Hej igen

Dröjde visst inte så länge fören jag kunde skriva igen men kommern og inte hinna skriva allt jag vill ändå för jag känner mej lite halvstressad. Har i alla fall varit ute och sprungit lite idag (med betoning på lite) bara för att försöka bli av med förkylningen så jag kan träna på allvar som jag har försökt intala mej själv att jag ska börja med!

Mycket funderingar har hänt sen i lördags och jag ska försöka skriva ner dem i ett dok. tills nästa gång så ni kan få lite att läsa.

18:11

Nu börjar dagen gå mot sitt slut och det är dags att packa och bestämma när jag ska åka ner till halmstad, idag eller imorgon. Det blev trots allt en ganska hyfsad söndag med vissa undantag och jag kan känna mej lite små nöjd. Ska i alla fall bli gött att komma ner och få "eget" boende denna veckan i alla fall. Vet inte när nästa blogginlägg kommer att inträffa men ska försöka lägga in nått så snart jag kan (finns ju inget internett där jag ska bo nu) kommer kanske bli inte uttråkad nån kväll så hör gärna av er på telefon ;P



Ägare: Patrik Larsson
Schyst bil PL!


Bra start på dagen, NOT

Idag är det söndag och det här skulle vara en dag som skulle ha löpt på av sig själv med lite av diverse aktiviteter och även om jag inte skulle fått hjälp idag med att kränga om däck på mina fälgar så skulle jag ändå fått tag på däcken. 

Jag vaknar och åker ner till min kontakt för att ta honom till förvaringsstället. Väl där så säger han att han inte kommer in och vet inte heller hur han ska få tag på dem. Blir lite småsur men håller minen och frågar om vi inte kan fixa det lite senare idag, men svaret jag får är typ bara att nä men du kan ju skita i din sömn och dra ner vid 23 ikväll (inte exakta ord). OK i normala fall skulle jag kunnat göra detta, men just nu är jag fortfarande grymt förkyld och behöver vara i säng vid typ 22 för att kunna klara av en arbetsdag och om jag åker så sent kommer jag inte kunna sova fören tidigast 01:00 och vet itne hur jag ska göra. Ett annat problem är att jag inte ska hem nu fören om två veckor och är i akut behov av däckbyte NU! Funderar på att skita i dessa däck nu och skaffa nya men det är lite surt mot han som lagt ut pengar i förväg :S

Har även fått lite sms nu på morgonen och det är ett som har vart lite speciellt. Ett som sållar sig från mängden. Konstigt hur svar på sms kan få en att bli likgiltig men ändå fundersam. Vet i alla fall att jag bryr mej inte just nu för livet är för bra och jag tror att jag mår så otroligt bättre utan denna människa i mitt liv. känns så nu i alla fall. för mycket drama utan "försoning" (eller vad man nu ska kalla det)

Fredag kväll/natt

Känns lite surt att ligga hemma i sängen just nu. Ska strax sova men det skulle vara kul att varit ute och festat, känner för det men kroppen hänger inte helt fullt ut med. Fick bara känslan att att skriva av mej lite till.

Det är konstigt hur man kan få "styrka" av småsaker. Just nu har jag på mej ett halsband som jag inte har använt på mycket länge och bara för det så (även om jag mår hur bra som helst idag) känns det inte som att det kan finnas något dåligt här i världen som kan rå på mej! Ett litet smycke får mej att känna mej oövervinnerlig om ändå bara för en kväll.

PS. Spöade upp pokereliten i bekantskapskretsen innan på texas hold'em, och även om det bara var en vinst på typ 130:- så var det gött att vinna utan att vara nått vidare bra på det igentligen! ;P DS.


Ok vi lägger till lite till. Har legat i sängen ett tag nu och surfat runt på nätet och hittade en blogg som ger en lite insikt i livet och får en att börja tänka på saker. Även om bloggen handlade om en 20 årig tjejs kamp imot cancern ( vilket hon väldigt nyligen förlorade mot :S) så är det ändå positiva tankar om vänner, livet osv. Har läst ganska många inlägg och hon har verkligen en positiv inställning till livet mm. ända tills sista raden. Men ett inlägg fick min uppmärksamhet lite mer än de andra. Det handlar om hur människor kan göra henne glad, och även om det handlar om hur man lätt kan glädja en sjuk människa så kan det även nyttjas för att bara visa sina vänner även nära, nya eller inte så jätte tajta att man tänker på dem och finns där nånstans om det är nått. här kommer länken


Första veckan över!

