Då var det tisdag igen.

Har börjat känna mej ganska hemma och försöker leka med tanken att bo här uppe ett ganska bra tag. Har inte hemlängtan men det känns som att det ska bli kul att åka hem om ca 1,5 vecka och fixa iordning lite!  Har fått lite update på temperaturmätningarna nu och det är visst ca 29*C i skuggan här i Oslo och det betyder att det måste vara ca 50*C i vissa rum i byggnaden jag jobbar i (och givetvis är det dessa jag ska in i :S).


Tyckte det var dags att lägga upp lite bilder igen och här är en tagen från
ca 11 våningen på Oslo Kemnerkontor.


Samma fönster fast taget lite mer åt vänster istället :P

smile :D

Grymt seg uppdatering här jag! ska försöka bättra mej men jag har inte haft så mycket tid än. Är som sagt uppe i Norge, närmare bestämt i Oslo och jobbar nu. Har precis påbörjat min andra vecka här och trivs ganska bra så här långt. Skulle vara kul att få upp några mer polare hit men det löser sig nog med tiden ;P Sjukt varmt är det i alla fall och det uppskattas. Nått som dock inte uppskattas är att det inte finns någon ac i fastigheten jag jobbar i nu och jag börjar fundera på om även värmen är på. Är typ 50 grader på de översta våningarna där jag är och jobbar :S

Fick en så annorlunda känsla för någon dag sedan. tror det var i lördags. Varför inte dra ner till tyskland en helg i höst?! nått kul måste man ju ha när sommaren är förbi. Men skit i de nu. nu är det sommar och om lite mindre än två veckor kommer jag hem för första gången! :D

uppe

Då har man kommit upp äntligen. Eller ärligt talat så har jag varit här i 3 timmar redan men det känns mer nu när jag har bäddat sängen och fått iordning lite. Fick sällskap i bilen på vägen upp. bara till gbg men ändå lite roligare att ha en resekompis. Var Lisa som skulle tillbaka hem och inte var sen med att tacka ja till skjuts. Blev att jag stannade där någon timme och fikade med henne, Lena och Jimmy :D. Längtar tills imon så in i hel**te! ´Vill veta hur det blir, toppen eller botten?! Hanne som tog imot mej från Alfaman var i alla fall väldigt trevlig och det bådar ju gott. Har oxå fått reda på att det är firma fest på onsdag så jag har valt rätt vecka att komma upp på :P.

Oslo igen då.

Nu har det varit ett hopp igen och kommer nog bli nått/några sånna framöver. Kommer ha fullt upp ett tag framöver. Har i alla fall nästan packat färdigt nu och ska strax in i duschen för att bege mej iväg. Börjar jobba på Alfaman i Norge imon och tycker det är så grymt skönt! Bara ett lite kortare projekt men ändå ett jobb i Oslo.

Midsommar firades först här hemma med familj och vänner, och senare nere i Falkenberg med Lillen, Susanna och Camilla. Och senare även med Malin och Fanny.

Hinner inte skriva mer nu för jag ska försöka hinna med ett stopp i Gbg, Drömde om Bad ass boys och asfaltseliten inatt, kan det ha nått att göra med att jag ska stanna till i gbg där Jesus bor?

Me like!

Precis hemkommen efter en vecka på Gotland med lelleträff som anledning. Mycket motorcyklar, mycket stohej och en hel del festande! :D Riktigt kul att se Sophie igen med. Ska försöka ge en liten uppdatering senare men just nu ser det ut som att det blir en upptagen vecka :D

förmodligen blir det nog ett hopp till :S

Ok, nu har studenten varit med alla gratulationer, nationaldagesfirandet är över, bakfyllan har lagt sig, m.m. Har i alla fall varit ganska händelsefulla dagar med mycket flumm, skratt och goda minnen. Har tagit en öl med pappa Stefan och grattulerat honom till lilla Tyra. Har inte grattulerat Emma än men får göra det när jag kommer från Gotland. Drar dit på Lelleträffen på tisdag så det kommer nog inte bli så mycket uppdatering på ett tag.

