Sweet!

Streaming av melodifestivalen och öl i handen. Men det varar bara en stund till en blir det fortsättning av PL's Kärlekstimme som började i torsdags kväll och fortsätter hela helgen! :P Skön musik och härlig stämmning! ;P

Måste inflika att Agnes är het! Haha!

PS. YES! Darin är tillbaka i tvrutan! *ironi* DS Haha

Lördags morgon

Om det var fint väder igår och läge för en promenad så har det varit så fett mycket bättre väder idag!
   Strålande Solsken och näst intill klarblå himmel förutom några lätta moln. Började dagen med att gå ut och gå en runda med Tina, inte så lång men grymt skön. Var ute ca 30-40min och har bara njutit. Har även hört och sett kanadagäss. Trode inte att de skulle ha dykit upp så pass än men det är grymt mycket fåglar i fagorna :P.


Har fotat ganska mycket idag med telefonen och tog även någon bild igår och så fort jag kommer hem och kan föra över dem till datorn så ska jag lägga upp dem till beskådning :D, Försökte även filma lite för att få med ljuden från isen som lät som en hel elektronisk orkester men tyvärr så hörs det inte så mycket så de är nog inte lönt att lägga upp.


Släktträff i skogen

Igår torsdag så åkte jag och PL upp till stugan för att göra ett nytt försök att stanna över helgen. Sist slutade ju inte så bra med att jag hamnade på sjukhus. Det var ju visserligen inte pga att vi var i stugan som jag hamnade på sjukhus men jag var ju tvungen att åka här ifrån. Men som sagt, igår åkte vi upp hit och för en stund sen så kom jag tillbaka efter en 2h "promenad" med Tina. Vi började färden med att gå längs genom skogen längs med sjön någon kilometer tills vi kom till min morbrors stuga. Hade fått höra att han hade målat om så jag fick för mej att kolla in de. Väl på plats efter en promenad på ca 15min fan vi att det var någon där och mycket riktigt, Hans var där för att lägga på ett extra lager på väggarna och det passade ju perfekt för då fick jag komma in och kolla på det och slapp leka fönstertittare. När vi skulle tillbaka så använde vi bilvägen och när vi väl fått asfalt under fötterna, vem ser vi då om inte Erik (kusinen). Han var ute med traktorn och körde hem timmer från skogen. Så vi stannade och snackade lite med honom och rätt som det var så dök även min andra morbror upp. Så det blev allt en liten släktträff i skogen :D.

Nu ska jag börja med maten för PL har precis kommit upp med de magiska ingredienserna som han glömde hemma igår: Hamburgarbröd! ;P

Att en bild kan ge så mycket känslor som inte leendet helt visar...

För en gång skull så har det hänt mycket sen sist. För det första så är jag snart av med min pencilinkur då jag tar sista dosen imorgon på morgonen vilket kommer kännas jävligt skönt då jag inte kommer känna mej lika trött. Har visseligen i stort sätt ständig huvudvärk men idag har varit första dagen jag inte behövt ta värktabletter.

Har varit i växjö i helgen och festat med min syster, Jimmy och deras vänner. De hade nämligen inflyttningsfest. Grymt bra ställe det där Grace och även om vi kom dit tidigt så gick tiden fort fast jag var nykter. Får tacka alla inblandade för en rolig kväll men det var lite seg efterfest då jag var den ända som höll igång ;P.

I övrigt så har jag även kommit igång med mitt projekt och har redan märkt att det är dags att lägga på ett kol för att få det färdigt i tid. Men jag måste även passa på att flika in en request: nån som har en studio som man kan "låna" eller hyra för nån timme? (alt. vet om nån studio?)

Orkar inte skriva om allt annat jag även har gjort utan kommer nöja mej med detta tills vidare.



Det är svårt att hålla sig i "lugn" när det var länge sedan man kände så starkt!

Memorylane

Har suttit lite framför datorn nu och spelat igenom gamla "låtar" som igentligen inte blev nått eller som jag gjorde färdigt och bara stuvade undan, och jag måste säga de. en del av materialet låter inte helt tokigt. kanske inte så likt det jag skriver nu men ändå bra. Har fått mej ett och annat skratt när jag har läst igenom texterna kan jag i alla fall säga. Ska hämta hem mitt mixerbord på tisdag och sen får vi se om det blir lite låtar inspelade igen!


