don't worry about a thing, couse every little thing's gonna be alright!...

Nu sitter jag här inne med grymt väder ute, vilket det har varit den närmsta veckan. Ganska lugnt dag idag. har varit ute på morgonprommenad, sprungit, besiktigat släpkärran åt min far och packat. Ska om nån timme dra ner till falkenberg för att tillbringa kvällen och natten där nere. Sen imon blir det nog värnamo för att på lördag festas hemma hos Steffe. Kommer nog bli en riktigt skoj helg! :D

:D kul dag!

Inte mycket har hänt sen sist förutom idag! De två senaste dagarna (dvs måndag, tisdag) har jag gått runt och varit sömnig hela dagarna, och detta är inte likt mej! brukar ju inte ens vara sömnig när jag går och lägger mej. Men idag. Har först klippt gräset här hemma och sen har ajg varit ute hos Jonas far i dravö eller rättare sagt i svanabo. Har hjälp jonas att stapla lite tegel som låg utspritt på backen. Efter staplingen och lite chill så frågade Jonas om jag ville hänga med honom och elda. Frivilliga från reftelebrandkår skulle nämligen ut till golfbanan och elda riset de hade fått ihop från vårstädningen. Lätt att jag var på. Fick stövlar och byxor mm och såg ut som en riktig brandman och inte bara nån praktikantjävel! :P. Var grymt kul och börjar faktistk fundera lite på att bli deltidare, skulle vart grymt kul! Har i alla fall testat på en jävla massa idag. tänt på, vaktat gräs. blötlagt gräs med slang, släckt elden med slang, fyllt tanken på bilen, m.m.

Första doppet för i år :D

Har äntligen fått tag på bilderna från badningen. Vet inte om nån är intresserad men här kommer några. (har även fått bilder från festen förra lördagen men de behåller jag nog för mej själv :P)


Falkenbergs strand vid piren.


Gradantalet på vattnet.


Jag sitter längst ut på piren efter att ha hoppat i. Lite kall om fötterna, därav
ansiktsuttrycker och skriket som inte kan höras nu ;P


Anton i handduk lite mer avslappnad.


Jonas halvt påklädd igen.


Vi körde ju även på en grävling och här sitter Jonas med den "sovande"
grävligen. "Can I poke it?" - Nä Jonas, låt honom sova ifred. (Han må se
stor ut men lille jonas klarar nog inte av sanningen ;P haha)

Ångest i sängen för att vakna och må dåligt men det kom aldrig :P

Oj oj vilken helg. Har gått från att ha ångest till att må hur bra som helst, till ångest med förkylning, till på bättringsväg med mega smile, till ångest, till underbart glad, till flum, till hypat chill, till flum, till ....    ... till ångest för att vakna, till chill soft stämningshumör.

Det här kanske låte lite hmm, pms aktigt men det är inte riktigt en del av rollbesittningen utan allt har mer eller mindre med Trajet att göra. Blev ju som jag sagt riktigt förkyld i torsdags med känningar redan på onsdagskvällen. Och detta utlöste ju lite smått panik för att jag inte skulle klara av helgen. Men det blev bättre och jag kände mej pigg nog att fortsätta med fredagen efter schema och fick efter många timmars arbete, svordommar, mordtankar (imot bilen) äntligen ihop min bil som jag hade i delar.

Men det är väll mest gårdagen de flesta är intresserade av och jag kan bara säga att det var en riktigt rolig dag! Underbart väder med klarblå himmel och folk på bra humör (i alla fall de flesta). Det var ganska likasinnat folk med i laget så jag har bara bra minnen från hela tillställningen. Blev ifs sur på kärringen på andra stationen som skrek på mej utan anledning. men jag höll lugnet och sa vad jag tyckte till henne och sen på kvällen fick jag även höra att hon hade blivit utskälld av en annan funktionär som var på samma station pga att hon skrikit åt mej :P. Allt handlade om att jag blev tillfrågad av en funktionär att koppla Tina för att det fanns andra hundar där. och mitt svar blev då att hon inte bryr sig om andra hundar. Funktionären (som jag även känner) nöjde sig med detta och vi pratade vidare. Då kommer denna tant och säger till mej att koppla. Då tar jag av mig väskan för att ta fram kopplet samtidigt som jag förklarar att det igentligen är onödigt pga ovannämd orsak. Då får idioten damp och skriker till mej när jag står en halvmeter ifrån henne: "koppla hunden". Oj oj oj, hon ångrade sig nog efteråt! jag skrek inte tillbaka men hon fick nog skuldkänslor :P haha.

Det finns så mycket att berätta från denna dagen så jag tror jag lämnar det vid att vi senare på kvällen grillade hemma hos mej, förfestade och sedan drog ner till hotellet för att festa med flera av Trajetdeltagarna. Min kväll slutade när jag kände att min kväll hade nått sin topp vid halv 2 och jag gick hem för att dricka vatten.


