Sjukhuset igen.

Idag har jag varit inne på sjukhuset igen för återbesök och det verkar vara bättre. Har dock fått en ny samling av pencilin tabletter och ska hålla på med cortisonsprejen och spolningen i ett halvår till nästa återbesök, men det är skönt att det kommer bli bra i alla fall.

Passade på att ge mej ut och springa idag med innan jag börjar med den nya kuren och även om det var ett tag sen nu så gick det riktigt bra. 11km och ändå inte dödstrött efteråt utan kunde problemlöst ge mej vidare för kvällens nöjen.

Helgen.

Nu har jag haft uppehåll igen. känner mej inte så jättemotiverad till att skriva nuförtiden men försöker ändå för snart kommer det och de är ju inte så kul att skriva utan tittare, även om det mestadels inte är för dem/er jag skriver.

Har varit en grymt lyckad helg faktist. Började fredag med ganska lugnt tempo med diverse aktiviteter som målning av flakan, hämtning av buss, pizza med hela familjen + Jimmy ( som borde lite halvt kunna räknas till familjen?) framför så ska det låta. Länge sedan man hade en lugn fredag nu. 
 
Lördagen sedan var lite stressigare till en början då jag hade suttit uppe länge på fredagen och kollat film för att sedan vakna tidigt pga "sömnproblem" (vill inte kalla det sömnproblem då jag inte tycker det är nått problem). Men väll uppe på fötterna bestämmer jag mej för att ta denna "extra" tid och gå ut en promenad med Tina innan jag lämnar bort henne. Hade fixat så PL skulle ta hand om henne och när jag kan tillbaka från promenaden så var det dags för duschning, packning, klä på sig vanliga kläder, åka och lämna Tina, hämta internett, hem och byta om till utklädningskläder och fixa iordning allt inför resan.

Resan/festen var sedan riktigt lyckad. Vi var nånstans i skogen jämte sjön sommen på ett vandrahem som var hyrt helt till denna fest med en festlokal, kök, sovrum, samlingsrum osv. med diverse aktiviteter och skratt typ hela kvällen igenom. Typ alla på festen var musikaliska på ett sätt eller annat och även om de flesta mestadels höll på med blåsinstrument så hade jag, Thomas, Johan och Josefin gitarrsessions inne på grabbarnas rum flera gånger och ibland även långa stunder. Josefin hade även en grym röst så det lät riktigt bra när vi sjöng i olika stämmor och det blev ju inte precis sämre när Thomas tog ton. :P

Jag kanske inte sa det med vi skulle klä ut oss till zigenare när vi åkte dit pga ett litet "internskämt"
och här står familjen +1,5 på en rastplats lite ovanför jönköping för förmiddagsfikat.

Födelsedagsbarnet hette Lena och till gemensam sång så skickades ljus från var
och en av deltagarna till Lena som satt i mitten och satte dem i hålen i
träplattorna som bildade just det ni ser på bilden.




Har även kommit på hur jag vill att min framtida flickvänn ska vara när det väl är dags för det igen. Tur att "referens objektet" var så ung annars skulle jag kunnat börja få problem med att hålla mitt löfte. ;P
Skämt och sido men hon hade rösten, kunde spela gitarr osv osv, inte konstigt att man vill hitta nån sån i sin egen ålder.

... my own special brand of heroin.

Drömmarna har kommit tillbaka. Tillbringade gårkväll/natt med att spela gitarr och det känns som att allt börjar gå tillbaka till vardag igen. Kom in i stämmning och hittade lite goa riff. Har även spelat gitarr en hel del idag till följd av de och försökte på till lite gitarrlatchning med Stefan ikväll (vilket han tyvärr inte kunde) för även om jag ska lira med Thomas imon så måste vi verkligen gå igenom materialet till Lördag och hinner nog inte spela så mycket fritt.

Som jag nämde i början så har även mina drömmar kommit tillbaka. Drömde så mycket och verkligt att jag inte kunde skilja från uppdiktat och verklighet när jag vaknade utan va tvungen att "krypa" fram för att inte göra bort mej ;P.

