Nice!

Läste precis en artikel om att sexbrottslingar hängs ut på nätet. För lite mer än ett år sedan så startade ett gäng föräldrar en sida där de hänger ut dömda sexbrottslingar med bild för att hjälpa till att skydda sina barn. Denna sida har vart stort omtalad och har både blivit hackad och personerna som har skött den har blivit hotade. Nu har "personalen" tröttnat på alla hot m.m. och beslutat att lägga av. Men då stiger Original Gangsters in och tar över som nya ägare. OG är väl kanske inte de man förknippar med samhällstjänster men jag tycker ändå att det här kan vara nått bra! OG-ledaren Denho Acar säger att de tar helt avstånd från våld mot kvinno och barn och att om det skulle komma fram att nån medlem i gänget skulle ha gjort nått sånt här brott så skulle de bli utkastade. De säger även att de har större "resurser" att stå imot hot och dylikt.


Jag ger en uppmaning till alla små sexbrottsäckel att fortsätta att hota så får vi se om kanske inte OG kan lära er ett och annat?!

Kommentarer
Postat av: kim

hej sjögge!

http://www.kriminellt.com

det är till den sidan som du skriver om, jag tycker den borde spridas så att folk kan gå in och kolla om det finns några "äckel" i deras närhet!

2009-01-09 @ 00:53:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0