Senarelagt inlägg

Nej, det kan inte vara sant! Är det verkligen så det ligger till eller är det bara för att jag är extra trött idag?

Ligger framför tv:n nu och det har vart ett avsnitt av simpsons och family guy har precis börjat. Av nån anledning så finner jag ingen glädje av att titta på det. kommer hela tiden på mej själv med att hålla på framför datorn. Följer ifs inte programmen men brukar ändå titta när det går. Har min aptit för meningslös humor upphört? Vad är då nästa steg. Börja oroa mej för bolåneräntan utan att ha ett boende?! ;P Nä jag bara skojar, det är inte så allvarligt även om jag tyckte att programmen sög. Börjar redan längta efter helg fast det bara är onsdag, ska bli skönt att komma hem ett tag och med lite tur så blir det även goda nyheter på fredag. Vet att jag inte borde bygga upp förväntningarna men jag vill det här så gärna. Tyvärr så vill jag inte säga vad det är men håll koll på bloggen så kommer ni nog snart förstå!

Torsdag: Sitter på biblioteket här i halmstad just nu och det är så otroligt härlig stämning, kommer nog gå hit sen när jag fått egen lägenhet oxå, bara för stämmningen. Allt verkar så uppåt just nu och julen börjar närma sig oxå och om den blir som det brukar så kommer jag nog vara fast i ett glädjerus i några månader framöver ;P

Ska hem nu i helgen i alla fall för att tvätta lite kläder och umgås med folket där hemma. saknar Tina här nere ganska mycket. Stefan ska oxå ha en spelning i helgen så är ni sugna på att hänga med och kolla på den på lördag är det bara att höra av sig. vi är tre än så länge, Jag, Marcus och Christin (osäker på stavningen men det spelar mindre roll :P)

"Allt som åker upp måste komma ner, se bara till att flaxa så det tar lång tid!" ;P


Tillfälligt

Mycket har hänt sen sist och mer kommer hända innan jag börjar skriva här lite oftare igen.

Halmstad behandlar mej väl och även om det skulle vara skönt med en egen lägenhet så är det riktigt skönt att vara här nere. Det var ett tag sen man gick till jobbet och var glad över att det fanns och jag kan nu ärligt säga att det är så. Hoppas verkligen att de inte känner av lågkonjunkturen så jag måste sluta nu när jag har hittat nått jag trivs med. men jag håller hoppet uppe och kastar iväg tanken på att det kan bli så. Även om jag har en massa saker på G så söker jag ständigt nya projekt och det ända som jag inte känner har utvecklats hittills är däckbytet på bilen. Har kört runt på de nya däcken två veckor nu i stort sätt och inte satt på dem än, men jag har satt press på mej själv. Antingen är de bytta innan helgen eller så får jag inte sova mer än 4h per natt i en vecka! Skulle nog bli ganska trött av enbart 4h sömn per natt i en vecka men man skulle nog få hyfsat mycket gjort! Nä nu kan jag inte sitta här mycket längre, ska iväg till en polare som är uttråkad och se om vi inte kan hitta på nått skoj!

Paus

Har lite att göra framöver nu så har tänkt att pausa bloggen några dagar och möjligtvis dra en sammanfattning om några dagar (kanske till och med upp till en vecka?) Allt handlar i alla fall om att jag behöver tid och då jag inte har internet själv just nu så blir det bloggen som är mest tidskrävande i relation till vad man får ut av de. SMILE!


PS. Allt är inte så svartvitt som man tror, På teater sker den största föreställningen i kuliserna! ;P DS.


Dagen efter

Fick faan CP damp igår när jag låg själv i stugan lite senare. Lätt den ensammaste födelsedagen någonsin, men det är väll lite väntat när jag precis har flyttat till ny stad. I alla fall har jag bestämt mej för att det inte ska dra ner mej och ska numera bara bry mej om mej själv och göra sånt som är nyttigt för mej. (tror ifs inte att jag kommer kunna hålla det så länge men...) Fick ett bra filmtips av mattsson och fick grym inspiration av den så framtiden ser ljus ut i detta höstmörker, måste bara få in lite cash!

Dagen före!