The cred ain't on you

Ok, jag måste bara tillägga att Jonas har erkänt. Han skyller på minnesförlust men jag tror det var whiskey eller nått liknande. Avsnittet i supernatural som var så himla roligt ska visst komma i senare säsonger. Men men, han är förlåten ;P

Ikväll har varit en underbar kväll. Har tillbringat dagen som sag sa innan "lite" rastlös men det har gått över. Ikväll har nämligen Stefan varit här och lirat gura med mej. Så grym skoj! Vi började även skriva lite på en låt ihop och han spelade upp en av hans nya och jag spelad upp ett par av mina nya. Riktigt kul att kunna dela med sig till någon som kan komma med inlägg. Låter dessutom bättre när man har mer instrument. Men Stefan ska i alla fall spela i P4 på morgonen näst nästa fredag och de som inte har hört honom spela kan göra det där då. Och sen får vi helt enkelt se vart man kan stöta på mej eller Stefan i framtiden för även om jag har haft en "blodad tand" innan så är den jäveln helt dränkt nu!

Middle

Lillördag idag. Spelar ifs inte så stor roll för mej då jag "måste" hålla mej lugnt. Har inte fått några direktioner på hur jag ska förhålla mej, förutom att jag inte får dricka alkohol då. Men medicinerna gör mej lite trött och det blir ju inte bättre av att man är rastlös. Har i alla fall startat ett nytt projekt idag som jag tyvärr inte kommer kunna avslöja mer om i denna stund. Det ska bli en överraskning för nån och kommer troligtvis visas på bild om några veckor.

Tack vet jag polare som lämnar underhållning när man är uttråkad.

Finns det nått bättre än film/serie när man mår dåligt? Jo det finns det ifs men skit i de nu! I höstas började jag kolla en serie som heter Supernatural som jag gillar starkt. Det var jonas som gav mej första säsongen på dvd när han var hemma på sin första "semester" och det dröjde inte länge fören jag var fast. Men nu när han var hemma för någon vecka sedan så började vi diskutera serien vilket resulterade i att jag var tvungen att ladda ner säsong 2. Men jag kollade ut det sista avsnittet innan idag och blev lite förbryllad. Jag tror "lilla" Jonas har dragit mej vid näsan. För han berättade så ingående om ett avsnitt som skulle vara hur kul som helst och jag har väntat och väntat utan framgång. Det fanns inte! Men säsong 3 är på väg ner så han kan ju bara blandat ihop allt! Alla kan ju inte ha mitt minne att komma ihåg. Eller vad säger du Jonas! Vem kan sina scrubs? ;P

nämen

Känns lite olustigt just nu. Nån har sett mej på parken och kommenterat det i bloggen men jag vet inte vem. Kommentaren var länkad till den blogg men jag känner inte igen människan. Kan bara säga att din tro var fel.

Idag har min dag varit mycket bättre i alla fall Bara lidit av en mild huvudvärk hela dagen och har även varit ute och gått med Tina i några timmar. Riktigt skönt att äntligen få röra på sig lite. Livet kanske kan ta fart snart igen. Har inte varit lugn så länge men är ändå grymt rastlös! Hoppas bara jag kommit igång innan jag drar till växjö.

  Tack för blommorna Lena ;P


New moon

Måndag. Det är tur att jag inte är den ända som inte är på jobbet. Känns så sjukt tråkigt att vara hemma själv så det är gött när PL kommer förbi. Ok att jag varit arbetslös i några veckor men jag har ändå alltid gjort nått och vart runt på lite småjobb här och där istället för att ligga hemma. Men nu känns det som att jag ändå måste hålla mej hemma! Smittar ju ifs inte men jag blir lätt trött och har ständig huvudvärk så det är inte allt för skoj att inte ha nån stans att lägga sig ner.