Försöker verkligen få tag på kort från förra veckan men det går verkligen segt :S

When loneliness doesn't seam to want to wear of...

Var ett tag sen nu men ska försöka skriva lite ikväll, få se hur det går. Känns bara som att jag vill göra mer. Inte annorlunda utan mer!

Quite good day, 5 applications out. I'm soon begining to hold my breath.


Veckan i ord.

Ok då ska jag göra ett försök. Vad har jag redan berättat och vad har jag utelämnat?! Har som sagt haft mer eller mindre fullt upp sen i onsdags så jag och Jonas begav oss ut på en liten roadtrip. Slutade dagen i Jönköping med utgång och övernattning. Nästa dag bjöd på mer runtresning, fast denna gången någolunda enbart i jkpg, följt av fika nere vid piren med Jonas (såklart, min följeslagare genom veckan), jossan, Ida, Sofie och ljuvliga Julia ;P. Var helt död redan här då jag inte hade sovit någonting den natten men det blev ändå lite flum innan vi begav oss hemmåt.

Torsdagen var sedan menad att bli en lugnt kväll och jag begav mej iväg till Reftele hem till Anton för att kolla på film och käka pizza. Har ni inte sett Yes Man så tycker jag bestämt att ni ska de, låg dubbelvikt större delen av filmen så jag har nog bättrat på mina osynliga magmuskler en del ;P. Men filmen var väldigt sporrande. Kanske inte märktes så mycket på mej men när ideen om att bada dök upp behövde jag knappt övertala någon och vid 24 tiden bar det iväg ner till Falkenberg för årets första dopp i sällskap av Jonas och Anton. (ska försöka få tag på bilderna Anton tog från denna resan, blev nog en hel del roliga).

Fredagen sedan så var jag ännu slitnare än torsdagen då jag inte hade kunnat sova efter vårat badande utan bara hade legat vaken och stirrat i taket, men vad ska man göra? man kan ju inte bara hålla sig hemma en fredag, särskillt inte med Jonas hemma på leave. Blev en någolunda slapp dag med Harrys besök på Kvällen vilket jag fyllebloggade lite om när jag kom hem.

Lördagen var sedan även den tänkt att bli lugn efter att jag inte kunde sova natten till heller! Men Jonas började spela wingman kortet och "bonnefest" utanför Åsenhöga var ett faktum.Riktigt NICE! fest med allt nytt folk, badtunna utomhus, go musik (mer vad jag gillar än vad jag är van vid) och härlig stämmning. Lite kul att vara ute och festa med Ida (jonas syster) också, vilket inte är så vanligt.

Så efter en fest med övernattning i festlokalen så bar det äntligen av hemmåt för att sluta med en lugn kväll med film och inatt har jag som jag nämde sovit nästan 10 solida timmar.

Har bara en fundering: Hur faan ska det gå när han kommer hem förgott? ;P

ROCK ON!!!
Never come unprepered

when he leaves or the death makes sweet relife, whatever comes first...

Har lovat en uppdatering men har inte hunnit än. har inte varit hemma sen senaste inlägget och har inte lyckats få lite sömn heller så jag måste lägga mej innan jag trillar ihop. Skulle jättegärna vara uppe och se om jag kan få snacka lite med henne men det får helt enkelt bli en annan dag!

Förbjuden frukt!

Ligger här i soffan nu och kollar på Scrubs. Har precis sprungit 3km hem efter en kväll på krogen med polarna. Är uppe på min (ca) 68:e timme nu med bara 6h sömn. Få se hur jag mår i morgon med kommer kolla klart på detta avsnittet innan jag lägger mej. Har hänt så sjukt mycket nu på sistone och jag ska försöka uppdatera er så gott det går. Säsongens första dopp blev i alla fall avklarat igår och jag har kommit till insikten att det enda jag är intresserad av just nu är förbjuden frukt. men jag fortsätter att drömma och hoppas på att få sova med kraft snart så jag slipper lyda under 6 månaders reglen!

