Gött!

Fortfarande förkyld men det känns som det börjar släppa! Har blivit uttråkad av att vila men det verkar hjälpa så dagen får väll fortsätta i samma tecken.

Fick preics sån cp panik på nyår! Vad händer? Nån som har nått bra förslag?!
C'mon people! Give me suggestions!

Fy faan!

Förkylningen från igår har trappat upp sig idag men what to do! Musklerna i ryggen är helt fuckade så det får bli en lång skön dusch nu och sen får vi se om det blir en värktablett eller whiskey innan jag sätter igång med lite städning inför morgondagens besök. Helt inställd på att det kommer vara över imon så vi får väll se!


En ny blogg är född!

Man måste ju hjälpa de SMÅ! Pagge har skaffat en ny blogg och jag tror att det kan bli riktigt bra läsning om bloggen blir en avspegling av mannen bakom som det från början är menat!

READ IT!

Som en duracellkanin!
Han får partyt att leva vidare även långt efter att alla andra har slocknat!


mrp.blogg.se

Kurering!

Har vart hemma från jobbet idag pga en förkylning men nu på eftermiddagen har jag vart ute en sväng och handlat mat m.m. Var även förbi en sväng på bolagen för att inhandla lite medicin! Så nu sitter jag här med en "ny" whiskey och förhoppningarna på att det blir till att gå till jobbet imon. Blir nog dock inte så mycket skrivit till den här whiskeykvällen men det är möjligt att det blir lite gitarrspel senare i alla fall.


Har ifs druckit Bell's innan men det var ett tag sen nu så smaken blir som ny.
Lite starkare än den förra men det gillar jag.

Fläkers

Blev tyvärr inte så många bra bilder på fläkersuppträdandet men två lyckades jag hitta på sketschen men tyvärr ingen alls på hoppen så det syns hur det går till. Men med lite tur kanske det hamnar nån film på youtube i framtiden och i så fall ska jag lägga upp en länk!


Lucky har jagat upp bröderna Dalton på svikten.


I normala fall drar lucky före skuggan men här blev det bakhåll!

Where are thou?!

To bed I don't wish to go at this hour. Thou I, if only temporary, my muse have found. I wish not to lose what I've so recently found. If only the minutes could come more slowly so I could capture this night. But inspiration I presume is one of the things that aren't ment to last, but always to come AGAIN!

Muse

In search for a muse.

Något eller någon som ger inspiration!


If nothing would change the world would stand still!
And how fucking boaring wouldn't that be!

Fitta!

Ok kanske lite överdrivet, eller i alla fall fel, val av kraftuttryck men känner att det behövs. Varför inte bara säga NEJ! Jag vill inte!

Skönt att vara tillbaka nere i Halmstad i alla fall.

Slow up, quick down!

Ska strax leta upp lite vinterkläder, Vet att det är slutet på december men jag har inte behövt dem än men nu så. Ska om nån timme upp på berget och åka lite med Jossan och Johan. Försökte även få med mej jimmy men han var för upptagen. :S

Verkar som det lutar åt stugan ikväll så är det nån som är sugen kan de ju alltid höra av sig. Nås säkrast på mobilen så testa där :P




I Sälen för snart tre år sen.

Of couse I'll help!

Summering av dagen och ledigheten så här långt...


...det är skönt att vara hemma!

Fredagskväll

Känner mej fortfarande lite sliten men även rastlös. Det händer inget ikväll med lite tomgastempo?

Det är många som har frågat mej om det verkligen är sant att jag fick foten överkörd föregående natt när jag kom hem och JA det är sant. Luras inte. Men det är inte så farligt och det var verken mitt eller Lovisas fel utan bara oturliga omständigheter. Dock mår jag bra nu och har inte känt av det nått vidare då det bara var tårna som blev överkörda och skorna jag hade på mej gav nog lite extra skydd vilket är ganska turligt!

Fick även frågan om morgondagens kväll och om folk är på så kan vi ta en spelkväll i stugan imon men vill veta hur stort intresse det finns först. Dvs inget hårt festande utan lite mer relaxat tempo men kanske sällskapsspel eller liknande!

Aj!?

Kom precis hem från en underbar kväll på parken. Men det som ligger färskast i minnet är nog när lovisa läppte av mej här utanför nyss. stog nämligen och snackade med de andra i bilen då hon körde ö er min fot! skulle alkoholintaget inte vart så stort så skulle jag nog skrikigt men nu var det ganska lugnt!

