En underbar dag!

Ok att Hanna har åkt till tunisien nu för två veckor och att jag saknar henne, men idag har varit en toppendag ändå. Har mått så underbart bra hela dagen ändå. Kan inte säga det första som gjorde mej extra glad, men det dröjde inte länge efter det som en kund berömde mej och tycker att beijer var dumma som inte anställde mej med det samma (och nej det var inte en gammal dam som var trevlig utan en kille som var i branschen). och senare efter en bra dag på jobbet kommer jag hem, får fruktsalad av syster och inte långt efter det ringer en som vill köpa golfen. YES jag fick den äntligen såld!

Vet inte vad jag ska skriva för kan inte konsentrera mej idag men det kommer nog mer snart.

mycket på gång lite som sker!

Tråkigt väder, vill ut och hitta på saker, har fortfarande inte badat i piket ännu. känns som det finns en miljon grejer att göra men har verken pengar eller väder till att göra hälften. Ska försöka mej på en flytt till halmstad och måste då fixa jobb och lägenhet där, jobb går kanske att fixa hyfsat lätt men hur ska man göra med lägenhet? någon som har nått förslag? är tacksam för jobbtips oxå.

Nån som vill köpa bil? har en golf årsmodell 90 till salu. ca 5000:-
även eftersöker nån som kan kitesurfing som har lust att ge några lektioner :D
och lite jobb vid sidan av om nån behöver en elektriker ;P

I don't know what i do but i do it soo goohoood!

Rubriken ska sjungast med riktigt ljus falsettröst och det får absolut inte vara tyst!!!!!
Är på riktigt bra humör just nu, vet fortfarande inte vad jag ska göra på midsommar men jag är på bra humör ändå. har haft en bra dag på jobbet, en bra vecka faktiskt och humöret går uppåt ju mer det regnar och desto fler negativa människor jag träffar eller snackar med. fattar inte varför det blir så, är bara på megahumör. har en känsla av att vilja åka och bada och bara fula sig men vet inte om jag ska göra de. nån som har nått förslag på vad man ska göra på midsommar eller kanske kan ringa och meddela att jag kan få bo i deras stuga i halmstad eller nått? bara att ringa! 0703648801 om ni glömt. nån som känner människor på skivbolag som söker grym sångare så är det bara att skicka vidare nr:et ;P. ha det gött allihopa!!!

Ride on ride on

Tack pagge, hur skulle jag kunna klara mej utan din kärlek! ;P

Idag har jag vart i Gbg med Kim. Skulle igentligen vart i värnamo med Hanna och bada lite men satte mej en stund innan jag skulle åka och kollade runt lite på nätet. Vad hittar man, om inte en kite med tillhörande utrustning för en hyfsad pening. Fanns ju inget mer att göra än att ringa upp chaufören nr 1 och bege sig iväg. Så just nu så sitter jag med selen på mej och kan knappt vänta på första bästa tillfälle att testa min nya utrustning! Må det blåsa imon så jag kan testa grejerna. Allt bra för övrigt med alla? (nån gång måste du ju kommentera *host* du vet vem jag menar *host* )

Ljust eller mörkt?

Det finns alltid två sätt att se saker på. Positivt eller negativt. Ok det finns lite imellan oxå men jag väljer svart eller vitt idag. Är det någonsin bra att välja att se saker svart? dvs negativt? få man någonsin ut något från det förutom eländighet och sorg? Jag skulle oftast vilja välja att se att vitt men kommer oftare på mej själv att blanda ut allt men en svart nyans som gör att det lutar lite mer åt det gråa hållet. nyansen vi ser är nyansen vi ger. jag vill ge vit färg åt mina medmänniskor och väljer därför färgen vit åt denna dagen även om jag har känt mej ganska ensam i en tid för gemenskap. ha det bra allihopa så ses vi snart!

Om någon tycker min blogg är lite cp på sistone så är det för att jag har haft behov av att skriva av mej, ändrar nog på sig snart.

PS. Kostin, du är outad! ;P DS.

RSS 2.0