Nu sitter jag här igen. Tog en paus från internet igår och var istället ute och åkte inlines med fidde. Gött som faan att vara ute och röra sig med nån annan. Vi tog det isf ganska lugnt men man rör ju på sig och jag får det lättare att somna sen på kvällen. Mitt gamla liv har kommit tillbaka vilket man kan märka på mina kompisar inte är nått negativt! Har inte sovit bra de sista nätterna heller till följd av återtåget av livsstilen (med undantag från inatt). Helgens sömn förstöders av fester osv, natten till i måndags förstördes av att jag vilade på eftermiddagen och sen inte kunde somna, natten till tisdagen förstördes av att jag var får länge hemma hos Karin, riktigt trevligt hade jag och det var första gången jag var hemma hos henne. Det är inte det att jag gör saker på kvällarna igentligen som förstör sömnen utan det är mer personligheten som leder till allt. Vet inte hur jag ska förklara det och tror inte heller att det går så jag lämnar det där. Men det är skönt att vara sig själv helt igen!

Imorgon hoppas jag blir en himelsk dag. Det var nog 4år sedan jag såg fram imot min egen födelsedag och även om jag inte tror att nått kommer hända så känns det ändå bra att det är MIN dag ;P. Ska hem till tokarp i helgen i alla fall så är det nån som vill hälsa på, hör av er! :D

Känns surt

Saknar att ha internet nära till hands. Just nu måste jag åka iväg och låna någons lina varje gång jag ska ut och fixa något och då blir det så pressat så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva när jag kommer till bloggen. Jag måste fixa nån lösning på det här annars kommer det aldrig stå nått intressant här! Finns så sjukt mycket jag har tänkt att skriva ner och dela med mej av så jag vet inte var jag ska börja och tror nog att jag kommer hålla det mesta för mej själv pga tidsbrist. Det går bra på jobbet, livet går frammåt, jag har fått en sjuk självinsikt på sistone och jag mår bättre nu än vad jag har gjort på flera månader! Frågan är bara var man kommer bo i framtiden! Har hittat ett erbjudande som om det går i lås kan bli min dröm i uppfyllelse!!! Vet inte hur allt kommer lösa sig men jag skiter i vilket. Det enda jag kommer sakna om jag lämnar Sverige är nog min familj och vissa utvalda personer som grannarna, PL osv. Kanske borde skrivit in Jonas där oxå men han är ju ändå inte här om några dar!!! Längtar redan tills han kommer tillbaka och han har inte åkt än. I alla fall inte från Sverige! LIFE IS GRAND!!!


Helgen snart över

Vet att jag sagt att jag ska skriva nått men har inte fått inspiration än och det lilla jag har skrivit gillar jag inte men jag publiserar det i brist på annat och hoppas komma med nått bättre nästa vecka.

Sådär, nu får jag äntligen tid till lite bloggskrivande. Sitter i stugan jag hyr just nu och kommer därför lägga upp det här på bloggen imon eller nått när jag har fått tillgång till internet igen.

Mycket har hänt som sagt och vi börjar väll i söndags. Var på kalas då och träffade lite släckt mm. Det är konstigt hur mycket man kan "styras" av sin förebild även nu när man har blivit lite äldre. Träffade killen som jag hade som förebild när jag var liten och även om jag träffar honom lite då och då så var detta möte ändå lite speciellt. Det är på grund av honom som jag började med el och när han nu i söndags satt och diskuterade kraftanläggningar med en annan så kunde jag inte hjälpa det men jag blev lite småsugen på att gå över till transformatorbyggen och starkström, men som sagt jag är äldre och jag skakade av med det ganska snabbt.

Andra veckan har nu börjat på nya jobbet och det är fortfarande kul att jobba och det är väldigt skönt att få sova ifred i ett "eget" boende.



Kände mej lite "känslosam" ena dagen och skrev en låt. Inspelningen blev kas utan mixerbordet och bara datorns mic, men här är texten:

Don't take me away
just bring that place over to me
I don't want to lose the feeling
I have when I'm lying here with you


 

I whish that I could see toworrow
Then I'll know if I'll ever see you again
We were just two people meeting
And it became one very special thing


Don't take me away
just bring that place over to me
I don't want to lose the feeling
I have when I'm lying here with you



 

Silence, I can hear your heart beating
Timeless, I can still taste you kiss
Forever, I will always love you
And never, never let you slip away


Don't take me away to
just bring that place over to me
I don't want to lose the feeling
I have when I'm lying here with you



 

Don't take me away to
just bring that place over to me
I don't want to lose the feeling
I have when I'm lying here with you


But if this, is the last time that I'll hold you
I'll cheeries?! this moment for ever and ever again
Memories are one of the things you gave me
Many happy, but the sad I've already forgot

Don't take me away
just bring that place over to me
I don't want to lose the feeling
I have when I'm lying here with you
I have when I'm lying here with you


RSS 2.0