Damn, mycket har hänt den här veckan men väldigt lite ska sägas. Världen är den samma men vissa människor ändrar på sig medan vissa står still. Det värsta är dock de som ändras mot det värre. Ska nog släppa det där nu för jag vet inte vilka som läser bloggen och har en känsla av att fel folk kanske kan ta åt sig utan att de behöver. En arbetsvecka har i alla fall gott och nu vill jag verkligen hitta en bra lägenhet. Ska jag va ärlig så kanske jag har en på G för när jag kom hem idag så säger min syster att hon kanske har hittat en. Det jobbiga är att den inte blir ledig fören tidigast 1 december och det är inte ens säkert! :S Men jag håller tummarna och stannar possitiv vid tanken! ;P Sura är bara att jag behöver åka ner till halmstad över dagen imon för att fixa boendet för nästa veckan för att sedan åka hem och vara med på födelsedagskalas på söndagen för att sedan åka ner igen och börja andra arbetsveckan på måndag. En JÄ**A massa åkande helt enkel! Ska försöka göra resan imon på motorcykel för att få lite förväxling så håll tummarna för fint väder. Och för er som inte riktigt kan förstå varför jag åkte hem idag om jag ändå behövs där nere imon så är det för att MARCUS har fyllt år och vi har precis haft lite fest för honom innan alla utom jag drog till harrys för vidare festligheter. Har haft en grym förkylning senaste tiden så jag kan behöva vila upp mej i min egen säng dessutom!

Nä nu känns det som att jag börja svamla och jag vet inte riktigt vad jag skriver längre så detta för bli allt för denna gången. Hör gärna av er och lämna kommentarer så jag vet att ni lever! ;P alltid skönt att veta att man inte är ensam! (ta det inte så deprimerande som det låter när jag själv läser vad jag skrivit ;P)

:S :D

Vet inte om jag har nämt det innan men har åkt på värsta förkylningen och kännt mej yr, seg och allmänt konstig sen i tisdags. Även om han inte erkänner det så tror jag det beror på att Kim har haft ett fönster eller dörren öppen natten till tisdagen då jag låg på madrass på golvet och som. Börjar i alla fall känna mej lite bättre nu och det går bra på jobbet även om jag skadar mej på händerna lite då och då! ;P Skar nästan av toppen på höger pekfinger för nån dag sen då jag slant och drog fingerspetsen ofrivilligt över en plåtkant till en lysrörsarmatur. men shit happends! Idag blev jag lite paff på jobbet då jag vid kvart över två tiden tog liften upp ,efter att min arbetskamrat hade åkt, för att dra den sista datakablen. och så långt allt väl men när jag skulle ner så funkade inte liften. Kunde bara köra uppåt och rakt fram men inte ner och bakåt. framför mej så stog det fullt med pallar och hissen hade jag redan hissat upp till taket! :S efter nån minuts tankeverksamhet så öppnade jag i alla fall styrboxen och lyckades hitta felet så jag kunde ta mej ner igen :P.

Imon blir det nog till att åka hem till Tokarp igen, vet inte riktigt vad som händer i helgen men det blir nog lugnt. 

Halmstad

Idag var som sagt första dagen på jobbet och jag säger bara det, faan va skönt att vara elektriker igen. Frukosten kom efter vad som kändes som en kvart och resten av dagen flöt oxå bara förbi. Skönt att få va i halmstad och träffa nytt folk men jag längtar även lite halvt efter nästa vecka då jag få bo själv och slipper vara inneboende!


:D

Kan inte släppa kvällen igår, hade så grymt kul. Sitter fortfarande och skrattar när jag tänker tillbaka. Men nu får jag lämna det bakom mej. Har precis packat bilen inför imon och är helt pepp på att börja på ELAB imon :P. Får nya tips om lägenhet helatiden oxå och om jag har tur så har jag lägenhet 1:a oktober men det är väl för mycket tur att hoppas på?! :P

Gitarr lir i Falkenberg
Kul att lira gitarr igen på fester även om denna bilden är från Falkenberg! :D

Can anybody tell me what the fuck I did last night?!