Sammanfattningen för kvällen är!: jag älskar mina vänner. gammla som nya! om alla kvällar skulle vara som ikväll så skulle jag inte stört mej så mycket på de jag täknar till passe'!

It's christmas eve babe!

Ok klockan är en bit över tolv så det är rent tekniskt inte julafton längre men What the fuck! Har faktiskt haft en riktigt rolig jul utan några tråkiga pauser som det kan bli ibland när man bara sitter och väntar. Och även så här sent så har jag precis haft besök av tre små flickor! (ok de kanske inte är så små men det är kul med uttrycket) så jag fick vackert slänga på mej lite kläder efter att 2 sec tidigare ha slängt av mej dem!

Vi får se om det blir mer uppdatering imon men jag tvivlar på det då julen är en ganska upptagen tid för mej. Kanske inte så extremt upptagen men det finns oftast inget internet tillgängligt utan jag får helt enkelt nöja mej med gitarren och min systers sällskap i sångerna! :P

GOD JUL!

Över ett dygn senare och jag mår kanon!

Jag borde igentligen packa just nu inför Julresan hem till Tokarp imon men det går inte! Har liksom blivit lite kär ikväll och kan inte slita mej från musiken och gitarren! Jag måste, jag försöker och jag vill!! Om ändå man kunde ändra sin själ, sitt hjärta, sin kropp! skulle gett ganska mycket faktiskt!

GRRR!!!

Fy faan vilken dåligt natt! Skulle bara vilja de folk dra åt helvete! Men det är en alldeless för fin dag för det med klarblå himmel. Men passa er, det är bara idag jag håller det tillbaka!




Next step for a nother day

Känns som jag verkligen har börjat stöka ner i lägenheten nu, men det är väll för att jag har tänkt att städa den imon :P. Nu blir det i alla fall födelsedagsförfest på badhusgatan och sen... ...Har inte riktigt bestämt mej än men en liten utgång får det nog bli i alla fall. Helgen går fortfarande i musikens tecken och än så länge har det blivit ganska mycket bullet for my valentine och troligtvis får mogge ta på sig skulden för detta! :P


Det sliter när man ligger på topp!

Bra start på dagen!

Nice början på den här dagen. Har preics spelat igenom gårdagens resultat.

Gårdagen blev inte riktigt så mycket musik som det var tänkt men gick ändå i musikens tecken. Drog nämligen bort till john lite senare på kvällen för att hjälpa honom att handla tills idag och så käkade vi även lite och drog och hälsade på på en förfest. Men när jag sen kom hem så blev det gitarren och jag som gosade igen. Har lyckats skriva texten till två låtar i stort sätt helt färdiga och nu har jag helt plötsligt 3 låtar som behöver fixas lite mer musikmässigt! Känns som jag verkligen har börjat komma igång med musiken igen. Ok jag skrev inte hela låtarna från början igår men jag gjorde i alla fall det mesta av texten på dem igår och det är ju i alla fall nått!

Nu ska jag in på stan och handla lite julklappar och sen får vi se om jag kan komma på lite nya ideer för att få dem mer färdiga!

Fredag!

Alltid dessa utropstecken framför ordet fredag! eller kanske borde säga namnet?! för det är ju ändå namnet på en veckodag! I vilket fall som. Denna helgen har jag tänkt ska försöka gå i musikens tecken så är det nån som vill lira lite så är det bara att säga till. Har inte haft nån lugn helg på evigheter som jag även nämnt tidigare så jag ska bara stänga in mej i lägenheten och spela musik hela helgen. förutom imon då jag tänkte bege mej in till stan och handla lite julklappar!

sugarplum fairy!

Har precis snackat med en av sveriges härligaste tjejer! Har nog aldrig pratat med henne utan att vara eller bli glad! Jackie! Vi pratade nog om lite allt möjligt utan att direkt tappa tråden. Det enda negativa är väll att vi inte ses så ofta, men man kan väll inte få allt!

Hörde för några månader sedan en låt som jag inte hade hört innan så nu varje gång jag hör sugarplum fairy så börjar jag tänka på just Jackie! (låten)


Illa att detta är den ända bilden jag hittar på endast Jacqueline.
Och noll bilder på mej och henne tillsammans!

Funderingar under gitarrspelet!