Laget i skogen. Diggar min frisyr och glasögonen. :D


Vid grillningen. Underbart väder!


Märkliga saker händer i skogen, men vi har ingen censurknapp än :P

Klar!

Äntligen är bilen färdig. Har tagit hela dagen sen förra inlägget med undantag från en liten tripp till G-ved med Jonas. Major problems! Körde fast på ett ställe och det är det som har tagit tid. resten har gått smärtfritt. Nu är det till att packa inför imon och börja tänka på att lägga sig. Är ju trotts allt fortfarande förkyld!

gött

Faan va gött. Fredagen är här och det enda som återstår av "sjukdommen" är lite förkylning i näsan. Förhoppningsvis försvinner även det till i eftermiddag men jag har inte jättestora förhoppningar. Men detta betyder i alla fall att trajet är räddat :D. Har några timmar ledigt nu på morgonen men sen rullar allt på och vi får se hur mycket av dagen som finns kvar till vila. Tror i alla fall inte att emma kommer fören senare ikväll och då ska jag nog ha allt annat fixat.

:S

Jag gillar inte det här. I övermorgen är trajet och imon kommer emma och jag ligger sjuk. Har åkt på en förkylning som mest har satt sig i musklerna och gjort mej lite yr. men det är redan bättre än vad det var i går så jag har förhoppningar av att det ska vara över tills imon. Hoppas verkligen på de. Ska i alla fall kolla hur det känns ikväll innan jag funderar på att ställa in :S Tror jag ska skylla lillen på det här för han har varit förkyld så pass länge nu (även om jag inte tror att han har smittat mej ;P).

sjuk?

Inte bra, ligger i soffan nu och känner mej kraslig. känns som jag håller på att bli sjuk och så får det ju inte vara dagarna innan trajet. Dagen började ganska bra med en liten promenad i skogen utanför stugan för att sedan åka hem och hämtar delarna till bilen. Men det var där det började gå utför. Jag hissade upp bilen och skruvade isär allt som behövde skruvas isär. Men redan här så fick jag problem med en mutter  Som inte ville lossna, och när jag väl fått bort allt så visar det sig att jag fått fel delar av micro. Var inne där för några dar sedan och beställde delar till min bil. Dvs en peugoet 206:a och de tog reg. nr. och allt. Men likt förbannat så beställer hon hem drivknutar till mej utan abs!!! Blev ju as sur för nu får bilen stå uppallrad tills på fredag och jag får klara mej utan och på fredag kommer även Emma ner så då måste jag ha den färdig för att det inte ska bli så mångra komplikationer.

Tillråga på allt så har jag börjat känna mej krasslig lagom tills Jonas har blivit frisk så vi fick ställa in vår lekstund idag :S ;P

Mulet :S

Nä nu har jag fått nog! måste ha tag på nån som spelar piano och som vill sitta och skriva lite musik ihop! Har som sagt lite material som jag vill ha piano på men vill även få fram lite nytt!! Hör av dej om du spelar!!!


Längtar efter sommarn nu då allt ser lite mer levande ut.


För övrigt sitter jag i stugan och försöker skriva lite. hade hoppats på fint väder idag så jag och lillen kunde "leka" lite (med ärligt talat lite mindre betoning på " " ;P). Har i alla fall lyckats städa bilen idag, och suttit nere vid vattnet och spelat lite gitarr för mej själv.


Dagens måltid åstakommen av mej och lille ;P haha


PS. Är jävligt nyfiken på hur det gick för daniel idag :P. Den som vet får gärna höra av sig. PS.

inte skära, bara rispa djupt!

Ok då sitter man i stugan igen och njuter av solen ute på altanen. Men idag fick jag nog. kniven rök fram och jag bara snittade! Har snackat om det för länge så nu var det dax! ;P haha, nä så illa är det inte men jag fick snitta mej själv i alla fall :D. Klämde mej ganska rejält innan idag så jag hade fått en blodblåsa som var typ lika stor som lisseberg och stack upp lika högt som turning torso ;P. fick använda kniven på mej själv helt enkelt för att lätta på trycket. Men det kommer bli något dygn här uppe nu i alla fall i väntan på de nya drivknutarna och självklart så får det tiden att går fortare till trajet :D.



Sweet!

Fy faan vilken underbar dag igår. Kände mej ifs lite "stressad" på kvällen men det löste sig ganska bra ändå. Var i malmö över dagen och flummade som sate. Lärde känna lite nytt folk som verkade vara riktigt härliga människor. Har gått och tänkt på dagen i malmö ända sen vi åkte där ifrån. Var på toppen humör på vägen hem och det blev ju inte sämre av att komma hem och hoppa rakt in på Jonas välkommenhem fest som vi hade planerat i smyg. skulle gärna varit där och sett hans ansiktsuttryck när han kom till festen han inte hade någon aning om men jag fick se det på film och det bästa är väll ändå att han är hemma :D Känner bara att det här kommer bli en underbar söndag då jag har en hel del minnen att gå igenom från de sista dagarna!

fixa, göra eller få saker gjorda?