Har i alla fall vart nere i samhället idag och köpt lite mer verktabletter och en ny bok. Läst ut den förra för några veckor sedan så det var hög tid.

New moon heter boken och är uppföljaren på Twilight


Lovade även att lägga upp bilden på när jag får bedövningsnålarna inkörda i näsan så håll till godo.


Har verkligen ansträngt mej här för att le och jag måste
medge att jag har lyckats med tanke på tillståndet.


Bilderna är föresten tagna med min nya mobil jag fick hem i onsdags vilket har resulterat i att jag tappat lite nr. så om ni känner att jag har behov av just erat nr så kan ni ju gärna ge mej det igen ;P

Nu ska jag dra och hämta Lena på stationen.

late night mystery. (at least not so early ;P)

Det är konstigt hur nått som är lite halvförbjudet kan vara så lockande. Ok att det var lockande innan men nu när det ändå är halvlovligt så har man svårare att förneka det. Låtarna jag försöker skriva så här på kvällarna har en tendens att bli lite, hmm, ja. Men sak samma. "det/den" gör mej glad.

Heaven vs Hell? No, different shapes of WHITE!

Sjukhuset kan göra mycket men hemma är nog ändå den bästa medicinen :D. Har tillbringat kvällen med film, god mat, levande eld i kakelugnen och sällskap av vänner. Känns gött att vara hemma nu. Hoppas bara jag får ut allt jag har i kroppen med hjälp av medicinerna jag har börjat knapra. Får nog ifs bli till att ta det lugnt några dagar och inflyttningsfesten nästa helg får hållas nykter. men det blir inga problem. Jag får ha en stor Cola, gitarren och fulla människor till hands så ska jag nog kunna åstakomma en himelskt rolig kväll ändå :P

Hemma igen.

Vet att det blev ganska mycket text men den som vill får läsa. det finns upplagt nu i alla fall. Ska lägga upp en bild senare där jag har lite bedövningsnålar i näsan och försöker le :D.

/Ta hand om er!


Last day of pain? no but last day in jkpg

Söndag morgon. Idag känns allt mycket bättre, har bara lite ont i ryggen med det är för att jag har legat ner så mycket och har inget att göra med att jag blivit inlagd. Inatt har varit den första natten på länge som jag har sovit ordentligt, och då menar jag inte bara sen jag kom in hit. Ok att det har blivit hela 7 timmar men det är inte heller där jag är förvånad. Jag har nämligen sovit så underbart skönt utan att vakna med undantag fyratiden då de kommer in och ger mej mer antibiotika vilket de gör var 8:e timma. Sköterskorna är också alltid snälla och gör att man vill bli bättre. De är ett tecken på att livet är gott!
Melodifestivalen var ju även igår och då jag ändå inte hade nått annat för mej så tittade jag på de. Man blir ju förvånad över folks mod. Menar, allvarligt skulle ni kunna gå upp på scen om ni var som lillie och sussie (hur de nu stavas). Helt ihopspacklade, sega i rörelserna, utan någon extrem sångröst och framförallt så tycker jag de verkade alldeless för otränade för att hoppa runt så där på scen och sjunga. De borde verkligen ut på konditionsträning eller bara ta en chater när de vill ha en upplevelse, inte entra en scen.

Home sweet home. Ok at least family

Mamma, Pappa och Elin var nyss på besök här. Jag måste bara säga det att om man fick välja sin familj själv, så skulle jag nog valt precis den jag har. Mådde verkligen kast när de kom in genom dörren. Men det tog väll 20sek innan jag log, vilket jag inte hade gjort på hela dagen innan. Och när de skulle gå hade jag reda blivit så pass "pigg" att jag kunde följa med dem hela vägen ner till entren för att säga hej då, vilket verkligen var av stor behövlighet. Man blir ju galen av att ligga här uppe stilla hela tiden. Hail to the people we come from!

14 februari

Men nu ligger jag i alla fall här på öron/ögon mottagningen på sal 14 i jönköping den 14 februari, aka alla hjärtans dag och tänker alldeless för mycket på sånt jag så länge har försökt undvika. Men jag kan inte hjälpa det längre. Det kanske inte är vad jag behöver men hon är i alla fall vad jag vill ha! Om du läser detta så vet du i alla fall att nån tänker på dej!