Jag funderar över vad folk gör dagarna efter jul. dvs typ den 27:e. har ifs inte kollat min egen kalender än men skulle det inte vara soft att alla samlades på kvällen och grillade korv, spelade spel, och bara softfestade tillsammans?! Nån som är på så kanske jag kan försöka fixa ihop nått?

It's getting close!

Om en vecka idag är det julafton och jag kommer att befinna mej hemma i småland! Vet inte varför, men jag skulle vilja att det skulle vara bara vägar på julafton hemma även om jag hoppas att det är minus och snö! Skulle vara så jävla gött att få köra lite motorcykel som de tidigare åren även om det kan vara lite kallt. Men lika gärna och om inte mer så önskar jag ju en vit jul som alla andra. Lite klyven på den fronten.

(music)

Nice! Går fort att känna sig bättre! Inget helar så bra som gitarren!! Fast det negativa är ju att låten jag började skriva på får fortsättas på nån annan dag för nu är jag för uppåttempad och får helt enkelt gå tillbaka till en gammal jag övergett vid ett tidigare skede! :P


Min och jossans gemensamma iritationsobjek: Folk som inte svarar på sms!

Och mitt: Folk som skriver som Annonyma! (dvs jossan!);P


Sjukligt sliten idag.

Tröttheten håller i sig och jag börjar fundera på om jag håller på att bli sjuk! Hoppas verkligen inte de! Ska försöka "kurera" mej lite idag med lite mat, nån kopp te och vitaminer i mängder! (och så lite gitarrspel. Undra vilket som hjälper mest :P)

Zzzz

Känner mej sjukligt trött idag. Kan nog bero på att jag sov för länge i natt. Eller en del skulle nog inte hålla med mej men allt är ju relativt. Sov ungefär 8h inatt och i förhållande till de 4-5h jag brukar sova så är detta länge! Tror jag ska gå och lägga mej tidigt ikväll, för att gå upp tidigare imorgon och sedan försöka vrida tillbaka dygnet nån timme igen. Vet inte om det är rätt sätt att gå och orkar faan inte va så här trött på kvällarna.


Söndag kväll

Ännu en helg har gått och just i detta nu så måste jag säga att jag är lite besviken på den. Ge mej nån dag så kommer jag troligtvis att ändra mej men den har inte blivit riktigt som jag har tänkt mej. Fredagen börjarde isf bra som jag skrivit och även om jag på kvällen dissade en (vad jag har fått för mej) riktigt grym fest hos joel så är jag ändå nöjd med hur den blev då jag var på ELAB's julfest. Sen lördagen började på vad som nu börjar bli standardsätt den här tiden på året. Dvs jag var med fläkers. Vi träffas på morgonen för att få fram nått manus och gå igenom våra 15 minutes of fame! :P Och därefter så fortsätter dagen i Fläkerssällskap fram till en stund efter uppträdandet. So far so good, men det är här det inte riktigt blir vad jag kallar lyckat. Kände mej så extremt rastlös och ville verkligen festa i riktigt Magnus anda med både fart, fläkt och gymt flummiga människor. Men det hände inte så mycket, folket på festen satt mest bara vid ett bord och drack. Och även om alla är jätte trevliga och roliga så ville jag ha mer och blev mest bara trött efteruppträdandet :S.

Och även denna dag har gått i samma tecken. Folk jag ville träffa var upptagna, Saker jag ville göra blev "omöjliga" att genomföra och viss(a) människor jag ville umgås lite mer med verkade klyvna eller ville inte träffa mej, i alla fall inte idag. Lite konstig helg när det gäller vänner och aktiviteter men annars helt ok!

I'm too fucking restless to take it easy! Snart bär det av till Halmstad igen.


Uttråkad!

Var länge sedan jag var så här uttråkad. Funderar på att dra ner till halmstad nu istället för ikväll. Ingen som har nått för sig man kan vara med på? :S

Fläkers!

Har nu jagat tiderna för imon men har tyvärr inte fått några konkreta svar!

Det som jag tror ligger närmst sanningen är:

14:00 - Allt börjar på nått sätt?!

ca 16:00 - "Ass luciatåg"
ca 17:00 - Fläkers.

Jag har satt tiderna väldigt tidiga tror jag men vill ni veta nått mer bestämt så tycker jag att ni kan ringa mej imon :P borde veta imon vid lunch eller nått (troligtvis redan tidigare)

Platsen är i alla fall Anderstorps simmhall och det kommer finnas fika och lotter till försäljning i skolmatsalen ovanför så kom gärna lite tidigare och stöd ASS och snacka lite gött :P

Det var då jävla märkligt!