Puss!

Tjena! ... ligga lite?

I can't denie it, I like it!

Som vanligt när Jonas kommer hem så går det i 300km/h. Sist han begav sig ner till kosovo igen (dvs efter förra leaven) så begav han sig med orden: Nu ska jag ner och vila upp mej! ;P

Allt började igår (onsdag) vid 12 tiden när Jonas dök upp. Vi skulle jaga mc ställ och hjälm till Jonas och begav oss hemmifrån. Och för att göra storyn kort så kom jag hem för ca 3,5h sedan :D. För er som kräver lite mer så har vi varit runt i trakten, dragit ner till Varberg, handlat på Kegås och varit inne på sexshoppen i ullared, Dragit ett snabbt pitstop hemma innan vi hamnade i Jönköping för kvällen/natten i sällskap av Jossan och Ida (med en liten touch av sofie). Kan säga att jag borde vara grymt sliten just nu då jag har sovit ungefär lika mycket som alla andra som var ute och festade med oss (dvs noll), och har varit på språng hela tiden.

Hinner tyvärr inte skriva mer nu utan måste springa. Jonas ville att jag skulle nämna att nån vara snygg men kommer inte ihåg vem, men det måste nog vart jag!


Rädd för att somna.

Not always like this but the night is...   ...yeah!

More than a feeling!

Vilken underbar dag! Vaknade med nästintill klarblå himmel och även om molnen har varit lite mörka i fjärran så har det ändå varit solsken nästan hela dagen. Har gjort så många peppsaker idag. Har bland annat varit ute och gjort årets första motorcykeltur. Känner mej som en liten pojke på skolavslutningen just nu. Så extremt nöjd! VÅREN ÄR HÄR! Jag hoppas det är bra väder imon med så jag kan åka lite till. Kanske genomför ideen att åka ut till tottebo till majvor och lennart där även lillen befinner sig. Ville inte dra så långt idag.


Från en mc tripp förra våren.

måndag igen.

Goda tider! Vet inte varför allt känns så mycket ljusare på sistone men nått har förändrat sig till det bättre! Har börjat må så galet bra igen som jag gjorde för några månader sedan. Allt rullar på och saker händer. Har fortfarande dock inte fått nått nytt jobb men har börjat med ansökningar i mängder igen.

Idag har jag varit med Jossan hos hennes mormor och morfar i bolmen då hon skulle testa modellen på sin balklänning vilket var väldigt trevligt. har inte träffat dem innan även om jag har varit där förut :D
Har även hunnit med en tripp till besiktningen med släpkärran och lyckats få igång en gammal svets som hade gett upp. så nu kan killarna nere i garaget komma igång med sitt arbete igen! Inget mer att skylla på Jocke! ;P haha


Störst just nu: Jonas kommer hem på ?sista? leaven imon :D


:D

Sliten idag. Har ifs varit nykter nu dessa dagar men jag har ändå varit ute med de andra och festat hela nätterna. Igår var Jag, PL, Morten, Felicia, Elin och Elin ute och festade i Halmstad. Har inte varit ute där nu på ett tag så det var riktigt kul att komma ut även om det inte blir något megaliv :D. Har haft sånna sköna vårkänslor nu oxå då det var underbart väder i Halmstad i dag på förmiddagen och sen har vi även startat upp PL's supra för första gången i år och bättre kan det inte bli. Nu längtas det efter Kitesurfing, Motorcykel och bad som bara den!

drömmar utan zzzömn

Ok då har man haft en mer eller mindre sömnlös natt och avverkat troligtvis bara de första milen bakom ratten i snorhalt vinterväglag. Vad väntas med kvällen? Inget bestämt men det lutar lite grann åt Halmstad med en bra gäng. Men ska jag vara ärlig så är jag inte så jättesugen just för tillfället. Finns för mycket jag behöver göra och mycket mer jag vill göra. Knepigt det där men det löser sig väll. Är väll bara lite osäker för att det är fredagen den 13:e, sist de var det så låg jag ju på sjukhus! :S :P.

snabbis!