Fredag igen. Även om nyköping blev inställt och jag lyckades få färdigt mitt jobb igår så det blev en "ledig" dag idag så har jag en hel del att göra. men var är motivationen?! Känner mej helt opepp på att göra nått av allt som behöver göras idag. funderar på att tillbringa någon timme till i dag på förmiddagen med att läsa. Har redan gjort det nån timme idag. Kanske borde läsa nått annat ä skönlitteratur?! Nja få bli det lite till sen skicka ansökningar och reda ut lite om vad man behöver för kvalifikationer för att ev. dra till usa, Har tröttnat på att gå hemma även om jag nu har saker att göra hela tiden.

Arg!!!

Fuck vad jag var förbannad igår! Har fortfarande ont i handen efter att ha gett möblemanget i tvrummet lite...ja vad ska man kalla de?

Efter en "träningsdag" på måndagen med typ 10 ggr mer träning än jag klarar av på en dag, eller a typ en vecka så var jag grymt stel hela tisdagen vilken ändå blev ganska lyckat med motorcykelåkande runt hela halmstad med besök på lite alla möjliga ställen. Men det är inte där jag blev lite "crazy". När jag kom hem vid 22 tiden på kvällen så fick jag min tand avsparkad! Elin bokstavligen sparkade av min framtand! Fatta att jag blev förbannad! Var så grymt länge sedan jag var så arg och om jag ska vara ärlig så är det nog bara en handfull människor som har sett mej sån. Ok att det var en olyckshändelse, men det var inte heller henne jag var förbannad på även om det var hon som fick se de. Det var ju för faan femte gången jag slår av tandjävlen och det är inte nått vidare billigt att laga! 1200:- gick det på denna gången (dyrast hittils)! Men men, det är bara att betala och vara glad. Fast jag har varit lite upp och ner i humöret idag även om jag har varit glad. Fick även reda på att det inte skulle bli nån nyköpingsresa för mej inatt. Ok att jag verkligen behöver tiden här hemma med allt som ska göras men det skulle vara kul att komma upp och hälsa på lite folk och bara ströva runt i stan igen. Men allt har väll en anledning och nu får jag tid till att göra lite jobb imon istället och det är ju inte helt fel. Hoppas jag ska hinna färdigt med allt imon.


Motorcyklen ute vid grötviks hamn.

Up...


Bild jag tog i onsdags upp i himlen.


Uppdatering var det ja. Har gått så lång tid nu känns det som vilket det alltid gör när det har hänt mycket. Torsdag var det middag med taikongänget på eftermiddagen vilket skulle hållt på hela kvällen men jag och Thomas ditchade och drog till trappa ner för att höra stefan spela lite. Efter det bar det av hem igen för att fortsätta "middagen" några timmar innan jag och jonas S drog till tjejerna i Bolmen för att "festa" vidare lite. Blev inte mycket sömn den natten för när de andra hade somnat satt jag och Ida kvar uppe och lirade skitgubbe :D.


Fredagen sedan blev släktmiddag på norraskolan på väg till värnamo innan jag tog det lugnt för kvälllen. Hade varit en ganska utmattande vecka och jag kände mej sliten efter en sen torsdag.


Lördagen handlade mest om motormässan uppe i jkpg med pappa. Var riktigt nice att gå och kolla lite bilar och motorcyklar med honom och vi är ganska lika i både intressen och takt så det blev riktigt lyckat. Kvällen sedan verkade länge se ut att bli en halvlugn kväll innan vi ett ganska bra gäng bestämde oss för att dansa in på Elins fest i stugan. Men precis när vi skulle dra så började nästan alla whinea så det slutade med att jag, lillen och padde rockade loss för fullt ute i stugan med "småbarnen" och det var bad i sjön, mörkerbrännboll, vattenpipa, porrdans mellan mej och lillen osv. Hade grymt skoj.


 


Fest eller? (sorry att den är sne men orkar inte ändra :S)



Söndagen sedan blev bara bätte. Lite småsliten så vaknade jag upp och från och med att jag såg lillen så satte vi ribban högt och bara höjde tempot för varje minut. Flummade hårt och gjorde allt möjligt från att cpa med pinnar, kasta knivar, lira fotboll, plocka golfbollar i sjön, vattenkrig, till, ja vad som.


Think I'm a little bit nomadic...

