Dagen efter + dagen efter dagen efter.

Helgen blev inte riktigt vad jag hade planerat. Kände för att ta det lungt och bara slappa framför dator, men det var inte riktigt som det blev. Jonas kom hem denna helgen och sen jag slutade jobbet i fredags så har jag vart på harrys, vunnit pengar, vaknat upp och mått 1000ggr bättre än vad jag borde ha gjort, snickrat på huset, kört motorcykel på sjukt fina vägar i typ 4h (trodde aldrig att det skulle ta sån tid att ta sig till Falkenberg), vart på kräftskiva hos rebecka, vart på bratt, softat i solen, dragit mc tillbaka hem och suttit och diskuterat snickeri då jag aggerat rådgivare åt min syster som ska bygga en säng. Hyffsat händelserik helg vilket gör den helt lyckad!

Fylleblogg lördag

Lördagens fylleblogg är inställd pga, avsaknandet av dator vid fylletillfälle.


Fylle blogg fredag.

Första veckan som svetsare har passerat och jag har till och med haft tid att besöka harrys i värnamo med jonas som  var hemma denna helge. Kul på harrys och jag gick 360kr pluss på blackjacken men det var ändå något som saknades. Hanna!!! Jag saknar henne hur mycket som helst, och särskilt kvällar som denna då allt annat är perfekt, då är det bara hon som fattas för att kvällen ska bli oförglömlig. kommer aldrig glömma den gången då jag var på harrys och hon kom in igenom dörren. hon såg ut som en ängel där hon stog med sitt blonda hår och längtande ögon. tänk vad knäsvag kag kommer va sen när hon fyller arton. kan inte äns föreställa mej!

sammanfattninger för dem som inte fattat det än är att jag saknar Hanna för mycket och vet inte vad jag ska ta mej till, hon ska ut imon och även om hon inte sa det till mej innan så känns det som att hon lämnade ute lite killnamn i vänskaps kretsen som hon skulle festa med, men jag litar på henne även om hon inte berättar allt! puss

Torsdag

Känner att jag snart börja få en känsla blandad av ångerst och stress iför det här med Halmstad. Vill verkligen komma ner dit nu och få nått eget igen. Kunna inreda hur jag vill och göra vad jag vill när jag vill även om jag får det här hemma oxå, men det är känslan och rätten att kalla nått mitt. Vill också komma igång med eljobben också, är verkligen på tiden. Varje dag jag kommer hem sätter jag mej framför datorn och kollar om det har kommit in några nya lägenheter och så har jag väntat på svar från ett företag som verkat intresserade, och idag kom svaret. De verkade gilla mej och var intresserade men de väntar på att få in lite mer jobb, de vill anställa en till och jag har allt de söker men jobben har inte kommit in än. Surt men vad ska man göra, han bad mej att ringa tillbaka om nån vecka igen så kan läget ha ändrat sig, men jag vill ju ha jobb nu. Okey att det är lite småkul att svetsa ett tag men det är så jävla monotomt även om jag skulle få svetsa nått nyss så är det inte särskilt omväxlande, fattar inte hur folk kan hålla på med sånt här i över 30 år. själv skulle jag tröttna efter nån månad.

Kände bara att jag behövde skriva av mej lite och det vänder nog snart och går bättre men om det är nån som har tips om lägenhet där nere får ni gärna höra av er, eller om ni har nån stuga att hyra ut så länge om det senare blir kris. ;P


27 Augusti

Faan va jag är dålig på att skriva inlägg, borde verkligen bättra mej! Har verkligen hänt mycket sen sist och vet inte om jag orkar berätta om allt.

I stora dra så har jag: åkt hem från Flyinge med Hanna i fredags, var inne på K-Bemanning på jobb möte samma dag för att sen tillbringat resten av dagen och kvällen åt kräftfiske med jonas (vilket resulterade i 0 kräfter). Lördagen började med lägenhetsletande, gick över till mc färd till falkenberg, följt av födelsedagsmiddag, förfest i jonas stuga och sedan bratt med Jonas och Rebecka. Söndagen började sedan tidigt på morgonen (tidigt för att ha varit ute till 03:00 kvällen innan) för att jonas skulle hinna hem och packa för att sedan ta tåget från värnamo till stockholm, vilket jag var snäll och skjutsade honom till. Sen Tog jag det bara lungt och vilade resten av dagen för att på måndagen kunna börja som svetsare i smålandsstenar. Och det som har gjort mej mest sliten är att jag inte har kunnat sova knappt nånting sen jag lämnade av hanna i värnamo i fredags :S.

