Flaggan hissades...

Igår var en upptagen dag. Min far fyllde år och det va fullt med folk här hela dagen. Har även suttit och gått igenom gamla låttexter inför torsdagens spelning i reftele. Få se hur det går. Var även och badade igår och blev riktigt förvånad. Var inte alls kallt i vattnet längre. Min badsäsong har börjat nu men Lillen ville gärna vänta nån vecka till med vackert väder.

Med förundersökning för kvällsaktiviteter ;P

Trodde att jag hade mycket att göra idag men det va nog inte helt rätt. Har gjort hälften av vad jag planerat och en hel del ut över schemat. Har lekt med Annie och Alma idag. Jag och Lillen utmanade dem på vattenkrig efter att de hade gjort sina läxor! De är så grymt roliga de två. Inte särskilt blyga, och medan jag var iväg och kollade upp lite jobb som ska fylla mina dagar de närmsta veckan om inte mer så terroriserade dem Lillen när han satt och försökte slappa framför datorn! Cred till dem! haha! Har även varit uppe på lekparken och kickat fotboll med Lillen och Tina, jag och tina lyckades göra ett så grymt snyggt mål så man vill gråta! Klack från hörnan bakom ryggen fram till öppet mål och Tina bara kickar in den sten hårt!

En helt underbar dag med vackert väder!
Ps. Jag och Lillen vet vart man ska åka! Ds.


Två år gammal men ändå samma tjejer :P

Söndag ljuva söndag?!

Söndagen bjöd sedan på snurr i huvudet, seg i kroppen symptom osv osv :P Åkte i alla fall hem på eftermiddagen för att i stort sätt bara hinna packa in grejerna, äta lite för att sedan lite pressat köpa telefon med jonas innan bandyn började. Har börjat stå i mål på innebandy på söndagar som lite extra inhoppare när de inte får tag på en målvakt.

Var i alla fall inte i bästa skick igår efter en sån långhelg och vid ett flertal tillfällen kom jag på mej själv med att inse att jag faktiskt befann mej i en bandymatch. Gick dock inte så dåligt för mej igår och även om de kanske fick två grymt lätta mål så gav jag dem ändå ganska svårt motstånd. Plockade ganska många hårda bollar med händerna och den cpigaste räddningen gjorde jag nog när jag fick stopp på bollen mellan hälsenan och rumpan sittandes med knäna ut mot planen helt i linje med långsidorna. Kände att den satt fastkilad där men vet inte helt hur den hamnade där :P


Stranden precis på andra sidan sanddynorna från Majvors stuga


Såg så paddliknande ut på bilderna när jag ligger med "flunsan" så det får bli
lite områdesbilder istället! :P

Fredagen bjöd sedan ...

Fredagen bjöd sedan på diverse aktiviteter. Började dagen med att få upp lillen ur sängen och käka lite frukost. Sen bar det iväg för att jobbas lite. Jobbet med köket jag gjort elen i var äntligen redo för att avslutas efter många ändringar och omkopplingar. Måste ändå säga att ändringarna blev bra för om det ursprungliga planerna skulle behållits så skulle jag inte fått plats med allt. Helt omöjligt med så lite tomrumm i taket. Helt färdigt hann jag igentligen inte utan vid 4 tiden var jag tvungen att lämna med ca 1,5h jobb kvar. Fick ringa till min far och skicka dit honom för nu var det dags igen! Fort hem och duscha för att när jag kommer ut ur duschen och ner för trappan hitta Lillen och Nicklas sitta framför Tv:n väntandes på mej! Raffsade lite kvickt ner kläder i en väska och hoppade in i bilen för att återvända ner till falkenberg. Förväntningarna var stora men det är svårt att knäcka vår onsdagskväll där nere. Blev dock inte helt lika bra kväll som på onsdagen men med två cp kvällar till i falkenberg (dvs fredag och lördag) så kom vi upp på en grymt bra nivå med musik, gitarr, cp danser, ragg, "slaggsmål", konstiga bilturer m.m. en hel del kommer nog läggas ut på en ny blogg som har startats där jag har blivit mobboffer men orkar inte skriva ner allt här :P.

