*gäsp*

Har blivit så grymt trött nu i eftermiddag/kväll, håller nästan på att somna. Lovisa är här och sitter och kolla på hundra höjdare avsnitt om nån snubbe från Töreboda som inte riktigt har alla hästar hemma. Får bara hoppas att flickan har vett att gå snart så jag kan lägga mej!

Just riding the wave.

Bra kväll igår trotts allt. såg ett tag ut som att jag och johan skulle få göra byn själva i nattens dimma. Men skam den som ger sig. Förfest hos Sara med en massa nytt folk, gitarr, sång och öl. Vidare dyker även min och Johans praktikant Kenneth upp och agera både sällskap och chafför i vimmlet :D.
Blev en hel den barsurfande och inte långa uppehåll på ställerna men är helt nöjd ändå.

Är riktigt taggad för örebro nu på onsdag. Hoppas verkligen det kan ge något!

en gång är ingen gång....

Sitter och lyssnar på Anberlin på spotify och känner mej väldigt nöjd. har verkligen sjunkit in att urtegata inte längre kommer tillbaka :D
Ölen är öppnad, duschen är använd (även av mej) och snart är även Johan i ordning och redo att göra byn osäker!!

Ikväll är det nog Aker brygge som gäller.

Har nog inte varit nere där sen julas :S


Ska man? kanske borde man? få se om jag klarar av.

Tänkte göra lite test för att se om jag borde börja med det här som kallas blogging igen.

Har varit en lång vinter för min del och är väldigt trött på den nu. Vill ha sommar och sol, eller åtminstonne en liten värmesemester för nån vecka men det får nog vänta.
Utanför fönstret vräker snön ner och för varje flinga som faller så blir jag bara mer och mer sugen på att ta en enkelbiljett iväg. Men jag måste tänka på mina tjejer där hemma. Vill ju inte åka ifrån dem. Frågan är bara vem som kommer sakna mej mest. Troligtvis Ida även om Tina kommer vara den som är surast i början!

RSS 2.0