Hej, nu blir det "fest" i hjulfhult ikväll. Hej då!

PS. Har varit en runda i Värnamo oxå då folk har köpt öl, surt att käka pencilin. DS.

It's a beautiful day!

Härlig dag det här. Vaknade upp av klarblå himmel och kvittrande fåglar. Dock så har ju molnen dragit in och "fördunklat" dagen lite grann men det spelar ingen större roll. Har äntligen fått färdigt Elins födelsedagspresent och den står nu i hennes rum och väntar på henne! Har även varit ute och sprungit en runda med Tina, fick bli nån kilometer med hopprep oxå. riktigt kul det där. Känns lite mer i benen.


Arbete pågår.

...

Får väll förklara vad det är. Det är en möbel att hänga kläder man använt
men inte vill tvätta riktigt än. Hon har en fåtölj som hon lätter allt i och jag
har faktiskt aldrig suttit i den så det här blev lösningen :P.


Nu ska jag in i duschen och sen blir det nog en resa ner till PL och hälsa på honom.

Pustar ut.

Är faktistk lite sliten idag. för första gången på riktigt länge för att jag har gjort något. Har stått ute i verstan i 11h nu med endast en middagsrast på 20 min som avbrott. Har försökt att få klart Elins födelsedagspresent men hinner inte det idag. Limmet måste torka lite osv. Hon får helt enkelt vänta med den tills imon. Hon fick ju ändå en present i lördags.

Har inte riktigt kunnat släppa igår natt. Satt vaken lite extra länge och chattade med folk och vissa får en att bli så extremt nöjd med sig själv så det är sjuk :D


Grattis igen Elin.

Det var länge sedan jag hade en sån här natt nu. hade nästan börjat vänja mej vid att sova länge men så blev det inte inatt. "Sov" ca 5h inatt innan pappa "väckte" mej. Har nämligen vaknat varje halvtimme och legat vaken 5min så jag kan inte säga att jag sov helt. Efter det så gick vi upp och sjöng för Elin innan jag la mej lite till. Men efter det så har jag nog inte sovit något alls. Bara legat i ett vaket tillstånd med riktiga drömmar som flashar förbi ögonen utan kontroll. Det är ganska härligt att kunna ligga så för när det gäller min egen sömn så är det drömmarna som är bäst. Resten skulle man gärna vilja klara sig utan.

Undrar vad det är som gör att man inte behöver mer sömn för när jag gick och la mej igen efter att ha grattat Elin så var jag helt klarvaken och den i stort sätt enda anledningen att jag gick och la mej var för att jag inte hade nått att göra på ca 2h då jag läste ut boken innan jag gick och la mej igår.

sweeet.

Det har ändå varit en bra dag idag. har inte riktigt hunnit med allt jag skulle göra idag och det har varit på håret att det har gått så bra som det ändå har gått. Och det enda jag har skjutit på har deadline imon vilket jag kan hinna med och jag kämpar lite på förmiddagen. Har i alla fall varit iväg och jobbat lite nu ikväll med min far. Fick även besök av Lovisa på arbetsplatsen då hon kom in och hälsade på, riktigt skoj det där.

Nu sitter jag i alla fall här och reflekterar över morgondagen och om jag ska åka ner och simma lite i badhuset kl 6 i morgon bitti, men det blir nog inte så. Elin fyller år imon och jag ska nog lägga energin åt att sitta uppe nån timme till innan jag går upp och väcker henne!!! Mohahahaha! fast risken finns att hon försöker ge igen, men troligast är att hon inte har somnat än :P


Grr, har ingen bra bild som är "up to date" på henne men får fixa de! :D

Stressigt? Nja men mycket att göra på lite tid.

Har en hel del att hinna med idag och tror inte att tiden kommer räcka till. men vill i alla fall inflika att det är Tinas födelsedag idag! Det numera blöjbarnet fyller 2 år idag! Grattis!