enstilettklackiogat.blogg.se



Ok, suddig bild utav helvete men kameran tar inte bra bilder i mörker
och detta var fjärde försöket att få en bild så jag är ganska nöjd. Kom hela
tiden bilar, lastbilar osv och körde förbi oss men befinner man sig på väggrenen
så får man väl förvänta sig de :P (på väg ner till falkenberg på onsdagen)


Torsdag - Kristihimelsfärdsdag

Ok då är det en ny dag och även om jag har mycket att göra så tänkte jag starta med lite bloggande :D. Efter en totallyckad onsdagskväll nere i falkenberg så ville vi igentligen inte åka hem. Men med jobb på fredagen så bar det på eftermiddagen av hemmåt igen. Torsdagskvällen var igentligen tänkt att bli en lugn kväll med laddning inför fredagen. Men det blev inte riktigt som det var tänkt. Jag och lillen satte vid 20 tiden på en film och även om filmen inte var särskilt lång så såg vi itne färdigt den fören vid 01:00 ungefär. Vi fick nämligen besök av ett gäng smålandsstenartjejer och lagom till att de drog så drog vi över till Lars, ursula, ebba och alma för att helt spontant festa till det lite på deras altan. Va grymt länge sedan jag var över där nu och det blev riktigt trevligt med en massa tjöt, musik och sång. Lars är allt för jävla rolig och speciellt när han är lite smålullig! :P Kom precis på att vi inte kunde ha blivit färdiga med filmen vid ett för vi kom inte tillbaka hem fören vid ett tiden och vi var inte jättesnabba med att sätta på den men det är igentligen inte så viktigt.


Onsdag med ledig torsdag.

Som jag nämnt tidigare så hade jag, jonas och Lillen blivit inbjudna på fest hos Nicklas på onsdagskvällen och både jag och lillen hade taggat sate hela dagen och va grymt på G när kvällen började närma sig. Blev dock ett "minor stepback"! Nicklas hörde av sig framåt halv 6 tiden och frågade: vad händer ikväll? Han hade ingen fest utan hade bara frågat oss om vi skulle festa med anledning av att det va ledig dag från jobbet på torsdagen. Vi drog i alla fall hem till nicklas för att finna honom med en öl i handen framför spotify! haha! Det blev helt enkelt till att styra upp något...

...Allt slutade med att jag vaknade upp i falkenberg på torsdagsmorgonen efter en oförglömlig fest med Hans dans, popdans på brats och en hel del bortjagade tjejer ;P haha. Jag ska försöka uppdatera lite mer om helgens bravader imorgon men just nu är det dags för mej att lägga mej. Har full dag imorgon och just nu har jag suttit i telefon i nån timme tills batteriet tagit slut och nu springer jag fram och tillbaka mellan sms på telefonen och msn kontakternas blinkande.


God natt allihopa!

Florence valentin - Upp på sociala och ner på systemet

Jag tror nog jag får göra lite hopp nu för jag är inte helt säker på vad som har hänt har i alla fall måndag och tisdag fixat iordning Jennifer, röjt en bana på ekhult och sedan kört fiddy med simon då han har inhandlat en och sedan raceat om tid på banan med lillen. Lyckades även få till en match i Tokarpsfotboll med Nicklas, Jonas, Lillen, Elin, Felicia, Amanda och jag så som sagt :D. Älskar denna speciella fotbollen och har du någon gång deltagit vill du inte spela nått annat :P.

Onsdagen började sedan hyfsat tidigt med ett tillfälligt besök på socialkontoret i Gislaved och jag måste medge att personalen har fått ett fett upplyft mot när jag var där och gjorde jobb för nått år sedan. Den nya handläggaren som har börjat där är ingenting att äcklas över!!!! Fick ju nästan hålla i Lillen då han fick svårt att hålla fingrarna för sig själv nu när han blivit singel igen ;P haha. Efter besöket på sociala så gick vi som de säger i florence valentins låt ner på systemet! Det hade nämligen inbjudits till fest på kvällen hos nicklas och jag och Lillen rustade hårt! Senare visade det sig att vi skulle dit igen i sällskap av simon. För lagom till vi kom hem så blev vi uppringda av tidigare nämnd pojk, nämligen simon. Han skulle åka och köpa en svets och ville ha sällskap, nu visade det sig att svetsarna slut och vi drog till bolaget igen för att handla simons ranson över ledigheterna.