Ok det var väl inte rikigt så hårt som rubriken försöker få det till men en grym helg har det varit.

Började gårdagen med att åka upp till Hjulfhult för att hjälpa till med potatisplockningen. Det är himelskt skönt att kunna göra lite utomhus arbete när det är så fint väder som det ändå var igår. Det är inte någon stor potatisodling mina släktingar har, men i och med att vi plockar upp dem från backen för hand så tar det ändå några timmar och vi var inte klara fören vid ca 3-tiden och det blev väll ungefär 1.5ton potatis eller nått sånt. Dagen fortsatte sedan med hemfärd för att fixa inför kvällen med utgång på sigges loge där Björn Rosenström skulle spela. Det blev en lyckad förfest med gitarrspel, testosteron övningar mellan Jonas och BM, högt alkoholintag och klippning/rakning av PL och Boman, "shit happends when you party naked" (ok vi var inte nakna med jag gillar uttrycket :P). Vidare på sigges så hade jag helt enkelt grymt kul. Dröjde ca 20 sekunder från att jag klev av bilen tills jag fick stå och snacka seriöst med en kille bara för att hans flickvänn gillar mej. Finns faan folk till allt. vidare så var det bra ös och gött med folk att flumma runt med. Fattar bara inte varför folk ska knuffas så under spelningen. Tur att det finns sånna som PL som styr upp det lite även om jag inte såg han :P.

Gårdagens kommentar är i alla fall:   Patrik Larsson och jag vill helst leva!


Jonas! sluta inte dricka bara för att jag har kul åt dej dagen efter ;P
Men du borde kanske ha bättre koll på din plånbok :S hoppas den dyker upp innan Kosovo i alla fall!

.

Ok det blev inte harrys. Är ifs ganska glad för det.

Faan va skönt det är att cyckla, var ganska länge sen jag cyklade nu, i alla fall på min egen cykel. Plockade ihop den igår efter att ha inköpt de saknade delarna till baknavet och jag hade faktiskt glömt hur skön den är. En riktig gammal cresent med böjd ram mm. Kommer nog använda den grymt mycket nere i Halmstad när jag väl bosätter mej där på riktigt. Nu tror jag det blir en lugn kväll för att vila upp sig inför morgondagens aktiviteter ;P kan lova att det är nått som inte många brukar göra i alla fall :P


"Visdomsord": Det är taskigt att säga till nån som är upp över öronen kär i dej att du saknar den och behöver dej utan att vilja nått mer än att kunna prata med den! :D

Harrys?

Var med om en konstig grej i duschen nyss. mitt öga lever lite av sitt eget liv ibland då det kan kasta ut linser mitt under konversationer mm. men nyss när jag stog i duschen så lyckades jag (utan att ha några händer med i bilden) lägga mitt ögonlock under "det nedre ögonlocket" och höll inte på att kunna få upp ögat igen. helt wierd, har aldrig vart med om det innan.

PL vill att jag ska med till harrys idag men jag vet inte, nån annan som ska dit?

YES!!!!

Sista dagen på jobbet som svetsare och på måndag börjar jag som sagt i halmstad som elektriker igen, ser fram i mot detta som sate. Helgen bjuder nog på lite all möjlig underhållning och tänkter inte avslöja några planer här än utan ska göra en update sedan efteråt men är det nån som vill hitta på nått så är det bara att slå en pling eller skicka iväg ett sms om det känns bättre! Nu ska jag i alla fall ta med mej Tina ut och springa lite, måste ju hålla koll på grabbarnas boxringsbygge ;P


Varje vecka är det helg, ta in en shot var god och svälj!

Plane

En asgrym låt från Jason Mraz och den har starka känslor från mej.