Lördag

Men nu ligger jag här idag lördag och känner mej besviken. Pga att jag måde så bra igår som jag ändå gjorde så trode jag att jag skulle få åka hem idag, men skenet bedrog. Idag på förmiddagen blev jag plötsligt mycket sämre och jag fick smärtlindrande tabletter och de gjorde sig redo för att göra en andra spolning. så jag fick komma in på ett rum, fick upp pinnar i näsan för bedövning och sedan skulle de sticka. Problemet var bara att det nu var en tredje doktor som skulle sticka mej och hand var helt övertygad om att första metoden var bäst vilket jag inte alls höll med om, så jag vägrade helt hans behandlig, han blev sur och sa att jag då skulle bli utan och jag helt fucking borta vinglade upp på mina ben och stapplade i protest ut mot dörren, men bara 1,5 meter från stolen belv jag fångad av en sköteska som tog mej under armen och ledde mej snällt bort till mitt rum. Hon hade varit med innan och sett hur jag är med nålar och denna doktorn som var där inne kaxade sig enligt mej och hade ett aldeless för högt tempo, vilket genererade i att jag blev uppstressad och kan garantera att jag skulle flippat upp och löpt amok inne i behandligsrummet om han skulle stuckit mej med den stora nålen. Det kanske här är läge att berätta att den stora nålen som vi försökt skjuta igenom mitt näsben med och nu ville utsätta mej för igen är i tjocklek ungefär lika stor som en virknål! FY FAAN!!!

Fredag

Men natten kom och jag fick ligga uppe på avdelningen med dropp och antibiotika m.m. i väntan på morgondagen då vi skulle göra ett nytt försök med spolningen. Och jag måste säga att även om den första doktorn var duktig så är jag glad att jag fick den andra igår. Han körde med en lite annan metod, då han använde sig av engångsnålar som är mycket mindre och som inte behöver skjutas in utan kan tryckas igenom väggar och dylikt förhand. Nackdelen är att man här måste trycka in en ny nål varje gång då man med den andra metoden kan låta nålen sitta kvar och spola genom samma flera gånger. Men som sagt, nålen kom in, bihålan blev spolad och jag fick komma upp på avdelningen igen bara måttligt omtumlad. Senare på dagen kom Pl och Lillen förbi för att hälsa på och lämnade även av min dator så jag hade lite film att kolla på.

Lugn och snäll

Väl framme I JKPG så började smärtan komma igen och när vi stog i vänterummet på akuten innan vi skulle gå fram till luckan så var jag tvungen att be mamma sköta snacket. Jag var vid detta lagret så grymt irriterad av både smärtan och det enligt mej extremt dåliga systemet på att ta in patienter att jag var rädd att vi inte skulle bli insläppta om jag öppnade munnen. Vem har en öppningsbar dörr från insidan (likt de på vissa bankkontor) på akutmottagningen? Jag blev förbannad och han ropa lite glopord när de öppnade dörren för de som var före oss i kön innan jag tog mitt förnuft till fånga och gav mamma ansvaret för vidare konversationer.

Men trotts mina tidigare utbrott och uppjagningar så kom vi i alla fall in och fick träffa en doktor. Och det är här som jag vill varna känsliga läsare. De skulle nämligen köra upp en nål i näsan, igenom köttet för att sen "skjuta" sig igenom näsbenet för att ordentligt kunna skölja ut allt som låg och orsakade denna smärta! Detta kanske inte så många vet om men jag är inte rädd för sprutor och nålar men när jag väl har blivit stucken så kan jag ibland vara på väg att svimma så ni kan förstå att jag var lite orolig över vad som komma skulle. Och för att vara ärlig så var jag här ännu en gång nära på att bli utslängd från sjukhuset. När hon hade "skjutit" in nålen första gången så höll min kropp på att stänga ner och jag kände att jag var tvungen att luta mej neråt. Så jag sa till dem med panik i rösten att jag måste få lägga mej ner. Men de vill lägga mej bakåt ner i stolen och luta denna. DETTA GÅR INTE! Jag skulle tuppat av direkt och spytt, jag måste få ligga frammåt. men de tog tag i mina axlar och började dra samtidigt som min panik bara blev större och större. Och bara nån sekund innan jag skulle börja veva inne i rummet så släppte de som tur var taget om mina axlar och jag föll ur stolen och ner på knä på golvet i mer än tilltaglig panik! Men jag fick lugna ner mej och efter likte taktiksnack med den väldigt trevliga och omhändertagande kvinliga doktorn så fick hon göra ytterligare ett försök att sticka/skjuta rätt då det första misslyckades och hamnade fel. Tre gånger försökte hon innan hon la ner och skickade upp mej på avdelning för observation över natten. Hon sa "din näsa är fullkomligt normal och fin men den är svår att hitta rätt i". Kanske inte är så konstigt när patienten är så omständig som jag var.