Resten av dagen fram till kvällens festligheter spenderades hemma hos Simon men full volym på trummorna, gitarren och basen. Först funkade dock inte micken men när vi väl fick igång den så var det bara en tidsfråga innan min röst började försvinna. Grymt kul var det i alla fall och i veckan som kommer ska vi ta vid där vi slutade och nu när han fått tillbaka datorn så ska vi nog oxå försöka spela in lite. Lillens skills på basen kanske inte va så grymt mycket att komma med men hans "rappande" på micken bjuder till skratt! ;P

Söndag med trav

Oj, så här långt mellan inläggen var det länge sedan jag lät det gå. Har bara haft så mycket att göra och ofta ingen dator när jag väl har tid och lust. Som jag sa så har det hänt en jävla massa och jag har haft så grymt skoj. Jag börjar där jag slutade sist ungfär. För en vecka sedan på söndagen hängde jag nämligen med Simon till travet i vaggeryd. Första gången jag var på en travbana och det va riktigt skoj. Simon hade tänkt att han skulle spela lite på hästar vilket visade sig vara endast 2:a gången. Först visste vi inte hur vi skulle göra för att välja "rätt" häst och sen när allt började och hade gått nått lopp så visade det sig att vi satt och höll på fel hästar för det var nämligen inte de loppen vi hade spelat på från början och senare då fel hästar mot va vi trode att vi satsat på (vet att det blev krångligt men är lite seg i huvudet).

Kvällen spenderades sedan med gitarrspel hos Simon innan vi drog till sporthallen då jag skulle göra min debut som innebandy målvakt vilket visade sig gå otroligt bra!


Jag satsade dock inget men med inträde för båda, mat, program, simons
insatser så slutade allt +30kr vilket jag tycker är helt ok :D

En dag...öö, två dagar genom sverige och norge!

Jadu.  Nu sitter jag här framför datorn igen. Var en händelsefull dag igår vill jag lova. Drog ju som sagt till Oslo över dagen. var där bara några timmar för det tar sin tid att färdas dit. Hade inte gjort några planer på hur jag skulle resa utan hade bara tittat lite snabbt på nätet, men det är ju så det är roligast att resa :P. Jag började i alla fall med att åka bil till gbg med Lovisa då hon ändå skulle dit på arbetsintervjuv. Sen från gbg tog jag bussen upp till oslo. Väl uppe i oslo så hade jag ärenden att göra och efter det hade jag tänkt att träffa Therese lite innan jag skulle bege mej hemåt igen. Men jag blev lite förvånad när jag stiger av bussen och går in i terminalen och möte?... ...Jo Therese! hon mötte upp mej för att hjälpa mej hitta rätt i den nya staden! Jo jag har aldrig varit i Oslo innan och inte Norge heller för den delen! Underbar stad! och vackert land. I alla fall så drog jag och gjorde vad som skulle göras och sen blev det en halvtimmes prommenad igenom Oslo (delar av det på Carljohan :D) och sedan gick jag och Tessan ner till vattnet och käkade baguett med räksallad vilket vi köpte vart försig och fixade iordning på plats :D. Hade det sjukt trevligt och det var faktiskt lite motigt att åka hem igen men det kommer definitivt bli en resa tillbaka i sommar! Resan hemmåt blev sen lite knepigare. Bussen tillbaka till gbg hade jag i alla fall koll på men hur tar jag mej vidare? Visade sig att det inte gick några tåg eller bussar tillbaka till Anderstorp så pass sent på fredagen! Oj oj oj, :P blev till att försöka ragga sovplats i gbg men tyvärr utan resultat. Folket som bor där var överallt. Svarade inte, var i jkpg, hade fullt med nattgäster, var inte hemma m.m. Fast på stationen utan en färsk ide. Gick i alla fall tillslut och klockan halv 3 ungefär idag på eftermiddagen kom jag tillslut hem :P. En bra resa när allt kommer omkring. Fick en förfrågan några kilometer hemmifrån att ta mej upp till jkpg för att sedan åka bil till uddevalla och sedan till nyköping men tackade artigt nej. Kunde varit kul och skulle jag inte ha rest så mycket redan så skulle jag inte varit hemma nu!


Utsikten mot båtarna (det var palmen jag skulle få med)


Therese på platts på trappan som går ner mot vattnet.

Up up and away!

