Ny helg utan gamla planer

I helgen är det gisledagarna med stort pådrag här hemma. Vad gör man? Jo man åker till Hässleholm och går på siesta. Har lite olika känslor för det här men kommer bara vara "olycklig" på gisledagarna utan Hanna så det får bli bra borta. Blir ju en massa bra band på siestan desutom så man borde inte klaga. Har ju inte sett Hanna så mycket på sistone heller och kommer nog bli ganska mycket flum så är det nån som har tråkigt är det bara att komma dit och ta del i hela den sköna atmosfären på tältområdet.

Tidlöst universum - Tankar från en tänkande individ

Tid är inget man har utan något man tar.

Utveckling: Du har aldrig tid till något utan måste ta den tiden från något annat. Tiden föds diponibel och är upp till var och en att dela upp. hur kan man då inte ha tid till nått utan hela tiden ta tiden från nått annat? kan man inte ta "tom tid" dvs nyfödd tid till sina nya planer och på så sätt inte ta nån tid från nått annat? NEJ! Tiden som du tog till dina nya planer tar du från planer du inte ännu har kommit på och som du heller senare inte kommer ha tid till för att du redan har för mycket att göra.

Jag vet att det är rörigt men det är lite det jag har gått och tänkt på den sista tiden. Jag vill inte slösa min tid på meningslösa saker men vill samtidigt inte missa nått. Går det ihop sig eller är det bara dömt att misslyckas?
Att vänta tycker jag är meningslöst medans vissa tycker att det är lyckans framgång. när ska man veta när man väntar för gäves? när ska man skita i sina instinkter och bara köra på? när ska man ta sig i kragen och göra nått utan den kreaktivitet som man fått? när ska man börja leva sitt liv helt fullt ut som man känner att man kan innerst inne?

och så är det en ny dag.

Jodå milla allt är bra.

Vad gäller gårdagen så vill jag bara tillägga. Världen har aldrig varit så vacker som efter ett regn. Att gå på stans gator efter att regnet har spolat bort allt damm. Eller att ute i naturen se trädens nytvättade blad gnistra i solens strålar. Efter regn kommer solsken även om jag är lite kraslig idag och inte har orkat gå till jobbet eller orkat göra något annat för den delen. Mår helt enkelt inte bra fysiskt idag :S :P

Baby I'm the worring kind!

To be or not to be! That's the question. In most cases.
To know or not to know! That's the question in this case.

Det finns inget mer irriterande än att inte säkert veta det man har på känn?
Att inte får bekräftelse på det man innerst inne vet är sant eller åtminstone tycker borde vara rätt.
Varför sitta kvar och vänta på orkanen du kan känna på vinden är på väg?
Är man smart om man stannar kvar bara för att kunna säga: Jag visste de! Eller är man dum om man drar för att sen sitta och tänka, men om jag hade fel då?
Vilka murar ska man klättra över och vilket gräs ska man nöja sig med?
Är människor verkligen så olika när man betraktar det stora perspektivet på hemmaplan?
Blir individen någonsin nöjd och kan man lita på någons ord till sån grad att man kan ifrånse handlingarna?

Första dagen på jobbet.

Sen sist har det blivit en resa ner till trelleborg, inhandlats en bil, festats, m.m. och idag är det första dagen på det nya jobbet. Börjar inte fören 13:00 och jobbar sedan andra skift. få se hur det funkar med andra skift och att träffa Hanna, känns som det inte finns så mycket tid som vi båda har samtidigt och på helgerna har hon redan så mycket inplanerat så det blir inte till att vi kommer träffas då heller :S. men det får funka, blir säkert bättre snart.


musik

Vill sätta igång och skriv lite musik nu när jag är hemma igen, men det står helt still. kommer inte framåt med nått när jag sitter med gitarren och håller på att försöka lära mej ett program där jag kan lägga till lite fler instrument men det går långt ifrån nära bra när jag håller på med de. verkar vara lite krångligt eller så är det jag som fattar trögt. är det nån som kan ett bra musikprogram och kanske kan lära mej? även väldigt simpla går bra så man har nått att starta med. Är det nån som har lust att spela lite nån dag så funkar det med. :P

Hemma

Kom (som många vet) hem i lördags och har tagit det lungt här hemma i några dagar. Letar lite jobb och har redan fått tre jobberbjudanden och ska ringa efter ett fjärde om 20 minuter när lunchen är slut. Har stora förväntningar på denna sommaren även då jag vet att man inte borde för då blir man bara besviken i slutändan men det får lösa sig. Är det någon som har förslag på vad man kan göra så är det bara att säga till så är jag förmodligen på. ska nog ner till lund i helgen och festa med Jonas J men det är ju bara på lördagen så vad händer på fredag? :P Härligt att vara tillbaka. 


Kristiflygare

Sitter nu i kyrkan och väntar på att gudstjänsten ska börja, ska vara med på den ikväll och sjunga och spela lite som tack för hjälpen med allt i ayia napa. Har bara tagit det lungt idag och vart på stranden och glassat. Har bestämt mej för att försöka åka med en snorkelbåt imon som en sista grej. Åker imon från larnarca vid 23:40 lokal tid och kommer till arlanda 03:00 svensk tid. ses snart.

Gillar kims kommentar på hallelujha :P

Onsdagskväll i Ayia napa

Sitter nu på hotellrummet igen och klockan är 23:00, det här är fest staden, jag vill ut och festa. De jag är här med vill inte ut och det är fotboll på tv:n så alla sitter i sina grupper runt borden och det är svårt att få kontakt. Saknar Hanna för mycket för att kunna gå fram och börja snacka med nån, bara några få dagar kvar nu, kan till och med räkna timmarna om man vill. ska marcus och kim hit i sommar så ska jag med! måste. verkar vara en riktigt rolig sommarstad, ända negativa är att det kommer nog vimla av svenskar. roligt med svenskar men åker man utomlands vill man snacka engelska lite imellanåt oxå. ja ja snart är man tillbaka i sverige igen och kan gotta sig åt minnena.

RSS 2.0