Fett soft dag idag! Grymt lugnt tempo på jobbet. Blev bjuden på lussekatt, peppakaka och glögg utav TS (byggarna), Var på julbord på JME, Slutade tidigare, Var på firmafest och sen när jag tar bilen till Tokarp vem tror ni inte jag möter då på sibylla?! Jo Patrik Larsson. Han som har satt namnet Larsson på världskatan (om det nu går att göra?! ;P).

Men för att återgå till julfesten: Jag har nu dessa veckor jag vart på ELAB jobbat ihop med en väldigt rolig prick, Perra! Men ikväll fick jag även träffa hans bror Mogge lite mera! Faan va roliga de två bröderna är. Har redan kommit på mej själv att ibland härma deras beteende för att kunna uttrycka mej lite mer inlevelsefullt!

Ska lista några av de roligaste kommentarerna som mogge fällde under kvällen!:

Så fort det var något som nån gjorde eller sa som var lite "speciellt" så var hans första kommentar - Det var då jävla märkligt! (med en ton som om det var nått helt otänkbart!)
Och det troligtvis givnaste. Några yngre pajkar står och diskuterar mitt i vägen för där mogge ska gå förbi! - Flytta på er, Jag är faktiskt fullbetald!

Kanske inte låter så roligt som det var en ni måste ha i åtanken att mogge är en väldigt rolig person i vanliga fall och sättet han säger detta på har jag endast hört en annan person kunna uttrycka sig på innan! (och dessutom så var han ganska dragen!) ;P

Friday I'm inlove!

Äntligen fredag. Vaknade upp utvilad idag oxå. Ungefär lika mycket sömn men samma pigga ögon som igår. Och det är ju inte bara fredag! Det är snö i Halmstad! Första gången jag ser snö här nere för i år! Känner på mej att det här kommer att bli en soft dag!



Jag vill åka snowboard. Men kommer inte hinna i helgen! :S :D


Uttråkad!

Känner mej så jävla uttråkad just nu. Vill göra nått men vet inte vad. Känns som jag längtar för mycket på morgondagen ;P. Kan ha att göra med att jag igår hela dagen gick och kände det som att det var torsdag och idag har känt som det varit fredag :D

World, let me know you're out there!

Romantisk fika för två! :P

Faan va gött! Fick sluta lite tidigare idag och det som känns så otroligt gött är att det fortfarande är ljust ute! Känns som en evighet sen man på en vardag såg hur sin trappuppgång såg ut i dagsljus! Nått annat som har gjort dagen väldigt underbar var att jag för första gången på flera veckor har fått sova ordentligt. Inte så överdrivet länge men ändå ca 6h! Fett nice!!!

Men för att förklara rubriken lite. Det var kanske inte en romantisk fika men vi var i alla fall två. Har vart en sjukt lugn dag på jobbet idag och jag har gått och pulat lite med varje. Men pga det lugna tempot så gick jag och Perra vid två tiden och satte oss på ett fik och tog det lugnt en stund. Har inte haft en fixarast på eftermiddagen på hela byggtiden så det var på tiden ;P.

Har en efterfrågning. Nån som har en stor leksaksbössa eller automatvapen (dvs också en leksak) som den vill bli av med? skulle verkligen behöva en i helgen så det börjar bli lite krisigt med tid! :S

Jag vill ha helg!

Har gått runt hela dagen och trott att det är torsdag idag och blir hela tiden lika besviken när jag kommer på att det bara är onsdag. Hur ska jag stå ut med morgondagen när det är ytterligare en arbetsdag kvar innan jag kan kalla det helg. Har inget problem med en extra arbetsdag men vill ändå ha helgen här nu. ;P

Nä nu ska jag gå och lägga mej med boken och se om den blir utläst nån gång. Känns som det kommer för mycket annat ivägen hela tiden. :D

Ååååå

Får faan damp på bloggen nu. Vill piffa upp den men känner bara att stilen blir så 1990. Nån som vill hjälpa mej lite??? :S

Not to know and still don't realy mind!

Har precis kommit hem från jobbet och det börjar bli en vana att gå in på bloggen och skriva ett inlägg innan man fortsätter med dagen. Det är bra tycker jag för då får man även slå sig ner och vila i fem minuter.