Torsdagen

Senare på tordagens morgon så tilltog smärtan mer och mer och vid luchtid hade jag fått nog och som mamma uttryckte de så kröp jag på väggarna av smärta och vi bestämde oss för att åka ner till vårdcentrallen för att kolla upp det hela. Väl där nere så trode jag att jag skulle bli galen. Det gjorde så grymt ont och så var det lunchstängt. Öppnade igen vid 13 och klockan vad då halv. Trode faan att jag skulle tuppa av. Men lite tur i oturen ska man väll ha och en som mamma har jobbat ihop med gick förbi väntrummet just då och tog hand om mej. så raka vägen in på ett rum och blev inklämd mellan andra patienter fick jag nu undersökas och efter lite smärtlindrande och lugnande tabletter så konstaterade hon att det troligtvis var en bihåleinflamation och vi fick en remiss till värnamo sjukhus för att röntga bihålorna. Men det visade sig att dessa tabletter jag fick i Anderstorp verkade inte så länge och lagom tills vi anlände till vmo så kom smärtan tillbak. Men jag måste hylla både Vårdcentralen i A-torp och sjukhuset i vmo för att de tar omhand om patienterna fort. Behövde inte ens vänta vid luckan utan fick direkt eskort in till väntstolen på röntgen. Men även om de var snabba med att släppa in mej så fick jag ändå vänta på min tur då det var ca 4-5 st före mej i kön. Men in och röntgas, ut och vänta, och det var nog här ungefär som jag bad mamma om mollys behandling för första gången, in i en egen sal/undersökningsrum, fick lite mer smärtlindrande av föregående sort innan vi fick svaret att det var grov bihåleinflammation och att vi skulle få åka upp till Jkpg för att få läggas in där och få skölja ur bihålan.

Onsdagen

Allt började i onsdags vid lunchtid då jag fick en så grym huvudvärk. Jag, Pl och lillen satt uppe i stugan för att komma hemmifrån lite och för att få bete oss lite som vi vil! (dvs det kunde behövas lite mellanrum mellan oss och övriga medmänniskor ;P). Jag försökte till en början med att ingnorera den pulserande smärtan i mitt huvud och gick och la mej för att vila lite. men efter en hel eftermiddag av smärta och sedan en kväll och halv natt så gav jag upp. Vid 3 tiden gick jag upp på loftet och meddelade mina två kamrater att jag fått nog och var tvungen att bege mej hem till värktabletter, nässprej och lite föräldravård. Väl hemma efter en biltur på ca 1h (i vanliga fall 20min) så fick jag i mej lite smärtlindrande och lyckadet till slut somna. Men som många kanske redan vet så har jag problem med att sova och när jag vaknade redan ett par timmar senare så var smärtan tillbaka till en vis grad.