Lyssna och njut: PLANE

(bry er inte om videon ville bara ha en icke live där inte texten visades)


Onsdag 17:e

Tänkte att jag igår skulle skriva ett inlägg om hur bra det hade gått att jobba igår igen. Tänkte även skriva om HV's förnedringsvinst över Frölunda i måndags även om jag missade matchen, Lejonens solklara vinst över Indiarnerna och lite annat smått och gått som har hänt sen sist. Allt detta blev inställt för när jag kom hem så var jag så otroligt trött så jag var tvungen att gå raka vägen in till sängen och lägga mej. Var riktigt länge sen jag var så trött och kännt att jag skulle kunna somna med det samma, och det gjorde jag.

Livet har börjat leka lite med mej igen och även om jag känner lite ångest över den ännu icke fixade lägenheten så känns det som att detta kommer bli den ljusaste hösten/tidiga vintern på väldigt många år. Mitt humör brukar tyvärr bli värre ju mindre soljusa dagarna blir och jag brukar känna en klump i bröstet och bli lite kort mot mina vänner men just nu och just idag så känns det som att det kommer bli annorlunda just detta året. Fick den känslan när jag stog och kollade på Speedway igår och fick sån otrolig skaparglädje och riktigt kände att jag kan fylla den mörkare halvan av året med kreativa aktiviteter. (hoppas kännslan stannar kvar :P)


TNT

Är det fegt att inte orka slåss? En vän till mej kallade en annan vän för fegis i helgen, inte taskigt och inte till honom men ändå att han var feg för att han inte var ute och slogs. Är jag också feg då? Det var nämligen slagsmål i lördags och när de började gruffa så gick jag bara och satte mej på stenmuren några meter bort. Jag tycker inte att det var fegt för så fort mina polare hamnade i underläge så gav jag ju mej in och drog ut dem men kan min handling klassas som feg?

Mår as dåligt

Ok har vart i halmstad i helgen och det är nog sista gången i mitt liv som jag någonsin kommer ha en sån här helg! Ska se till att det aldrig blir så här igen, mår faan skit och även om jag inte har drukit så mycket så har jag kännt mej som att jag är extremt bakfull på gränsen till sjuk i stort sätt hela tiden sen fredags kväll. men men nu har livet i halmstad satt igång i alla fall och jag har redan haft en underbar upplevelse där nere vilket ägde rum på lördags eftermiddagen, kommer nog inte avslöja vad det var pga olika anledningar men jag ser fram i mot att komma ner i alla fall.

Har fått klagomål på stilen på texten på bloggen, är det ett allmänt problem så jag ska ändra det eller är PL bara lite känslig? ;P

Fortsätt att delta i undersökningen snälla, än så länge så har jag fått höra, härlig och tokig typ! ;P

:(

Hemma från jobbet idag, känner mej hängig och seg. var ju borta från jobbet förra torsdagen oxå så det kommer lite som en chock att vara sjuk nu oxå. känns som att det behöver komma lite ljusning i vardagen snart för att man ska orka med. Finns så mycket man vill men inte kan få. Men men, det blir nog en bättring snart, få inte glömma att leva livet bara.

GÖTT!!!

Nu har jag i alla fall fått jobb i halmstad! Fortfarande ingen lägenhet men det går att ordna i efterhand hoppas jag.
Tänkte ringa ett företag i dag på eftermiddagen som jag har haft lite kontakt med innan och snacka om att jag blir paff när jag på morgonen svarar i telefonen och märker att det är projektledaren på samma företag som jag har i luren och frågar om jag vill jobba där. Gött som faan, måste tyvärr vara kvar i smålandsstenar i ytterligare en vecka men sen börjas det i Halmstad!

Idag har jag svetsat lite på bilen med en svets som jag har lånat. Fy faan va dålig svets. Gick knappt att svetsa med den och till råga på allt så var det i ett trångt utrymme så jag har brännsår efter svetsloppor över hela kroppen men vad ska man göra?!

Hörde på radion att det finns en risk att jorden kan gå under! Frågan är hur stor risken är igentligen, troligtvis inte så stor men man blir ändå lite oroligt, Skulle kännas tryggare att få umgås med nån man älskar tills faran är över så man slipper dö trånandes! ;P

Undersökning!

Har frågat några av mina polare nu vad det första de kommer att tänka på när de hör mitt namn och vill ha hjälp av er med.