Har fått reda på att jag ska ut till harplinge på nästa jobb på måndag och hoppas att det blir lika bra där som att jobba med Perra på Kadriljen. Har även skickat iväg lite sms för att luska ut tiderna tills på lördag men det får vänta tills senare då jag inte fått svar från Knutte än, och det är inte ens säkert han vet.

Fick ett telefonsamtal precis innan jag slutade som gjorde mej väldigt glad. Det var ett fastighetsbolag nere i malmö som ringde och sa att jag kunde få hyra en lägenhet av dem. Ok att det är en väldigt liten lägenhet men den ligger 200m från norreport och när man är singel behöver man inte så mycket.  Skulle underlätta väldigt mycket att bo i stan då de flesta polarna bor åt det håller eller håller mest till där inne. Måste bara maila in lite mer uppgifter till dem.

Nä nu ska jag försöka mej på att springa en runda. Var ett tag sen och man måste ju få upp flåset tills lördag. Kan lova att uppträdandet är extremt mycket mer utmattande än vad det ser ut att vara! :P

Mama, just killed a man...

Hörde en låt på radion innan idag, och jag tror att det är nog första gången jag har hört den spelas på radio. Eller jag måste ju ha hört den på radio nån gång innan men kan för allt i världen inte komma på när! Låten var i alla fall Queen - Bohemian rhapsody. Tycker den är grymt bra med alla stämmor osv. Den kom lägligt när jag satt i bilen på jobbet och var på väg in till stan för att sätta upp lite skyltbelysning på en butik! Sånna låtar när de kommer kan verkligen få en på bra humör, och även om jag var på bra humör redan innan så blev det långt ifrån sämre!

Satte även nyss på tv:n ,för jag kan inte få nån stämmning alls för att lira gura så jag skjuter upp det lite, och då gick det där programmet Singing Bee. Är det nån som vet säkert om det är äkta eller fake? Vet inte varför men jag stör mej så sjukt mycket på det programmet. Kan inte förstå vad det roliga är med allt!

Diss: Singing Bee
Höjning: Bra låtar som kommer vid rätt tillfällen och förgyller dagen.

up up and away!

Sömnproblemen håller i sig. Sov  nästan ingenting inatt och var nog det tröttaste jag vart på några veckor i dag på morgonen. Men ändå så tog jag cyklen till jobbet idag oxå för att förhoppningsvis kunna sova lite bättre inatt. Har även ganska mycket saker jag måste hinna med innan helgen men jag vet inte hur. Får väll helt enkelt ta och sålla lite och rikta in mej på det som är tidsbegränsat!

Skärpning telia!

Om skratt förlänger livet så kommer jag nog blir världens äldsta efter idag. Det var riktigt längesen jag snackade så mycket telefon på en och samma dag. Det känns som jag har snackat med hur många som helt idag och typ minst en halvtimme med varje. Senast var Jonas och då går det inte att vara allvarlig. I alla fall inte efter en dubbelhelg! (dvs när vi varit ute och festat ihop både fredag och lördag) Surt att han åker tillbaka till kosovo inatt och inte kan vara med nästa helg för jag tror att det kan bli riktigt roligt!

Måste bara tipsa alla om ASS luciafirande i Anderstorps simmhall. Kommer lägga upp tid senare när jag fått reda på den men tror att det kommer bli bra. Efterlyser även nån fest att gå till efter uppträdandet? Nån som har nått på G?

Diss till Telia som har haft problem med mobilnätet här nere i halmstad sen igår kväll och det sura är att det skulle vara idag när jag verkligen har använt mobilen till typ max. Batteriet brukar klara sig 4 dagar med mycket prat i vanliga fall men idag har jag laddat den två gånger redag men då har jag fullt batteri i denna stund :P


Nån som kan ge förslag på ny look till bloggen?


Ingen kan ju tacka ner till lite endorfin! :P

Haha, där fick man för att vara lite duktig och cykla till jobbet. 2 minuter innan jag slutar börjar det regna och när jag cyklar hem så får jag regnet rakt i ansiktet då det även hade börjat blåsa. Men det gör inte så mycket, kunde ju varit värre. Jag kunde ha rivit upp ett sår på ryggen och jag kunde ju ha fått extremt lite sömn även inatt! ;P Ok allt det där har hänt men jag sitter ändå och ler. Än så länge så har min förutspåelse (hmm, är det ett ord? :P) hållt sig och det har verkligen vart ett lyckorus i flera veckor och det verkar som att det kommer hålla i sig åtminstonne tills efter nyår!