Lite blandat.

Jag har inte kunnat släppa de idag. Har tänkt på mitt läkarbesök hela tiden och att de äntligen är någon som vet vad som händer med mej. Och att hon vet varför det har luktat så illa i näsan oxå! känns så extremt skönt.

Det har även varit en härlig dag för övrigt då jag har spelat gitarr ganska mycket, lagat mat (blev så grymt goda ugnsstekta revben men potatis, sås och äppelmos. Så stolt) och lite annat smått och gått. En helt underbar dag som tyvärr stuckit ut. Dvs det har varit lite konstigt på sistone.

Men nu har jag i alla fall gått igenom alla mina mediciner och tagit allt en gång och det som kommer kännas mest annorlunda är nog mina spolningar jag ska göra 2ggr om dan.

Denna bilden är mest för att visa sprutan



Och här är första användningen. Jag har sprutan full med koksaltlösning och sprutar
på in i ena näsborren tills det rinner ut ur den andra. Och när det är färdigt är det dags för den andra.



Har även hittat lite mer foton på telefonen från tiden som gått då jag inte bloggat så håll till godo!


Från Fredagens utekväll så blev det inte så många bilder och denna var den
bästa jag kunde hitta. Bussresan till harrys och det går väll utskilja 1/3? av
gänget. Ninni, Marcus? bakom, PL och Tobbe.


Mitt bagage från min och Elins "musikresa" till Hjulfhult sent en natt :D


En måndag som andra fast ändå unik.

Har varit på sjukhuset idag på återbesök som jag nämde igår. Och det känns så jävla skönt nu, har fortfarande huvudvärk men jag undersöktes av en specialist idag och hon hittade mer än bihåleinflamationen. Jag har nån annan skit i kroppen oxå som man kan ?kan hålla skyldig? för att det har varit som det varit med min kropp den sista tiden. Kanske till och med upp till över 1år? Men jag har i alla fall fått mer medicin nu som jag ska käka, och bland annat ny pencilinkur som är lite starkare. Men hon sa oxå att har man otur så måste man hålla på och medicinera hela livet. Lite surt tycker jag men hoppas på att det går över helt så jag slipper krångla med det. Har i alla fall fått nässprej på recept för ett år frammåt så får vi se. Ska in på återbesök igen på 3 veckor, men det känns så grymt skönt att de vet vad det är i alla fall!


Försöker.

Som vanligt när jag inte har skrivit på ett tag så har det hänt en del sen sist. Har festat med Victor, Pl, Padde, Morten, m.m. och varit på Harrys i Värnamo. Det var väll så där när vi väl kommit dit men kul ändå. Gött att kunna ta sig en whisky igen men jag har en känsla av att det bara är tillfälligt dock. Ska nämligen på återbesök på sjukhuset imon och eftersom allt inte är bra och jag har även fått lite mer "problem" så tror jag nog att det blir en ny pencilinkur med kanske lite mer krydda i! Men nog om de. Har även gjort lite annat ju. Har gjort ganska stor progress med Elins present, har strulat som sate med musiken, blivit glad av den, ledsen och förbannad på samma gång!, spelat monopol med Lillen, firat Elin med bowling och mat i värnamo och idag kämpat mej igenom kalas här hemma.

Är det någon som vill hjälpa mej spela in lite låtar så får ni gärna säga till. Är tacksam för all hjälp, vare sig det är hjälp vid mixerbordet, spelning av gitarr eller nått annat instrument. Har börjat fastna :S.

Long time no see!

En givande dag. har fått ganska mycket gjort med musiken. Behöver nog bara mastra om den en gång till och kanske göra några finjusteringar på mixerbordet och sen är låten färdiginspelad. Har även träffat Victor idag med. Riktigt roligt att se honom. Det var ju några månader sedan nu. Har har varit i Österrike och arbetat som skidlärare! Har även hunnit med en tripp ner till Lillen och spelat monopol. Faan vad jag äger! ;P Nån som har nån fest på G imon? tror jag har kvällen ledig men är inte säker.

bamchicka baow waw.

