Regnet det bara öser ner...

Regn till förbannelsen när man skulle gå hem idag. Men inte skrämmer detta Osloborna eller turisterna som är i full gång för det. Och även gatorna här runt omkring är lika svarta som vanligt. Märkligt ;P. Men för att konstatera något jag redan visste så är det varmt att gå med regnrock, men något som är lite mer chockerande är att det höll på att driva mej till vansinne. Grymt länge som förbipasserandes parfymer stannar kvar med en när man har luva på. Men det är väll ett pris man får betala för att hålla sig torr! :D

*dunk, dunk, dunk*

Grym huvudvärk idag. Nästan så man är intresserad av att krita en halvmeter med damsugare för att få bort den. Men men, första 12h av veckan är gjorda.

Kortfattat och tråkigt. Sorry!

Fy faan va rastlös helg. Har haft grymt tråkigt. inledningen var bättre än själva helgen. Var dock ute på fredagen och satt och tog en öl med jossan och fia. Det var ifs riktigt trevligt men jag kände att jag var lite för mycket i mitt eget huvud för att kunna vara mej själv. Sak samma. nu blir det i alla fall en upptagen vecka. förhoppningsvis en lite händelsefull helg och sen några dagar till innan jag drar till sverige en runda igen.

En virvel i den stilla öknen.

Haha! Faan va humöret kan ändras! Allt tack vare en "ny" låt jag hörde när jag surfade runt i väntan på att facebook och msn skulle fungera igen. Gillar verkligen denna låten och den har fått mej att andas ny luft på låten jag började skriva på tidigare i veckan efter min session med Sandra :P

Framing Hanely - Lollipop

...hon sa lycka till i den stora världen...

Idag är ingen jättebra dag. för en gångs skull känner jag att jag saknar allt hemma. Skyller på kollegor m.m. Alla har de sista dagarna börjat tjata om varför jag inte åker hem osv. Berättat hur de gör och allt. Så ta de, lägg till att mitt internet har fuckat och jag har inte kunnat ha någon kontakt med de hemma, och lägg även till de drömmar och sinnesstämmningar jag haft med gitarren så är ni där jag är nu. Men men, imon börjar helgen och då går väl allt över. fortfarande inte hittat nån kajakuthyrning och börjar bli grymt besviken på mej själv för detta.

...all shall we lose our balls some day.

Nytt projekt och ny inspiration. Undra hur länge detta håller nu? Har i alla fall börjat på ett nytt projekt, fortfarande samma företag och samma bas fast annan adress. Håller till nere på aker brygge nu och ska göra om lite kontorslandsskap. Stället är ganska nyrenoverat så allt jag nu håller på att montera ner är ca 3-4 år gammalt så det känns lite synd. (Tur att det inte var jag som satte upp de! skulle fått ett nervsammanbrott då ;P) Har hänt lite mer jag hade tänkt att skriva om men har glömt bort det just nu och har inte kommit in till bloggen innan pga internet strul. så lite man kan göra åt det när man sitter på fel sida väggen och inte ens vet vilken vägg routern finns bakom :P

Förvrängd verklighetsuppfattning eller för en gångs skull öppna ögon?

Frågan är hur det hela ska tolkas. Har min kroppsliga "svacka" verkligen gått över eller har det bara gått upp i huvudet och fördunklat mitt sinne och förmåga att känna krasslighet?

Anledningen till att jag har fått dessa tankarna är att på vägen till jobbet idag så mötte jag en naken gubbe. Helt totalt näck gick han på gatan och lät sluringen hänga och dingla på sin färd genom det lätta duggregnet. Han måste ha varit i ca 70? års ålder och även om jag inte tror att det finns nått i närheten så säkerligen på rymmen från nån äldervård. Vet även om att det har varit fler konstigheter som hänt idag men kan inte komma på nån mer förutom mannen med piratlook (dvs väldigt slitna kläder bestående av jeans, nån skinliknande tröja, långt slitet hår) och plåsterlapp över ena ögat som låg och sov i parken. Många skulle säkert misstagit hans klädstil för en sliten mc "gangster", men så var icke fallet utan det var mer åt pirathållet utan att passa in på ett gammalt piratskepp.

Dagar som den här funderar jag på om jag inte har läst för mycket om pikkafåglar, fullt normala bestar och den omvända kronologitekniken.

akta ögat.

Suck, jag är inte så bra på det här med lugna helger. Har ifs haft en relativt lugn helg nu men är uttråkad till max! Tur att man inte är så trött längre och att det är löning på lördag :D. Få se vad man kan hitta på. Kanske ut och padla lite kajak?! Nån som kan rokommendera nått bra ställe inne i oslo? eller måste jag prova mej fram?

