

image9

Kritik!

Tycker det är dåligt med kommentarer, vet att jag inte har många läsare men skulle uppskatta kommentarer från den lilla skara som ändå läser! :P

Hur länge ska en lagning av tand hålla igentligen? Som de flesta vet så har jag slagit av mina framtänder ett antal gånger och fått dem lagade näst intill lika många gånger (dålig lagning en gång och pga det ligger lagningar +1). Men idag när jag satt nere vid tv:n och övade på låtarna inför cypern så tog jag upp en apelsinklyfta och stoppade i munnen. Några tuggor senare kunde jag känna hur det hade lossnat en flisa. Inget stort men en liten flisa på insidan som gör att det känns vasst och iriterande varje gång tungan kommer imot, i och med att det är vasst så letar tungan upp sig där så fort den får chansen.

image8
Ögonblicket efter andra tandavslagningen.



Här finns nu chansen för kommentarer: Har du någon egen tandhistoria eller nått annat som kan få mej att känna en aning samhörighet? C'mon people!

P.S. Bästa storyn hamnar på bloggen som ett eget inlägg. D.S.


Byxor vs Byxor?!

Läste precis en insändare i tidningen där det va någon som hade tagit sig tid och energi på att skriva ner och skicka in vad hon/han störde sig på. Och det är inte första gången jag hör det här klagomålet av den äldre generationen. Denna person störde sig på "det nya modet" där folk går omkring med byxorna så långt nerdragna så att man kunde se underkläderna. Personen, låt oss kalla honom/henne för agda, tyckte att det såg obehagligt ut och kunde inte förstå hur man kunde gå runt och riskera att vilken sekund som helst ha byxorna nere vid fötterna. Jag fattar inte vad de har att klaga på! För det första så har jag inte sett en enda med byxorna behagligt nerdragna som någonsin har tappat sina ner till fötterna om de inte har varit mer än måttligt berusade. Inte heller kan jag finna det obekvämt hur långt ner man än har dem. Det borde väll vara otroligt mer oskönt och till och med obekvämt att ha byxorna uppdragna till armhålorna som många av den äldre generationen har. Jag tror nog att jag oxå skulle varit väldigt sur, tvär och funnit en massa struntsaker att störa mej på om jag hade byxorna vid armhålorna så de skar in på både pung och röv. Hudexem skulle nog vara det första direkta "sjukdommen" jag skulle få. Nä se till att få ner byxorna och sluta klaga, eller åt minstone köp lite vaselin och smörj med varje morgon innan ni ta på er! :D

image5image7


Skicka kommentar om vilket ni föredrar: Uppe eller Nere!

Blandat

Känner att jag är lite dålig på det här med att blogga men det är faktiskt inte mitt fel.
Vårat internet krånglar lite då och då, och jag har märkt att det nästan bara är på kvällstid, vilket är den tid jag sitter vid datorn.

För att ge lite uppdate så drog Tina i måndags kväll ner till Lena (min syster) för att tillbringa veckan där nere och pröva på studentlivet. Hon tyckte det va lite stirrigt ibörjan när hon hoppade på tågen men det varade i typ 5min och efter det så låg hon och sov hela vägen ner. Kom på att jag inte har lagt upp nån bild på henne än så håll till godo.

image4
En riktig party princessa.

Får inte bukt med den här centreringen av text, om jag centrerar något så kan jag efteråt inte gå tillbaka till ursprungsläget utan allt jag vidare skriver blir centrerat. någon som kan hjälpa mej med problemet eller berätta att det är en bugg blogg.se har?

Har tänkt en del på vad som måste göras i veckorna framåt, måste verkligen ta itur med allt som ska göras innan cypern. Just nu skulle jag igentligen sitta och öva in låtarna som ska ingå i showerna på kvällarna men fastnade framför datorn med mjukvaru uppdateringar och bloggande. Har svårt att hålla mej till det viktiga. Tänkte därför underlätta lite för mej och be om tips på saker som kan vara bra att ha med sig ner då jag ändå ska bo där i ett halvår?

Nu jävlar!

Läste på PL's blogg som jag nyss lagt in en länk till (onkelpagge.blogg.se). Faan va han ratar mej! tänkte att vi alla kunde göra en gemensam insats och överrösa honom med negativa kommentarer, bry er inte om om det blir kränkande och personliga. ÖVERÖS HONOM! så ska jag ta han om honom irl senare! :P

Tänkte följa hans exempel men då oxå göra en innerlista!