Ok då ligger jag här och allt är bestämt. 07:00 bär det iväg till oslo imon. blir dock bara över dagen och det känns lite surt att inte kunna stanna över 17:e maj firandet men det kommer väl fler år med möjligheten. Skulle varit kul att ha någon med sig upp men det får bli en singelresa med schitso flum! :D (gnäll inte så stavningen för jag kan inte!) Kommer bli en jävla massa resande men va faan ska man göra då?

Saker är inte som du tror!

Har preics kollat på GSE 2. Vet att jag ligger lite efter men fick höra att den inte skulle vara bra så jag har inte haft så brottom med att se den. Men trotts alla dåliga resensioner från polare så tycker jag att den var riktigt bra.

Nytt sen sist är att Jonas har fått jobb. Eller jag tror att det är nytt, kommer inte ihåg vad jag har berättat. Har även idag gått igenom Antons äventyr på fredagen och vi har väll kommit fram till med någolunda säkerhet var han har varit och vad han har gjort. misstänker även att han kan ha blivit drogar med tanke på allt som hände den natten och hur han kände sig.

Tråkigt men sant. Idag lämnade jag lägenheter i Halmstad och har lämnat nyckeln. Surt så in i helvete men vad faan ska man göra?! I'll be back säger jag bara. Jag och lillen åkte ner över dagen och fixade de sista. Har varit sjukt underbar dag med solsken och promenader med Tina och Trassel. Vi satt i picasso parken och käkade kinamat i några timmar och bara glassade. Sen när det väl var dags för städning somnade lillen på soffan med trassel i knät och tina på plats precis neranför soffan. Stor hjälp där ;P. Stannade även till på vägen hem och kollade på Idas "partybuss". Tror nog folket i Fållinge aldrig har sett en partybuss för än så länge har jag inte sett så mycket party med den :P.

Sheepdog

Måndag morgon. känns surt som sate att fortfarande inte ha nått jobb men nu blir det snart arbetsintervjuv och förhoppningsvis en ändring. ska bara bestämma en tid för det och tänkte göra det när det passar med lite besök i samma stad :D.

Sitter uppe i stugan denna morgon, inte klarblå himmel men solen tittar fram lite då och då och det får funka för idag. Kom upp till stugan igår och fann att jordfelsbrytan hade löst ut (troligen av åskvädret i fredags). Inte kul, inte kul. All mat i frysen hade tinat upp och det var inte mycket mer att göra än att laga till en festmåltid med grilltallrik, flintastek, räkor, krabbstick och va 5 olika sorters korvar. Var hur mätt som helst igår kan jag lova. Jonas var med mej uppe så fick ganska stor hjälp med att äta där. Tina fick oxå en liten del av "kakan" men tyvärr så kunde inte Ida komma och hjälpa till för hon var ute och söp! ;P haha.

Lillen kom även upp igår kväll och jag tänkte att jag skulle gå och väcka de två sovande pajkarna och se om det ska bli nån fiske idag eller inte.

Vem faan är bengen?

Frågan, can anybody tell me what the fuck did i do last night har ställts ganska många gånger. inte för att vi inte kommer ihåg utan mer för att få reda på om "jag" verkligen gjorde det. Fast idag blev det på allvar för Antons del. Han har varit borta hela jävla natten och jag har åkt runt med farbror blå och letat efter honom. Cp kväll kan man säga. hur kul som helt och defineringen normal har förändrats en del igen. De sista helgerna har varit sjuka och man får väl bara acceptera att det blir som det blir! Nu är i alla fall mobilen död och jag har väl sovit ca 30min men ge det nått dygn till så blir både mobilen och jag laddade för ett pass till.

The dreams begins to get to real...

Dagens planer har blivit lite ändrade, dels pga vädret men även pga andra omständigheter. Har i alla fall kunnat sitta lite på morgonen och har nog nu hittat ett ganska bra förslag till våran design. Har även precis varit ute och sprungit och för andra gången sett Room Service bilen cirkulera runt i krokarna. Första gången jag såg den var i Gislaved på vägen mot Anderstorp, och andra gången var nu precis i Tokarp då jag sprang förbi den. Kan nog fortfarande se den om jag tittar ut genom fönstret. Den verkar cirkulera runt här på gatorna, lite nyfiken på vart de håller hus.


Hittade ingen bild på bilen och orkade inte springa ut och plåta den.