Skriv en kommentar vad som är det första ni kommer att tänka på när ni hör mitt namn. (dvs nått som förklarar hur jag är som person) Skriv även vilket humör ni förknippar mej med!

Gör en undersökning av hur folk ser mej.  Tack på förhand

Strangely good

Dagen började med att tiden tills frukost riktigt flög iväg och jag tänkte att det här blir nog en riktigt bra dag och jag kommer snart vara hemma igen. Men det blir inte alltid som man tänkt sig. Väl efter frukost började dagen gå så otroligt slött att jag funderar på om nån inte hade vridit tillbaka klockan. Väl hemma sen så fick jag springa från bilen till huset för att det ösregnade och väl vid dörren märkte jag att den var låst. I med nycklen, vrid om låset och ryck i dörren. Ok man kanske inte borde ha så brottom jämtför när jag ryckte upp dörren så var jag redan på väg in och fick den rakt i huvudet och hade faktiskt lite problem med att se Tina när jag kom in ;P, men  man ska inte klaga det kunde varit värre. Jag kunde ha varit någon av de människor jag såg på vägen hem som gick i regnet! MOHAHAHAHAHA!


Reklam!

Onkelpagge.blogg.se -check it out! (blir du glad nu patrik?) ;P


Nytt utseende!

Damn va lång tid det tog att fixa till utseendet på bloggen. blev väll ingen 10:a men det får funka. Tror jag fick göra om den ca 10 gånger för att deras server var seg och jag loggades ut, gjorde fel osv. Anledningen till förändringen är att om det ändå förändras så kan man lika gärna låta mer flyta med av farten.

Another life is waiting even if the reasons haven't been spoken out loud! (can you call a lie a lie if the person telling isn't awere of it yet?)

Here we go again

Börjar få panik nu igen. Idag har jag för typ 20gången ringt runt till en massa olika fastighetsbolag och försökt få tag på lägenhet och återigen har jag bara fått halvsura svar och hänvisningar till deras hemsidor eller har de argt sagt till mej att jag får ringa i slutet av månaden! Men de får faan stå ut med mej! JAG VÄGRAR VIKA MEJ! ;P Som jag brukar säga: säg till när du fått nog! (riktat till fastighetsskötarna) :P

Vad ska man göra då? Har vart på jobbet nu och det är inte lätt att bara kämpa på och acceptera läget när en av ens arbetskamrater från K-bemanning hela tiden sitter och tjatar om att han faan inte ska vara industriarbetare hela livet och ältar om att han tycker att jobbet suger. OK att jag håller med honom men om det är så jobbigt, gör nått åt de. Jag har ju i alla fall en plan och en utbildning han har inget! :P

Men men jakten går vidare. nu ska jag ringa och försöka hitta några kontakter jag kan utnyttja!!!


Yesterday is history, Tomorrow is a mistery but Today is a gift that is why it's called the present!
Klockren kommentar! (Gissa filmen!)

10:48

Lite smått uttråkad just nu, skulle vilja hitta på nått men vad ska man göra en mulen söndag då regnet hänger och väntar runt knuten? Bara att vänta på att marcus kommer hem och dra en film med honom.

Soft eftermiddag igår i alla fall. Fick reda på att jonas var hemma denna helgen oxå, han skulle igentligen vart i sthlm men behövde vila och åkte hem. så vid 4-tiden så åkte jag hem till honom för att hitta på nått och förbereda för kvällen (vilket sen inte blev som planerat ändå) men hos Jonas när han stog i duschen så hände nått lite ovanligt i dessa dagar. Jag satt och snackade med madde (vilket ifs i sig själv var länge sen) och för en gångs skull så har jag hittat en av det motsatta könet som inte har en fuckad uppfattning av vad jämnställdhet är! och nån som håller med om att pojkar/flickor, tjejer/killar och kvinnor/män inte är det samma, att det finns skillnader som man inte kan göra mycket åt! Båda höll med om att det finns undantag men det betyder bara att det kan inte alltid vara lika många av könen på samma jobb utan att det får efterföljder och lika mycket betalt för samma jobb ska innebära att de får lika mycket jobb gjort oxå! kanske låter lite vuxet att sitta och snacka om detta eller att över huvud taget bry sig men jag har fått såna mothugg om jag har sagt nått som antyder på min ställning att det är sjukt att jag har kunnat behålla lugnet :P

Lördagkväll

Till att börja med: Sluta vara anonyma!!!! vet ju faan inte vem ni är i så fall!!!