UTE:
PL's blogg!
PHIA (igentligen delad 1:a)
Snö när man vill ha vår!
Sjukdom
Ovishet

INNE:
Magnus86.blogg.se
Kväll med Taikon då det spelas gitarr och sjungs
Maffia (spelet)
Tina!
Kim Andersson (med tankte på hans insattser denna veckan och förra helgen)

Påsk

Tjabba.

Har inte skrivit på ett tag nu men då va det dags igen. Har varit sjuk ett tag nu, var inte på jobbet på hela veckan. Har legat hemma och vart förskyld och seg. I torsdags så tog jag mej i alla fall ner till Ullared för att handla lite inför cypern jobbet. Åkte därifrån med en nota som slutade på 2700-2800 på bara saker från GeKås. Orkar inte dra upp allt så det får räcka med de.

Vidare så blev det fredag och släktmiddag på min fars sida. Finns det nån som försöker få mer uppmärksamhet på sånna tillställningar än ´KIM? och han gör det faan på det bästa tänkbara sätt. ingen som sitter ledsen när han är med! och vem faan ska köpa lotter för 155kr när det inte finns några speciella priser för att sedan knappt vinna nått om inte han!

Senare på kvällen va det middag med Taikongänget! Lirade maffia vilket jag inte gjort på länge, det är ju hur kul som helst! Synd bara att alla misstror mej hela tiden så man blir utröstad!

Kanska inte blev så rolig blogg men det kommer nog mer senare, hittade för övrigt en bild från sälen på PL där han liknar Grinchen. Håll till godo.

image3

Sjuk

Gick runt i gårkväll och kände hur halsen började göra mer och mer ont. Tänkte att: jag ringer imorgon och sjukanmäler mej, jag ska ju ändå sluta jobbet om två veckor och då är det bättre att jag kurerar mej så rösten håller när jag ska öva in alla låtarna till cypern. Sagt och gjort, jag ringer in på morgonen och märker att mitt samvete igentligen vill säga sanningen, men jag lyckas hålla det i schack i hot om våld och går efter två telefonsamtal och lägger mej i sängen jämte Hanna. Fatta vad gött, jag får ligga kvar i sängen en måndag och krama om Hanna!!! vilken lycka! 
  Det blev en ganska sen morgon, i alla fall för mej om man räknar med när vi gick upp och vilken tid jag brukar gå upp, 10:00 var klockan innan vi rörde oss ur sängen. Ibörjan var det inga som helst problem och det var bara rösten som kändes som en rostig gammal kedja. Men ju längre dagen gick, desto segare blev jag. Så nu sitter jag här hängig och trött med en hals som fortfarande gör sig påmind varje gång man funderar på att prata och Hanna åkte för 3 timmar sen :(. Någon som har ett bra tips för en hälsokur! (Glöm wiskey för det är redan bestämt att det ska ner)

Är tacksam för all hjälp.


Ensamt

Sitter framför datorn med ett glas flädercider och har absolut ingenting att göra. Vet att jag kan åka hem till Hanna och mysa lite med henne, men då måste jag byta däcken på bilen först och det orkar jag inte just nu. Ett annat alternativ är att åka på en fest som marcus befinner sig på men det får vänta lite tills alla äckel har åkt därifrån så kvaliten höjs lite grann. nä det får nog bli lite tv tills dess.

Saved, Elin ringde precis, blir till att hämta henne i bohult på studs!

Snart harrys!

Fylleblogg från Mej, Natalie och tina.

Känner mej inte jätte nöjd när natalie säger att hon sitter och hånglar med min hund men men, tror inte det är så seriöst! :P

Snart är det harrys och det blir jag Kim och Natalie som drar dit. jag och natalie ska försöka oss på det här med fylleblogg.

Vad har hänt idag?: Natalie har ett väldigt intressant liv! hon har vart i skolan!!!!!
Själv så har man ju vart på jobbe, vart och shoppat med kim för att lite senare åka och äta med Nilla (kims mamma) och Kim själv på gåsen i Gislaved. Jävligt gott käk, senare blev det till att åka hem, flumma lite med familjen och åka och hämta ovan nämnda personer. just nu är det förfest på gång och det är sentimental moments. Det har vart en trip tillbaka till 80 talet och tillbaka, mycket ska det hinnas med. nu kan jag inte skriva mer för kim börjar bli sur för att jag stjäl hans flickvänn. hörs imon igen... pussas

Handboll

Tjena!