The start of an "adventure"

Hej igen. Det har blivit ett uppehåll igen och det har verkligen inte varit meningen. Hade tänkt att få upp en kontinuerlig bloggning när jag åkte upp till stugan med Lillen och Pl men det hann komma nått imellan. Ligger nu på Ryhovs sjukhus uppe i Jönköping och kommer att få ligga kvar åtminstone tills imon om inte längre. Kom upp hit i förgår efter att ha varit på både vårdcentralen i Anderstorp och Värnamo sjukhus. Har fått en så grym bihåleinflammation så det är inte sant. Har flera gånger velat ha Mollys sista behandling. dvs att gå ut i skogen med min far och älgstudsaren. Det värsta med idag är att huvudverken har kommit tillbaka. Kände mej "frisk" igår och var nästan helt säker på att jag skulle få åka hem idag, men det bli inte alltid som man vill. Jag har inget internett här uppe så jag kommer skriva blogginläggen i textdockument och publicera dem i efterhand och ska försöka återskapa lite känslor och händelser nu i efterhand då jag inte fick datorn fören igårkväll (Fredag)

death brings sweet relife

Har precis tillbringar några timmar på anderstorps vårdcentral och ska nu åka till värnamo sjukhus. beroende på vad de säger där jag jag röntgat huvudet så får vi se vad som händer. men har jag tur så får jag åka upp till jönköping för akutvård.

Jaaa!!!!!

Fy faan va nöjd jag är med mej själv! Inatt har jag lyckats sova ordentligt! Har sovit 6h i följd, istort sätt utan att vakna upp. De sista 5 dagarna så jag min nattsömn bestått av ca 1,5h sömn och ca 4h sängliggande bestående av slutna ögon och vridande. Är så grymt nöjd med mej själv den här morgonen bara för de. Men nu ska jag käka lite frukost och sen ut och aktivera mej lite grann. Party ikväll!!!


If that's what you're in to

Fy faan va sliten jag är nu! Inatt kommer jag absolut inte ha några problem med att sova. Har lovat de andra att använda min nya kniv på mej själv om jag är vaken hela natten. ;P

Dagen började som ni vet i halmstad med lite softning, film, donken, lite tittande i affärer och sedan hemfärd. Väl hemma så hade det kommit en massa snö och jag höll på att inte komma upp till garaget. Så jag tog direkt itur med skottningen så min mor skulle kunna komma upp med sin bil när hon väl slutade jobba. När det väl var färdigt så var jag helt totalt uttorkad, både från gårdagens aktiviteter och skottning. Så in, drack en massa vatten och sen 5 min slapp framför datorn. Jag är som ni kanske vid det här lagret ganska rastlös och kände sedan att jag ville hitta på nått. Så vad gör man inte. Jag gick ut en runda och hamnade helt plötsligt framför svarven. Känns så jävla härligt att göra något och särskilt att skapa något, men detta var inte riktigt med i planeringen så jag höll på att missa när Jonas kom och var långt ifrån färdig när det var dax att dra upp till berget. Vi hade nämligen gjort upp planer på kvällsåkning i bilen på vägen hem och Jag, Jonas och Lillen drog upp och har haft så grymt skoj! Har åkt så sjukt ikväll med hur mycket lek som helst i backen!

Men nu måste jag gå och lägga mej, kanske läser det sista i boken innan jag somnar, men somna kommer jag göra! (räknade ut att jag troligtvis bara sov ca 1,5h ordentligt förra natten.)


Lill lördag igår

Oj vilken kväll det blev igår. Ok att det inte var mega röj men den var riktigt rolig ändå. Det började med att jag skulle åka till Jonas för att se om vi kunde hitta på nått och slutade med att vi vaknade upp i halmstad.

Jag kom till Jonas på eftermiddagen för att hitta honom lite halvt uttråkad och med en känsla att han ville komma hemmifrån lite. Så vi bestämde oss för att dra på bio i Halmstad. Väl i bilen och ungefär halvvägs ner så kommer vi på att det även är lill lördag! UTGÅNG! så vi började i lägenheten med lite öl och whiskey (äntligen fått använda mina nya glas) för att sedan gå in till stan för bio. Den mest tilltalande filmen som gick var Benjamin Buttons otroliga liv (tror titlen är så). Kanske lite för romantisk och seg för våran del men den hade sina poänger. Sen blev det Harrys, och jag måste säga att jag är lite besviken på utelivet på onsdagarna i Halmstad. Men jag hoppas på att det bara var en tillfällighet. När harrys sen stängde så började vi gå hemmåt för att höra av några som kom ikapp oss att B&B hade öppet till 2, så det blev till att vända och sen lirade vi billjard resten av kvällen. Väl hemma så blev det hamburgestek med ofrivillig flambering från jonas sida.