Sådär, då var man hemma igen. Har precis vart hos Jonas och kollat på film med honom och Jossan. äntligen har man sätt gangsters då. Har tänkt göra det ett tag med det har aldrig blivit av.  Det har varit en ganska händelserik dag idag. Har fått en hel del gjort men ändå inte allt det som var planerat. Har bland annat gjort framsteg med mitt "hemliga" projekt, varit ute och sprungit för att få tillbaka konditionen, fixat lite annat smått och gått, börjat med inspelningen av en av mina låtar till ett projekt. Men det är där med inställningen som jag inte har kommit lika långt som jag tänkt. Har nämligen fått lite strul med min stålsträngade gitarr och försökte låna en polares, men det visade sig att hans gitarr hade samma problem fast mycket värre. Så efter lite gitarrsession och spåning till ett kommande "gigg" så var det bara att leta vidare. och precis innan jag skulle iväg för filmkväll så fick jag tag på en. Så nu står Stefans engitarr här hemma och väntar på att användas och förhoppningsvis så kan jag få ur den det soundet jag vill ha :D


"Då kom han grabben med G, ja en riktig..."
Från Falkenberg i sommras, jag och Jonas hade riktigt kul där nere!


PS. People, om ni ska göra en request på fest i stugan så måste ni ju namnge er. Hur ska jag annars göra special inbjudningar! ;P DS.

Tears don't fall...

Skönt med en dag där det händer lite. Var i Halmstad igår och jobbade och passade på att ta med mej mixerbordet till Tokarp för att spela in lite. Så större delen av min förmiddag idag har gått åt att rigga upp lite grejer och försöka få rösten i form. Har inte sjungt nu på några dagar och tänkte att jag skulle värma upp rösten ordentligt.

Men det blev inte riktigt som jag tänkt mej för igår när vi åkte i bilen från halmstad så fick jag erbjudande om lite mer jobb och vid 13 tiden idag så ringde Boris och frågade om jag kunde komma dit och hjälpa honom. Så det blev till att skjuta upp inspelningen lite och bege sig till Gislaved. Sen när jag kommer hem därifrån så hade även Elin kommit hem och det blir för mycket annat för att kunna spela in. Och nu har jag precis avslutat "dagen" med att skjutsa hem Lillen som har varit här tills nu. Vi får se vad som händer i morgon helt enkelt!

Det är lurigt på vägarna nu. Åkte hem efter att släppt av Lillen och vridit upp Bullet högt i högtalarna och tänkte testa hur halt det var. Det var nämligen 1+ på temperaturmätaren så jag tog lite friskt med fart, in i rondellen och drog handbromsen. Slutade med att jag fick dra ett varv på ställ och dra ut ur rondellen på fel sida refugen. Ta det lugnt på vägarna om du inte vet exakt vad du gör! :P

Stress?

Jag har varit ute och sprungit lite idag för att bli av med allt man dragit på sig när man har legat still så mycket. Blev inte så lång runda då det är sjukt hur dålig kondis man har fått dessa veckor. Orkade inte med mer än ca 4km. Får blir ändring på de nu!

Nu måste jag lägga på ett kol. Jag och Boris ska till västervall och fixa hans stuga och jag är redan lite försenad!

Bilder från promenader.

Jag lovade ju lite bilder från min promenad och här kommer de. Jag har tyvärr fått lite fett på linsen så bilderna är lite suddiga i vänsterkanten men det blir hyfsade bilder ändå.



Vy utöver sjön på skogspromenaden


Då jag inte hade nån annan med mej fick tina bli fotomodellen! :P


Vägen in till min morbrors stuga


Vy från vägen jämte stugan. (Isaberg som man ser i bakgrunden)


Nere vid badplatsen. Alla har inte kommit ihåg att ta upp båten. (motorn sitter på)


Tina igen ute på isen bland vassen.


En gammal badhytt? nere vid sundet.


Och till slut. en bild på stugan.

RSS 2.0