Ikväll har jag vart på handboll i Gnosjö då Natalie (Kim's flickvänn) spelade med deras damlag och jag fick äran att hänga med. Ganska roligt att Kim stödjer sin flickvänn och går på hennes matchen, och av vad jag har fått för mej så går han ganska ofta?! I alla fall så tycker jag att tjejerna gör ett ganska bra jobb även om de (vad jag har hört) ligger sist i serien, men därimot så tycker jag att deras tränare borde fylla ut sina skor bättre och träna dem istället för att småprata i pausen :P. Ändå, när det var 1,10 kvar på klockan och Hylte gjorde ett mål till så ställningen blev 21-33 (dvs 12 måls skillnad för den som inte är så bra på matte) så ställde jag mej demonstrativt upp och gick ut för att visa mitt missnöje. Ensam vågade jag ställa mej upp bland typ 20 pers som satt på läktaren och gå ut! Faan känns som jag har börjat en ny tränd: Att vara manlig! ;P

Natalie, du kör som en gud, skit i Kim när han sitter jämte och skriker ut sina näradödenupplevelserepliker. Jag har kul i alla fall

Haalllllllllllooooooooooooooooooooo, I'm Linsy Lohan! :P (kolla youtube, the dead terorist, så fattar du. Jeff Dunham)

Ett plåster på varje axel

Har varit och tagit sprutor idag mot polo, hepatit A och B.
   Känner mej så manlig när jag ligger där på britsen utan tröja och sjuksköterskan precis ska sticka in nålen. mindre manligt när jag sekunder senare känner mej lite smått ur av sticket. Jag har verkligen ingen sprutforbi och känner det inte alls obehagligt att ta sprutor, men ändå blir jag helt cp, känner ursel osv. dock var det värre för några år sedan då jag satt ut och tog spruta och var tvungen att lägga mej ner efter 15 sekunders dåligt balanserande på stolen. Idag gick det faktistk oerhört bra och jag kunder resa mej direkt efter andra sprutan utan några som helst bieffekter efter sticket. Känner mej riktigt stolt! Sitter här nu framför datorn i bara handduk efter duschen, ser ner på mina axlar där plåterna sitter, tänker på hur det hela gick till och känner mej otroligt manlig igen, efter 10 års väntan då dessa symptom började. ;P

Inlägg

Igår fyllde Tina år och idag är det Elins tur. För övrigt. vart har alla tagit vägen, har inte sett Kim, Marcus med fler på jättelänge känns det som.

Har börjat käka hemma nu med, är inte så långt att åka från reftele när man inte betalar bensinen själv! ;P
Snart slut på mätarbytet, detta jävla mätarbytet.


Historisk dag!?

Idag har jag försökt få tag på min chäf hela dagen och när jag till slut fick tag på han så klagade jag lite och sa efter det upp mej! Faan va nice det kändes, aldrig mer dessa jävla mätarbyten! eller jo, några veckor till blir det allt.

Faan försöker fixa lite bilder och sånt men blogg.se verkar har lite krångel just nu, få se om jag lägger upp de nån annan dag.

(Hanna du kan sluta läsa nu) Har för övrigt bokat biljetten till Cypern idag me! och fått musiken och texterna som jag ska lära mej innan jag åker dit.

Jackpot!

fylle chaffis till harrys var Manfred Larsson, och just nu är jag och Max i hans lägenhet medans han är hos flickvännen, han gav mej förtroendet  och gav mej hans nyckel så jag hade nån stans att sova. harrys sög faktist lite och jag länktade efter hanna hela kvällen, men max livade upp stämnningen och allt blev bra ändå.

vet nån hur svårt det är att hitta till södervägen om man inte vet var den ligger!! jävligt svårt!!
inte ens snuten vet var den ligger. är det nån stans man ska vara kriminell så är det faan här!!!

en sak är i alla fall säker. korvfest på harrys fredagen den 7 mars!!! ok att jag har flickvänn men det är kul med blandat sällskap!!! (max säger may death be swifth).

syns på andra sidan av dimman!!

millan, jag vet att du har en blogg men jag har glömt adressen och hittar den inte när jag söker efter den, snälla ge mej adressen, vill veta vad du gör på dagarna.

All my love till Hanna Larsson. kyssar

Förfest

Sitter hos Tony med en öl i handen, utgång på G. Det är sagt att kvällen ska börja hos Tibbe så får vi se vart den slutar. Jag hoppas lite på Harrys i Värnamo, det va länge sen jag var där och har hört att det ska bli ett jävla tyfo där ikväll, bossen skulle nog också sluta upp där till slut. Vilket som så tror jag det blir en riktigt rolig kväll. få se om jag lägger in nått ikväll skulle nästan vara lite roligt.


ps. Kim är allt lite småfinurlig på det där med matlagning, i alla fall carbonaran. Tack för maten. ds.