Osv: Idag har pl haft förfest för parken, var där och stöttade dem men åkte sedan hem. måste ta det lungt denna helgen, vet inte hur jag ska klara av jobbveckan även om jag är lugn. Har kännt mej lite matt på sistone men det går väll över. Nu kan jag i alla fall avslöja att jag, victor och simon var ute och hittade på bus i går natt. Pl fyller ju som sagt år och ca halv 12 idag så ringde han mej för att berätta att hans bil var borta, han trode den var snodd! Han får ju skylla sig själv om han lämnar den olåst natten till hans födelsedag! ;P Vi grabbar tog som ni kanske förstod hans bil och rullade iväg den. väll några hundra meter bort på gatan så tog vi av hans hjul, plastade in bilen, klädde in den i nät för att sedan plasta in den lite mer. :P När jag kom ner till honom efter en snabb dusch så mötte jag honom med ett stort leende, han hadde hittat ROGGE! (bilen). PL är alltid pl och det är därför vi gillar honom!

PL 20år!

Kan nog stämma pl, ska försöka ändra mej då. Grattis på födelsedagen!

Igår kväll/natt kom victor och simon hit, faan va kul det är att spela gitarr. har inte gjort det på bra länge och det är mycket roligare när man lirar tillsammans med någon, även om simon var lite smådragen igår så hade jag riktigt skoj.

Idag ska jag försöka hitta på nått med pl för att göra hans dag lite mer speciell och i kväll så har han förfest innan alla drar till sigges men jag tror jag ska avstå utgång pga två hårda helger som precis har varit pluss att jag måste spara pengar nu. Help me out people, ska man dra utomlands igen och jobba eller ska man kämpa på här hemma med att försöka få lägenhet i halmstad?

Kärlek

förmågan att visa att man gillar nån kan yttra sig på många olika sätt och ofta kan det bli på lite konstiga och oväntade sätt.  Har man otur så visar det sig på ett negativs sätt och har man tur i oturen så har man en flickvänn som står ut med en ändå. Det kommer dröja lite nu innan vi ses igen men även om det kommer bli tufft för att jag gillar henne så är hon lätt värd det! Me and you, you and me. Nothing has ever been explaind so easy as love!

Scrubs

Rubriken förklarar allt, vilket humör jag är på, hur jag mår, Blickarna på framtiden osv. Bara helgen kvar att reda ut sen får det funka. Cp't att man tycker att JD är den man vill vara mest lik. borde ju helt solklart vara turk som är den mest atletiske osv. Men det är nog JD för att han hela tiden även när han är nere har en så positiv inställning till livet. Helt grym serie i alla fall, de som skriver serien borde få alla pris som går att få! HAIL SCRUBS!

inställd

Har faan inget intressant att skriva.


Hemma från jobbet.

Kände mej yr idag på morgonen när jag vaknade och funderade på att stanna hemma. Gick runt i huset för att skaka av mej känslan utan framgång men gav mej ändå iväg till jobbet. .Väl där stog jag och vinglade med svettshandtaget i handen och varje gång jag skulle lyfta nått av materialet kände jag mej orkeslös och seg. Men efter lite pushsms från Hanna lyckades jag i alla fall hålla mej kvar där till lunch och just nu så ligger jag i soffan och kollar lite på tv och läser tidningen på nätet för att se vad som har hänt i världen. Tänkte att jag skulle kolla upp lite jobb i halmstad också när jag ändå är hemma.

Lyssnade på radion på jobbet innan, bröderna schulman är verkligen på hugget. Alex var på mix megapol och gjorde påhopp på folk där medan Kalle var på p3 och "förespråkade" djurtortyr. Ok att de kan vara roliga ibland men faan va fega de är och ibland känns de bara överdrivna och tråkiga. Känns liksom inte som att de har nått nytt att komma med. Samma skämt hela tiden och snart är det väll inte nån som vill jobba med dem när de håller på att snacka skit om alla?!


RSS 2.0