Jonas började även snacka om Florida nu i helgen igen och jag hoppas verkligen det kan bli av. måste bara ringa och förhandla lite med dem nästa år. Måste vara mer i lön för att det ska kännas tryggt att ta det jobbet.

Vi skapar historia när andra försöker

Vaknade idag av att jag var så sjukt törstig. Det är det drömmarna har handlat om inatt oxå, uttorkning! Men det kommer väll inte helt överrasknade. Man måste ju återställa vätskeballansen nån gång.

Om man raggar som Jonas så behöver man ingen replik för att bryta isen. Handlingen gör det åt en ;P

bilder från lördag!

Orkar inte gå igenom bilderna från i fredags just nu så ni får nöja er med några få från förfesten hos mej i halmstad på lördagen!


Bilden säger allt! -Party Party!


Kan va den vanligaste bilden som finns på mej från fester. Magnus, gitarren
och några till som sjunger med! (här tror jag det var min senaste singel som
fick sig lite sken från stearinljusen!)



Tjejtrion. Sofie, Jenny och Rebecka!


Och då måste vi ju kontra med en killtrio från festen! Lite manligare, lite hetare
och lite mer nakna ;P Anton, Jonas och Nicklas! Kul att träffas igen!



Skuggan kanske är stor men vem drar snabbast? :P



Den enda bilden från lördagens fotosession där jag inte hade gitarren i knät
eller satt och sjöng jämte nån annan som spelade! Faan vilken linshora man är! :P

Just becouse I'm hurting, It doesn't mean I'm hurt!

Hej igen. Helgen har visst blivit lite bloggsnål men det har hänt så mycket att jag inte har haft tid att skriva! Jonas har ju vart hemma i några dagar från tjänsten i kosovo och jag har då festat ganska friskt med honom i helgen! Sitter här nu i lägenheten och ska strax ta och sätta igång med städningen efter gårdagens festande! Har haft riktigt skoj i helgen och även om vi inte har gjort något som kan klassas till "utöver det vanliga" så kommer detta ändå vara en minnesvärd helg!

Jag har laddat över bilderna vi tog med Jonas systemkamera och jag ska se om det inte kan komma upp lite bilder senare när jag har städat undan det "värsta".

Krångel?

Ska ut med Jonas J på lördag men folk verkar veliga med vart vi ska. kan bli lite krångel när man är några stycken från olika orter men det löser sig nog. Jag verkar vara den som minst bryr mej om vart vi drar ut. Bara jag får festa lite med mannen så är jag nöjd. En whiskey på bordet och en kompis på stolen jämte så är jag helt tillfredsställd :D, kan ju ifs feltolkas men jag skriver det ändå :P.

Jonas Sundeby och jossan kanske kommer ner imon, väntar på att JS ska ringa så får vi se hur det blir. skulle vara skoj.

Fairytale of New York

Nu har det börjats med julmusiken. Efter jobbet satte jag på lite alternativa jullåtar (dvs lite olika band man inte förknippar med julen som sjunger både nya och gamla jullåtar) och sedan satte jag igång med att städa lägenheten. dammsugning, torkning av golv och allmänn storstädning :D. Har på riktigt börjat längta tills nästa helg nu med. Allt började med att jag testade "scenkläderna" igår och blev så sjukt taggad att jag troligtvis inte skulle kunnat sova nått alls om inte kim skulle ringt efter mej ;P.

Händer imonkväll? känner att jag vill hitta på nått men vet inte vad!

Trött

Är mycket tröttare idag än jag brukar. Tror det beror på drömmarna, har nämligen drömt väldigt mycket och intensivt på sistone och inatt var det ändå mer än vanligt och jag vet inte vad jag ska göra åt de. nån som har ett bra sovtips. dvs jag behöver inte hjälp med att somna utan att sova efter att jag väl har somnat. Det som är mest surt är väl att man brukar vakna vid 03:40 ungefär och vara klarvaken för att sedan somna om och vara hur trött som helst vid 6. Men men, life goes on och nu väntar ännu en arbetsdag och snart är det helg.


Bloggproblem

Sorry att det inte blev nån uppdatering igår men jag försökte verkligen. Försökte redan vid halv sju tiden men utan resultat. Hade verkligen tänkt använda bloggen igår då jag skulle försöka hålla mej inomhus med diverse syslor och ha en ständig uppdatering. Försökte hela dagen med det verkade helt enkelt vara nått fel även om alla andra kom in. Men, men det kommer väll fler sånna dagar.