Man kan säga vad man vill om honom men man har aldrig tråkigt med jonas!

Längtar nog mer idag än igår osv...

Cp svårt!

Har sån beslutsångest just nu. Har som sagt fått erbjudande att hänga med på konsert och så har jag även blivit tillfrågad om jag vill vara baldate, men jag vet inte hur jag ska göra. vill igentligen stick på båda men vet inte hur jag har det med cash :S, skulle jag få ett jobb idag så skulle jag tacka Ja till båda på direkten men även om jag har pengarna så kan jag behöva dem ännumer sen! :S

Fuck this. jag sticker och gömmer mej från problemen ett tag!

Tål att upprepas, Märkligt!

Då har den nya veckan börjat och lite av allt som finns att ta itur med har gjorts. Fick dock flytta fram mötet med Roger tills imon men efter det så kan jag skicka in mina papper. Var i Värnamo idag som planerat och fick det överstökat. Shit va det kändes konstigt att åka igenom den stan igen. Har aldrig känts konstigt att åka igenom samhällen innan men detta kändes på nått vis lite orealistiskt. Blev för övrigt kvar i Värnamo lite längre än planerat då jag drog hem till rebecka och satt där och snackade lite. Kul att få se hennes lägenhet också även om hon bara ska bo där i några månader till.

Fick erbjudande att gå på bal idag också. Ska tänka över mitt beslut lite grann men just nu känns det lite olustigt, och det kostar ju även lite grann (särskilt för en kille som inte är gjord av pengar)


Allt har sin tid, men fuck vad jag är otålig.

Då var det måndag igen. Har faktiskt lyckats skapa mej ett schema idag men allt verkar inte gå att göra idag :S. Skulle igentligen åkt till värnamo idag på morgonen men har fått skjuta upp det tills i eftermiddag. Skulle även göra om elen här hemma men saknar material så får även skjuta på det några timmar. Sen har jag även börjat kolla upp kurser för våren men som sagt de är i våren och jag är så grymt otålig och vill börja med allt nu!!!! Sen fick jag även höra att bullet spelar i malmö nästa vecka och fick förfrågan om att gå dit med Anna, vilket skulle vara grymt kul. men vi får se vad som händer. Inget är bestämt, men en sak är säker. Jag är rastlös otålig och kommer få saker att hända. Allt har bara sin tid!



När bloggen inte vill funka får man uppdatera i efterhand

Har precis varit ute på en liten efter midnattspromenad. Har ju legat inne hela dagen så det var skönt att ge sig ut och röra på sig lite. Snackade med lillen på msn och han var så trött på att sitta på sin systers nät som var lite segt så jag sa att han kunde få låna mitt. Så efter att han följt Cristin hem så begav sig jag, Elin och Tina ut för att möta honom. Tina är ju för skön när hon ska med ut. Att ta på henne reflexvästen kan nog inte vara enklare men hon är otålig och då får påminna henne efter varje "spänne" att du fortfarande har lite kvar. Har innan dess legat här på rummet med Elin och Tina på sällskap och lyssnat på musik i några timmar och hela tiden jag var ute och gick så har jag haft Lars Winnerbäcks låt nästan perfekt på hjärnan, för det var nämligen sista låten vi spelade innan vi begav oss ut.


http://se.youtube.com/watch?v=_78tVN6nMP0&feature=related


Allting, ja allt är nästan perfekt

Har precis varit ute på en liten efter midnattspromenad. Har ju legat inne hela dagen så det var skönt att ge sig ut och röra på sig lite. Snackade med lillen på msn och han var så trött på att sitta på sin systers nät som var lite segt så jag sa att han kunde få låna mitt. Så efter att han följt Cristin hem så begav sig jag, Elin och Tina ut för att möta honom. Tina är ju för skön när hon ska med ut. Att ta på henne reflexvästen kan nog inte vara enklare men h


RSS 2.0