Vet att det här inlägget blev lite virrigt men jag skyller på trötthet ;P

Back in the south

Sitter i Flyinge igen. Skjutsade ner Hanna igår och tänkte stanna här nån dag innan det bär av hemmåt. Tror inte det blir särskilt mycket gjort här nere då jag tänkt att åka hem på fredag förmiddag för att "leka" lite med Jonas och kanske köra lite mc nu när han har tagit körkort för det oxå. Skulle ifs varit kul att stanna här i helgen och ta del av malmö festivalen men jonas åker ju på söndag och kommer bara hem nån helg innan han drar till Kosovo. Kommer verkligen sakna honom. Vi träffades inte så mycket när jag bodde i Nyköping men det känns inte som att vi tappat kontakten ändå när vi väl träffades igen.  Ja Ja nu ska jag i alla fall ner till köket och fixa lite frukost innan jag ska springa en runda. (har sett alldeless för många bilder på mej själv utan tröja nu från turkiet och kommit på att jag måste börja träna, få se hur länge det håller)


Ingen bild på magen i det avseendet men väl på magdansen jag fick delta i! :P

Bättre

sitter framför tv:n igen och dricker färskpressad apelsinjuice som jag precis har gjort av de apelsiner som Jonas kom förbi med. Grymt schyst av honom. Han ringde mej för några timmar och tänkte kolla hur allt var efter resan och undrade om jag skulle med och simma lite. Sa till honom som jag skrev här innan att jag kände mej lite krasslig och hoppar nog idag, även om jag kände mej riktigt frestad då jag vill börja träna och vill ha nån som tränar med mej. Men han frågade i alla fall om han kunde komma förbi efter sin simtur och helt plötsligt så stog någon utanför med apelsiner, vicks halstabletter och turkisk peppar (vet hanna att du sa att vi inte skulle käka godis på några dagar men vad ska man göra ;P). Finns det nån bättre vän? :D Synd att han ska resa bort i höst bara.

Nog om idag, och vidare till resan.

Jag och Hanna har vart i Turkiet på solsemester och har haft det riktigt skönt. Har mest tagit det lungt men har även hunnit med en tripp upp till borgen i Alanya, dykning med full utrustning där vi bland annat sett sjöstjärna och bläckfisk, utekväll med Fikri och Maria (vilket man blev riktigt snurrig av efter en dag ute på havet) och lite annat smått och gått som gafflar i fingrar och bullkrig efter utskällningar ;P.

Tänker inte berätta så mycket mer om det nu utan få ta alla historierna IRL nån gång istället.

Verkligheten har tagit tillbaka mej och nu är nästa mål att hitta lägenhet och jobb!


Kort inlägg

Ville bara meddela att jag är hemma nu, kom hem i dag på morgonen vid 8:30 ungefär och har sovit 3h det senaste 1,5 dygnet. Känner mej kraslig just nu så det kommer mer inlägg senare.

Ledig måndag!

Ännu än dag har kommit och man är underbart ledig, ok att det regnar mer än förtjänat utanför stugfönstret men det är mysigt att vara inne här oxå. Hittils har dagen varit minst lika skön som föregående och jag har bara tagit det lugnt och tillbringat mestadelen i vertikal ställning. Som jag nämde igår så ska jag åka till turkiet på onsdag och ser verkligen fram imot de. Har bara varit på en chaterresa förut och det var typ 12 år sen så detta kallar jag i stort sätt ett nytt sätt att resa för mej! ;P Ska bli skönt att komma bort till solen lite. Vet inte vad jag förväntar mej där men hoppas det blir gött. Vill att det ska gå att lära sig kitesurfa ordentligt och billigt där men något säger mej att det inte kommer bli så!

När det gäller dissandet av tidigare nämda blogg så är det bloggen vi dissar inte personen i fråga, hon är alldeless för söt för att dissas ;P


Söndag sköna söndag!

Idag har jag vart i stugan nästan hela dagen. efter att på morgonen legat och myst med Hanna så gav vi oss ut och sprang en runda (har aldrig sprungit med henne innan men gör gärna om de) och efter det tog vi en simtur i sjön för att sedan jogga lite lätt upp till stugan igen. efter det har vi suttit och letat sista minuten och beställt en resa till turkiet och sedan fiskat lite nu på kvällen.

Vet att det är väldigt sammanfattat och kort och kanske rentutav fördjävligt skriviet men ville få med allt och orkade itne skriva.

Glöm inte att vi dissar och bojkottar Hannas blogg för att den talar illa om mej!

Diss

Diss av Hannas blogg för att det talar illa och osanning om mej!!!!!!

Vykort från hjulfhult!




Jag och PATRIK som hans namn är sitter i hjulfhult med öl i handen och tar det lungt!

Keep on going

Nu har det hänt lite sen sist.

I onsdags så fixade jag en ny frisyr nere på relax där martin stod för frisörandet.
Har även jobbat min sista vecka på beijer och idag har jag vart på audition till mix megapols talangjakt.

Tyvärr så gick det som jag trode och jag kom inte vidare, men det jag är mest förvånad över är att jag är besviken. hade ju redan intalat mej att jag inte kommer vidare men ändå är jag grymt besviken. Men det är nog för att jag vet att jag kunde gjort framträdandet mycket bättre. När jag kom in hade jag suttit så pass länge utanför i väntrummet att jag borde sjungt upp lite igen, och pga detta kände jag mej inte helt på topp i sången. och när jag sen skulle sjunga med tyckte jag att allt hände så snabbt att även min sång blev lite jäktad. Men men, sånt händer och det är väll bara att gå vidare till nästa grej. Har ingen aning om vad det kan vara så har någon nått förslag så säg till!!!!

RSS 2.0