Slut för dagen

Det har varit en ganska produktiv kväll med låtskrivande, jobbletande, elschemaläsande till pagges supra, lite avslappning med min musaserie och lite whiskey men nu ska jag dra mej i säng och avsluta med lite läsning. Imon kommmer för övrigt jonas hem så det kommer nog bli ett telefonsamtal till honom men i övrigt har jag inga planer än så länge så har ni nått på gång, säg till! :P God natt.


Nice

Det funkade, kom in i en så grymt härlig stämmning att jag lyckade få text, upplägg och det mesta av musiken färdigt. Känns som jag verkligen kan få den här färdig innan deadline! Har precis snackat med Elin oxå och fått den nya texten godkänd! ny blir det till att luta sig tillbaka och slappa resten av kvällen. kanske läsa lite mer ur Svensk maffia, boken jag fortfarande håller på med så man kan gå vidare. Den är faktiskt jävligt intressant men jag har för lite tid att läsa den och när jag väl har tid så skaffar jag med nått annat att göra.

Vill lämna ett ursäktande till jossan att jag inte hade med henne i berättelsen från min helg. I Lördags så klippte jossan mej och efter det så hängde jag med henne till gislaved och hämtade hennes 3 polare på stationen. Japp, det är sant. Jossan har skaffat körkort och även om ratten kanske ser en aning stor ut så kör hon faktiskt väldigt bra ;P

(ska försöka få upp en bild snart på den nya frisyren, orkar inte fixa håret just nu bara)

Idee torka

Har så mycket jag måste göra nu men vill bara få färdigt låten. Är lite knivigt det där med, för jag vill ju att det verkligen ska tala och bara inte bli för att man vill. Blir till att hämta lite inspiration och sätta sig i rätt sinnesstämmning. Ett glas whiskey, ett videoklipp med mycket musik och så rätt belysning så ska vi se om det inte går att fixa nått.


Testar en ny sort jag sett på reklamen. Första intrycket var inte så bra men gillar den mer och mer.

Hemma helg!

Har vart hemma i Tokarp denna helgen och haft det närmsta en lugn helg på jättelänge. Åkte hem denna helgen för att ha ett planeringsmöte med fläkers, klippa mej, göra ett besök hos tandläkare och ett besök på vårdcentralen. Men vi drar det lite kortfattat från början.

Jobbade som vanligt på fredagen till 16 vilket gick jävligt lätt för att vara en fredag i stundande vintertid (eller är det de nu?). Efteråt tog bilen och styrde hem till Kim för att plocka upp honom och Natalie för resesällskap hem till de smålänska skogarna ;P. Väl hemma (efter ett lite jäktigt besök på bolaget medans de hissade ner inbrotts"gallerna") så frågade pappa om jag skulle med till Kulltorp och festa och då jag aldrig har vart där innan så slog jag en signal och kvällen var planerad. Det var inte nån extrem höjdarkväll när man tänker på själva "utgången" men flummet och människorna vi drog dit med gjort kvällen till nått ändå.

Lördagen sedan skulle jag och PL jobba på hans bil vilket resulterade i att min bil fick sig lite fixat och supran står fortfarande kvar där den stod innan och vi har planerat in att fixa den nästa gång jag kommer hem och har tid över, så är det nån som har en handbok till en supra -94 så säg till! Kvällen sedan slutade i att jag var på förfest hos Jonas Sundeby helt nykter, underhöll med gitarr, körde en runda med folk till parken för att sedan hämta dem och vara med på förfesten. Det var nämligen joddla med siv och de är långt ifrån mina idoler och jag känner att jag inte behöver slösa pengar på dem.

På söndagen var det som i övriga landet julskyltning i Anderstorp och efter en runda på stan med Pagge så var det dags för mej att dra till Planeringsmötet. Kommer inte säga så mycket om vad som blev sagt där men tror att det kommer bli en grym Fläkersshow och jag har väll fått nått som kan kallas huvudrollen i årets förakt. Kommer återkomma om tid men Lördagen den 13:e december tycker jag ni ska boka in i kalendern och infinna er i A-torps simmhall vid (hmm inte säker nån stans men) 17-tiden. Längtar redan!


RSS 2.0