Ja ja, tur att det har regnat denna helgen i alla fall så jag har haft det lite lättare att hålla mej lugn.

lite längre lite tröttare :P

Oj, sliten har fått en liten annan betydelse idag. Har ju sagt att jag har varit seg den senaste veckan och lite till. Allt detta försvann som sagt i fredags men idag är den tillbaka. Beror dock inte på nån "sjukdom" utan handlar om att jag fick besök av vandrare kl 02:00 i natt och efter det (ifs även före det) så fick jag ingen sömn. Har i stort sätt varit vaken hela natten. Där rök min ide om att vila upp sig. Men men, nu är de long gone och är säkert på väg upp för nått berg någonstans i Norge bara för att kunna få gå ner igen.

Hade som sagt tänkt att jag skulle gå igenom lite folk jag har stött på än så länge på min Oslovistelse, men jag orkar inte idag. Kan bara inflika att han jag jobbar med nu inte har särskilt många hästar hemma. Eller som krulle skulle ha sagt: Hjulet snurrar men hamstern är död!


Var länge sedan jag la upp någon bild nu så det fick bli på maten jag lagade.
Har bara inte haft med mej kameran på sistone och har inte än fått tag på bilderna
som alla andra har tagit.

Tycker alla borde se världen lite mer som Douglas Adams :P

Då var det fredag igen. inte så mycket har hänt denna veckan. Har känt mej dålig och tagit det lugnt mest. Gjorde något i onsdags dock som jag inte har gjort på... hmm... typ 5 år? jag somnade klockan 21. Var så grymt sliten i kroppen och seg i huvudet. Men nu är det bättre och helgen har börjat. Jobbade in så jag slutade 11 igår och 13 idag. Var nämligen tvungen att fixa lite bankärenden igår. Tänkte jag skulle berätta mer senare om lite olika människor jag har träffat på men nu ska jag ut i parken och chilla lite i det strålande underbara vädret.

Vill tillbaka till förr förra veckans tankeaktivitet!

Gått mycket bättre att jobba idag. Har kört över lite oxå så det ska bli nice att sluta några timmar tidigare på torsdag och fredag. Har fått lite glassjobb idag med att sätta reläer i centralerna på alla 16 våningar så inte så mycket spring i trappor idag. bara steg neråt. :D

sleepy monday

Seg i kroppen idag. Trodde verkligen att det skulle gått över nu efter en god natts sömn men men. Tur att man inte skulle jobba så länge idag i alla fall. ska nog snart bege mej ut och springa en runda för att köra slut på kroppen och ägna kvällen åt att fylla upp från botten :D.

Back again

Då var man tillbaka i Oslo igen efter en helg med olika aktiviteter. Helgen blev ju inte riktigt som jag hade trott och igentligen inte heller bara en helg. Åkte ju som sagt hem på onsdagen så det har ju varit lite mer än helg men ändå. Har inte gjort så extremt mycket igenligen men det har varit skönt att umgås med familjen lite. Var riktigt länge sedan jag gjorde det om jag ska vara ärlig för även om jag har bott hemma i några månader så träffar man dem inte så ofta som man skulle kunna tro. Har ju inte varit hemma så mycket på sistone och det har inte de heller för den delen. Alla är upptagna med olika saker och sover mest bara i huset ;P. Bra helg i alla fall och även gårdagens fest var lyckad! Är det någon som har bilder så får ni gärna skicka dem till mej :D.

Tisdag ljuvliga tisdag.

Konstigt, Fick grymt lite sömn inatt och och har någolunda nyss kommit hem från jobbet men ändå är jag inte särskilt trött. Det kommer väl inatt hoppas jag. bara det inte kommer i bilen på vägen hem till föräldrarna.  Är sjukt pepp på de. Bara packning kvar och 8h jobb, sen bär det av! :D


E6an

Nu får det allt bli sol igen!

Då har jag gjort veckans första arbetspass. om 48h kommer jag att vara hemma. Känns ganska gött att få komma en ett litet tag. så mycket nytt som har hänt på sistone att det känns som man varit borta i några månader snarare än veckor. men så är det alltid när det sker något nytt. Nu blir det i alla fall till att fixa lite mat tills imon. Gäller inte att vara mörkrädd när man står själv i en källare på kvällstid utan lyse :P

Don't preach to me about sanity!