Alla som kan tycker jag i alla fall ska komma till forshedabadet imorgon vid 18:30 då fläkers uppträder :D


Grattis Thomas, du är för jävla rolig! (inte minst bakfull på fisketur med ormarna ;P)


Familjekortet 2009, en del av studentpresenten Thomas fick.
(vad ni än säger så är ingenting inklippt)

Student och tillskott!

Idag är det studenten för gislaveds gymnasium. Ska ner och vänta på Thomas när han springer ut. Får säga grattis till alla ifall jag inte hittar er där nere.  Har precis varit ute och sprungit och ska strax in i duschen. Gårdagen blev inte riktigt som det var tänkt utan jag hamnade i skövde en runda och sen i värnamo på en föreläsning som gav råd till artister som vill ta sig uppåt. Fick dock lämna föreläsningen lite tidigare och slänga mej in i bilen för att toppa den på vägen hem till anderstorp. Lillen och Stefan var nämligen med och det var dags för Emma att föda. Och jag har precis pratat med lillen och han fick smset kl 3 inatt att det hade blivit en flicka! Grattis Stefan och Emma!!!

PS fick en kommentar på inlägget efter och måste bara inflika att exet inte ens frågade hur det va med mej. i stort sätt första kontakten på ett halvår och hon frågar bara efter ett nr man kan hitta på annat sätt om man tänker efter lite! DS.

nyklippt ideellarbetare.

Dagen har blivit mer händelsefull än jag hade väntat mej och hoppats på när jag vaknade. Har som sagt varit sjukt trött idag fram tills för några timmar sedan. Åkte och klippte mej och sen svängde jag förbi lillen en snabbis innan jag skulle försöka städa rummet. Har fortfaranden inte städat rummet utan sitter framför tv:n lite nu. Har ifs börjat men anledningen till att jag inte är klar är att jag varit nere och hjälpt till att bygga upp tältet inför nationaldagsfirandet! gött att få göra lite fysiskt ibland.


Har inte fixat till frisyren men ändå en bild över hur kort det är.

Efter?!

Besiktningen gick bra. Kom lite sent dit men de va inga probelm. Har dock varit trött hela dagen och jag vet inte vad det är. Kanske beror på för mycket sömn som vanligt. ska gå upp tidigt imon och börja dagen med högt tempo innan jag ska få utbildning.

-Hej, det är ditt ex. kan du ge mej nret till din förredetta bästa polare som jag stog närmre än dej?
-Nej
-Varför inte?

hmm, är det svårt att se? Vi har inte snackat på ett halvår och så frågar hon efter nr till nån hon ett tag verkade ha ett förhållande med?!


Nä nu ska jag snart klippa mej.

en vecka är för mycket!

Det känns som att det inte blir något uppdaterat här. Tiden som har varit har jag i alla fall skjutsat barn från rysslad på mc, haft en spelning, varit i nyköping över helgen och festat, hittat på bus i sedvanlig ordning, lite hemliga möten med vänner, försökt spela in en låt (vilket gick åt helvette då datorn inte funkade och la av helt), haft diskutioner om marijuana användning, jobbat m.m. Träffade en kille för någon dag sedan som brukar marijuana och tyckte det var väldigt intressant att höra vad han hade att säga. Dock så tar jag inte allt som sa's i dokumentären han spelade upp för mej på allvar. Vågar inte lita helt på en dokumentär som är gjord av brukare. Ska i alla fall träffa killen imon igen och förhoppningsvis diskutera vidare. ska även imorgon få lite undervisning på cubase och fruity loops och även fruity loops installerat på min dator. Och om datorn på stället fungerar igen kanske även spela in lite musik :D

Nu ska jag snart iväg och få motorcyklen besiktigad så den går att använda i sommar.


Den tjejen av 36 barn som jag fick ha på min motorcykel när vi skjutsade dem
från Åsenhöga till Lanna. Är kul att arbeta lite ideellt.


En av endast två bilder jag tog där uppe. tror jonas har i alla fall några fler
på sin kamera.

RSS 2.0