Gött med lite ledighet.

Har vart nere i Halmstad nu sen i Onsdags och kom hem för några timmar sedan. Tanken med resan var att komma bort ett tag och att passa på att kolla upp stan då jag förhoppningsvis ska flytta ner snart. Har haft det underbart där nere och har faktiskt inte gjort särskilt mycket vilket är ovanligt för mej! inte att ha det underbart utan att inte göra så mycket men ändå tycka att det är underbart! ;P En sak är säker i alla fall. jag är redo att flytta ner, allt som saknas är bara lägenhet och jobb :D älskar den stan i alla fall. fick höra att kanske hamnar Kim där nere snart oxå, även om han inte snackar med mej just nu, har inte fattat riktigt varför. I vilket fall som hellst så ska det bli riktigt skönt att få en skön natts sömn innan jobbet imon.

.

Har fått en anonym kommentar om falsterbo där han tycker att det är lite bögigt med Horse Show. kan bara säga att jag inte tycker det. ok att vissa manliga ryttare kan bete sig lite bögiga men annars är det långt ifrån de. mycket pengar i omlopp och rejält med brudar och pga detta så "vallfärdar" det killar dit under denna veckan om man kan se väldigt många hetroaktiviteter om man letar lite i buskarna på kvällen.

Inte kanske bästa tillfället att svara på kommentarer, känner mej lite konstig nu är helt snurrig i huvudet men det går väll över om några dagar. har i alla fall tänkt att ta mej ner till halmstad för jag är ju inte sjuk!

Efter Falsterbo

Har vart nere i Falsterbo med Hanna i helgen på Falsterbo Horse Show. Hade inte hört så jättemycket om det och ändå var det både som jag trodde och helt annorlunda. Synd att vi inte var ute nån kväll men det behövdes inte direkt. Var kul att träffa lite flyingefolk igen och att se Ellen en sista gång. känns lite tråkigt att säga en sista gång men vi får väll hoppas att man springer på henne igen.

Tänkte att jag skulle dra mej ner till halmstad imon eller övermorgon, någon som har en sovplats över eller nån som har en plats över på tomten där jag kan slå upp ett tält för några nätter. vet inte hur länge jag stannar men det blir nog två nätter skulle jag gissa på.

peace out!

Har kollat ganska mycket på scrubs på sistone. Den serien är sjukt bra, ångrar absolut inte att jag köpte 5 sesonger på DVD. Även om det är en komedi så kan jag inte hjälpa att jag sitter och lite halvt önskar att mitt liv var mer som deras när det gäller relationer till vänner och jobbarkompisar, även om jag inte är särskilt missnöjd med det jag har, skulle bara vara kul att ha det på deras vis ibland. Har även kommit på mej själv med mina egna monologer i huvudet då jag snackar mer som JD och ibland även med hans röst. helt sjukt men lite härligt ändå.

På tal om något helt annat: är det någon som känner nån som kitesurfar som man skulle kunna få hänga med ut nån gång, är nybörjare men vill hänga med nån ut som kan ge lite småtips så man blir bättre.

falling back into memories, take nothing serious

Konstigt hur visa saker man ser eller upplever varje dag helt plötsligt kan sända dej tillbaka till gammla minnes vägar och låta dej drömma bort i världar med känslor och tankar så långt ifrån sanningen att själva rummet du befinner dej i inte ens längre ser ut på samma sätt som för 5 minuter sedan. shit va vilsna folk skulle vara i mina tankar ibland, själv hittar jag där som i min egen ficka men kan ändå inte förmå mej att ta samma väg två gånger i det verklig pga det dåliga lokalsinnet som alltid verkar ha bättre saker för sig än att medverka på resor.

Regnet är tillbaka men sommaren är ändå fortfarande här. När kommer värmen som slår till och vara i några veckor. Är den värmen vi känner på våren något vi bör lära oss acceptera som årets höjdpunkt? Är minnen från varma sommrar bara förfinnade sanningar av ett kalt sverige för att ha nått att värma sig med på vintern? men vintern är ju inte heller så kall längre, har årstiderna förändrats så mycket så vår är nu sommar och sommar är vår, och samma gäller höst och vinter? allt går i en konstig ordning, kommer jag snart då även födas och jag har redan upplevt min död?

Anledningen till att jag skriver detta är för att ge en reflektion av vad som kan röra sig under en 10sek epok i mitt huvud (inte det första, det var bara en prolog men ändå),  plus att jag behövde skriva ner lite i ord, inget särskilt men bara få skriva nått, låta fingrarna arbeta.


Dagens sammanfattning:
Allt kan inte komma i rätt ordning och inget blir som det engång var om man inte är villig att jobba för det! Frågan är bara om det är värt jobbet, saker kan ju lösa sig till det bättre även om det inte blir som man har tänkt.

Damn!

Såg mej själv idag. Inte bostavligen men nått som skulle kunna vart jag, skrämmande likt beteende. Vill ju inte att det ska vara jag men när ärligheten kommer ikring så är det som jag. Ska inte säga vem det var jag såg men jag kan summera det med att både jag och han har lite problem att visa vår kärlek. Båda har liksom en tendens att skälla på våra kära när de gör något fel som kan leda till skada för att vi är rädda om dem och sedan kan det även fortsätta till nästa grej då tonen blir lite negativ bara för att vi inte kan i vårt undermedvetna glömma att de kunde ha kommit till skada. Nackdelen med detta är att man är lite negativ mot ,låt säga flickvännen, och det är nog bara jag och den andra killen som fattar varför vi gör det. och fattar det gör vi inte om vi inte ser den andra göra de! Jobbigt läge! Sorry hannie! Annars är jag trött men på gott humör! hänt med er andra?

RSS 2.0