Söndag regniga söndag. Är inte helt nöjd med vädret men kan inte förmå mej själv med att vara nöjd med att det regnar ändå. Saker är ju den att regnet sköljer bort allt smuts och gör luften mycket (i alla fall känns den som) renare. Har varit en lugn Söndag i alla avseenden, vilket är tur i sig. Jag har itne kännt mej helt hundra idag och har behövt tvätta lite kläder osv så det är inte helt ovälkommet med en i alla avseenden helt lugn dag. Och att det blev just en söndag är ju inte heller så pjåkigt. Har i alla fall varit ute och sprungit idag. Gick så extremt mycket lättare med tanke på att solen inte låg och stekte och gjorde att varje anfått andetag kändes som en eldslukning. Men där jag sprang i den lite fuktiga parken och riktigt njöt av omständigheterna så fick jag ett leende på läpparna när jag tänkte på föregående dags försök till att sola då jag fick ligga i regnet lite tjurskalligt och lapa lite sol för att inte klassas som Sveriges vitaste viting när jag kommer tillbaka hem på besök nästa helg.

Nu ska jag försöka göra mej själv lite trött för det blir en hård vecka om jag ska jobba in så jag kan bege mej över gränsen till sverige vid ca halv fem.

Grusomhetens teaters otämjda best. (ca 4m hög om inte mer)

Lördag, två lugna helger på rad är inte vanligt.

En ganska lugn dag idag men ändå helt ok. Har varit en lite kortare runda på ett köpcentrum med David för att byta ut hans headsett som hade gått sönder. Har precis i denna stund kommit tillbaka från parken där jag har solat lite och läst ut min andra bok här i Oslo. Har fastnat för denna uppsättning böcker att jag har problem att somna på nätterna :P Vilar i alla fall upp mig inför nästa vecka då det blir hårt arbetande och lite fritid tills jag åker hem på besök till Sverige igen.

Whiskeyn lockar som sate nu och jag har fuskat lite idag med att ha köpt mej lite öl tills ikväll. Saknar gitarren just nu men får väl helt nöja mej med att försöka få fram några toner ur munspelet.

I can buy you...

Oj, oj, oj. vilken dag! Känner mej så sjukt peppad på allt som kan hända och så grymt positiv. Jag och Daniel var riktigt peppade innan på att sno en skylift och dra runt i oslo bara för att underhålla och för att se hur långt vi skulle komma! Jag kan säga att tanken lockar fortfarande som faan och det är nog inte svårt att väcka Daniel och göra verklighet av dagdrömmen ;P. Anledningen att vi inte gjorde det var mest (säger jag nu i alla fall) att vi inte hade någon öl och känner ingen i oslo som kan låna ut en gura :D haha!

Har kollat på Transformers - The revange of the fallen nu ikväll och vad de andra än tyckte så är min åsikt att den är helt ok. Grymt många fight scener och mycket effekter.

Nu sitter jag i alla fall här på rummet och är sjukligt sugen på en öl och spelar lite munspel för mej själv efter att ha sett en repris på A camps framträdande på Allsång på skansen i tisdags.

När musikanterna är på semester spelar naturen sin egen synfoni.

Nu är det här. Regnvädret altså. Har varit lite efterlängtat faktistk. drar med sig lite kyla och får allt damm att lägga sig och sköljs bort. :D Men vi får hoppas att det inte blir så långvarigt utan att det är fint väder imorgon igen.

Sitter här i Oslo i mitt rum på hörnet av gatan och kollar ut genom fönstret på blixtrarna, regnet och blåsten som får träden att stå en aning mer vertikalt än vad som är meningen. Var bara 3 minuter sedan jag kom in genom dörren efter att ha käkat lite ute i oslo. Näst intill helt torr sitter jag här och utanför är det blött nog för att man ska tro att det har regnat i en vecka. Sjukt snabbt väderomslag.

Mad utan resten på en not!

Blev inte den dagen som var planerad riktigt. Fick löftet att kunna arbeta in några timmar tills nästa vecka då jag ska hem. Så det slutade med att jag nu bara behöver jobba 2h extra för att kunna få hela fredagen ledig. blir mer extratimmar nästa vecka :D

Äventyret fortsätter med värklighetsförändrade tankar och dagdrömmar om NAP system och kypares anteckningsblock.

Högläsning över ettor och nollor :D

Haha! Mår jättebra idag. konstigt fast bra!

Det bästa var ju när högläsningen ur "Livet, universum och allting" över Skype blir avbrutet av ett: Aaaaajjjjjjjj!
Haha! :P

Jag har väntat på ett regn jag kan förlora mej i...

Idag har det hängt regnmoln över oslo. Dock inga regn som gav av sig nått som är värt att kalla regn. bara några droppar. blötte inte ens ner hela vägen. Känndes som att det skulle behövts en 20min skur nu. bara för att lägga allt damm.

Bra dag idag. lika varmt inne som förut fast har hållt till på ett svalare plan :D

RSS 2.0