Har haft så sjukt verkliga drömmar på sistone, vaknar upp och får ligga kvar i ca 15min för att sortera ut vad som har hänt och vad som är dröm. Oftast brukar dessa drömmar vara som en fortsättning på dagen alternativs "minnen" mellan händelserna som ägt rum några timmar tidigare. Men inte i natt. Inatt var det helt ny plats och "nya" människor. Ändå hade jag svårt att släppa drömmen och även om det var lättare att lägga den i kategorin icke sann så var den så härlig att jag absolut inte ville de!

god natt

Idag var det som sagt mässa i gbg. Hittade inte så mycket nytt men det var ändå ganska intressant och jag hade ganska kul. Nu ikväll har jag suttit och försökt designa lite med Jonas men det går segt! svårt att skapa när man inte vet vad man vill ha :S. Nu ska jag i alla fall ta natten i befattning och satsa på morgondagen istället.

Så fort vädret blir bättre...

Då var man här igen. Var lite "seg" i huvudet igår så det blev inget skrivet när jag väl hade tid. Men vi börjar väll med fredagen. Tillbringade fredagskvällen och natten utanför Värnamo som jag nämt tidigare. Lite närmre bestämt i Blå huset. Jonas och Nicklas har lite vänner som brukar vara där och festa och denna gången fick jag hänga med. Hade det grymt trevligt och det var en väldigt händelserik kväll ´kan jag lova. bara för att säga något så lärde jag mej beerpong, jonas tände eld på mitt hår och Nicklas lyckades få oss skratta (vet inte om jag kan säga mer ;P).


Hittade det här när jag var ute och gick på lördagsmorgonen.
Tror det kan vara en älg men är inte säker.


Lördagskvällen tillbringades senare efter ett besök i stugan (där lena och jimmy var) hos stefan. Steffe lille fyllde 23 i fredags och hade lite festligheter i det nya huset för lite vänner. Hade trevligt där med och råkade visst bli lite rund om fötterna :D men annars var det ganska lugnt.

Söndagen är även om det inte festades en dag man inte får glömma bort. Gjorde bara själshelande aktiviteter denna dagen. Var på morgonen bara hemma och chillade, körde lite Jennifer osv. Senare på eftermiddagen så var jag, Jonas, Lillen, Jensen och Max nere på banan och kollade på roadracing. Grymt ansträngande att tråna så mycket! Jag vill oxå köra bana! Blev så grymt sugen när man ser dem dra på för fullt på rakan och få upp farten till ca 280km/h innan de börjar bromsa. Hittade bland annat exaxt en sådan hoj som jag har kollat i på sistone inne i depon. Samma modell, samma färg, ungefär den årsmodellen jag har hittat innan osv. Dagen avslutades senare med att Jag, Jonas, Lillen, Jensen, Max, Amanda, Lovisa, Matilda och Jonas körde Gokart. Grymt kul de med och om det inte vore för den lilla jä**a lättviktaren Lillen så skulle jag har vunnit ;P haha.


Söndag

Vill skriva här nu men är jävligt sliten så får nog skjuta upp de lite till. kanske till och med får dröja ett helt dygn då jag har lite planer för morgondagen. Ska bla ut med Amanda en runda.

upppdatering!

Åter igen har jag precis kommit hem fast denna gången bara för 10 min. ska strax/precis dra iväg upp till stugan för att träffa lena och jimmy lite innan det är dags att ge sig på det igen :D Har fått så sjukt mycket från gårdagen som jag ska "låna" till egna fester och folket var ju underbara. ska ladda upp en lovad bild sen när jag får tid för de :D

Never thought I'd see the day...

Ok, då var man hemma igen och laddar om lite. Var en riktigt lyckad kväll igår och det var flum rakt igenom! Många hadde ont i huvudet idag men jag var inte en av dem. :D Blev även lite allsång med gitarr under stjärnhimmel igår, riktigt nice! Nu blir det till att softa i nån timme och göra sig i ordning för en festkväll i värnamo, eller strax utanför.

Måste bara lägga ut en länk till en låt som har pumpats hårt både denna och förra helgen. Underbart sound med rolig text :P haha: http://www.youtube.com/watch?v=dvMt9C4DPu8&feature=fvsr (det är den riktigta musikvideon och det blir roligare om man ser den till :D)


RSS 2.0