Trött!

Är faan trött på det mesta nu för tiden. Jävligt trött på jobbet, trött på att vänta tills sommaren, trött på att hela tiden sakna Hanna, trött på morgonen, trött på kvällen, är JÄMT trött!

Är för övrigt trött på dommare som troligtvis luktar sprit. Var på ASK match idag då de mötte Warta hemma. Matchen slutade 29 - 29 efter lite luddiga dommarinsatser. Funderade ett tag på att låta honom låna mina glasögon under resten av matchen men lät bli.

Händer i helgen?

Världens smartaste?!

Tisdagen började lite orolig då jag strax innan avfärd till jobbet slängde en blick på termometern och såg att den visade -8,8*C (jag jobbar utomhus). Denna kyla visade sig dock inte bli så långvarigt, för så fort solen gick upp så förvandlades allt till en underbar dag med klarblå himmel med en behaglig sol som värmde min rygg.
   Efter jobbet så drog jag hem till Kim och vi styrde sedan tillsammans med Marcus stegen till Anderstorps badhus. Här vill jag lägga in lite kritik. Jag har aldrig ogillat A-torps badhus även om jag har tyckt att den skulle kunna behöva en uppiffning (dvs en renovering), men idag blev jag riktigt besviken när ångbastun fortfarande inte var reparerad (den har visst varit lite ur gängorna i några veckors tid nu) och dessutom var den lilla bassängen kallare än vanligt och man fick en känsla av att det rentutav var kallt. Allt detta fick oss att vistas i basängen betydlig kortare än vad vi brukar och vi hamnade i omklädningsrummet efter inte allt för lång tid. Omklädningsrum är en konstig anläggning som lite oväntat alltid befolkas av världens smartaste?! Dvs alla gammla gubbar som inte verkar göra så mycket annat i badhus än att byta om och snacka skit. Alvarligt, är det nån som någonsin har vart i ett badhus under ordinarie öppettider och inte stött på nån gammal pensionär som håller på att byta om? Brukar alltid vid dessa tillfällen ta och hålla örat lite på spänn för att lyssna på deras pålästa åsikter som kan handla om allt mellan himmel och jord. Och även om ämnet kan variera så är det alltid en sak som är samma, de vet alltid bäst.

Måndag måndag, ständigt denna måndagar

Då var det måndag igen. Sa igentligen igår att jag skulle fixa mitt förra inlägg när jag kom hem det det blev inte riktigt så. Jag var alldeles för trött helt enkelt. Har jobbat idag och vart i Värnamo hos Hanna en runda innan hon åkte ner till Lund igen. Ja jag vet att det var Hanna jag var nere hos i helgen och jag blev halvt förvånad när tåget anlände på Lunds station och jag såg Älsklingen hoppa på och åka med oss till Värnamo.
    I övrigt så är jag jävligt trött på mätarbytes jobbet som jag håller på med just nu och sa till chefen idag att jag ska säga upp mej. Han verkade inte bli jätteglad utan verkade vilja att jag ska jobba med mätarbyterna hela året ut, men fuck no!! Jag ska ju till Cypern ju! Känns jävligt jobbigt att åka ifrån Hanna men jag kommer bara ångra mej om jag inte åker. Ska ta mej i kragen imon och beställa flygbiljetterna, 22 April börjar jag sedan där nere.


Älsklingen
Hanna jag saknar dej redan för mycket!

Live at malmö station.

Jaha okej då va det dags igen, Mange S stjäl inledningar från andra men...Nä om vi ska vara lite seriösa.


Jag sitter nu på Malmö station och har fått två timmar över i väntan på ett tåg som har platser kvar åt mej. Vid min sida har jag Patrik Larsson, närmare känd som PL. Anledningen till att vi sitter i Malmö är att efter fest i Lund på lördagen med brudarna på internatboendet i Flyinge kungsgården så ville PL dra till Malmö och köpa en jacka i butiken TWEED och bakfulla tog vi taxi till Malmö. Schyst taxichaufför och även om jag kände att min mage inte var i balans så satt vi och småsnackade hela vägen. Senare framme på Holmgatan så stog vi på trottoaren utanför butikens dörr och läste: "Söndagen en 2:a mars är butiken stängd pga inköpsresa". Fanns inget annat att göra än att gå vidare mot stationen.

Faan märker att det går åt helvete med bloggandet just nu. få se om jag fixar till allt när jag kommer hem istället.

RSS 2.0