Har haft en grymt bra helg med många incidenter och aktiviteter. Ska försöka ta mej lite tid att berätta om allt lite senare ikväll men först ska jag tackla den här dagen och ska precis ut och springa lite. Tina är redan ute och fick syn på att jag bar på löparshortsen och har börjat varma upp så jag får nog se till att skynda mej ut.


Börjar likna depåstopp nu :D

Då har vi hunnit med lite idag oxå. Lena har kommit hem från Växjö för nått dygn, lite mer tvätt har fixats, jag har varit ute och sprungit, har "städat" mitt rum, har varit på sjukhuset och röntgat skallen, fått hem nästa bok i raden och nu sitter jag och väntar på att steffe ska komma hem så vi kan spela och göra upp lite planer och efter det blir det nog lite chill fest i stugan. Ser ut att bli en riktigt "nice daaaaay"!

When the lights goes out and you can't turn them on...

Dagen börjar ju bra med strömavbrott i hela området. Det rör om lite i min numera sedvanliga morgonordning och jag kan bara sitta här vid datorn tills batteriet tar slut. Men jag läste på driftstörningscentralen att de skulle försöka ha på strömmen igen vid 11 tiden så jag få väll ta allt som innehåller ström efter lunch, vilket är ganska mycket om man tänker på de. Våra telefoner står ju oxå still för att vi har bärbara som inte funkar så länge basstationen inte får ström.

Har legat och filosoferat ganska mycket idag på morgonen och även om nattens dröm var lite av en "mardröm" så har det varit helt andra tankar. Har legat och klurat på människans förmåga att ljuga för sig själv och lyckas med det. Även fast det är så självklart för alla andra. Har en polare som håller på med det just nu för jag tror inte hon ljuger för mej men det hon säger är nog inte så sant :P. Kärlek har ofta den effekten (tror för gudsskull inte att det är mej hon är kär i nu). Nattens dröm handlade i alla fall om ex som kom tillbaka och "spökade". Dvs stötte på mej och ville ha mej....  Usch och nej tack, klarar mej så otroligt bra utan henne. Har ju inte sett henne på flera år vilket jag tycker är skönt och om man bortser från nått mail då och då så har jag inte hört från henne heller. Blir dock förvirrad när jag får mail ifrån henne som säger att hon tänker på mej och så när hon har en ny pojkvän sen lite mer än ett år tillbaka. Kan inte göra så mycket åt det men funderar på om han vet att jag får sådanna mail.
   Hur ligger folkets inställning till sånt här. Är det OK att skicka sånna mail till sitt ex när man har en ny partner?


Curtains up! Big SMILES PPL!

Det verkar vara mångar slevar i soppan som rör om just nu och jag kan bara säga att det är skönt att inte ens vara en del av måltiden! :D

Det känns som det är mycket som händer för tillfället och jag har redan lyckats fylla min vecka i stort sätt till fullo. lite oklart med detaljerna bara men det ser ljust ut. Har nog även fått till en lite resa upp till nyköping över dagen nästa vecka och ser riktigt fram imot det.

Idag har jag i alla fall mest syslat med hushållssyslor och även om jag har glömt att lägga upp 125:an för försäljning så har jag ändå fått en hel del uträttat. Någon som är intresserad av en Yamaha virago 125:a kan ju alltid höra av sig :P. Har även varit ute och gått med Tina, Jennie och Trassel idag på en runda lite över 2h, riktigt skönt att vi äntligen lyckades få till det.

fler i samma kropp? vissa tror så ;P

Dagarna känns väldigt lätta nu för tiden. allt bara flyter på och men är ganska bekymmerslös. Men det känns som det är nått som fattas...

Känner att jag har börjat komma igång lite nu med att få bort det som "kom till" under och direkt efter sjukhusvistelsen. Gick ju upp 4kg på 2 veckor under den tiden och har kännt mej lite "seg" sen dess. Men nu när allt är borta och förhoppningsvis sista pencilintabletten togs idag så känns allt ljust. Gäller bara att få tag på ett riktigt jobb nu. Det fuckade sig i torsdags så jag blev av med det jobbtillfället jag hade fått men det fanns inget jag kunde göra åt de :S. But life goes on, och de sista dagarna har tillfört så mycket att det snart är dags att fortsätta där jag slutade för ca 2,2år sedan.

World watch out! Here "we" come!!!

When the sun goes down the only thing left is the results of or labor...

En dag till har passerat med underbart väder och saker har hunnits med även om detta har varit en slappdag med många frestelser. Har bland annat varit ute och kölrt lite motorcykel med PL och senare även vart med på en liten repa i hans supra. Kvällen därimot har gått i slapphetens tecken med så ska det låta, lite "besviket" kollande på tredje perioden i hockeyn, gitarrspel och Fight club kollande med sällskap av Jossan och Jonas S på det sisnämda.

Men nu sitter jag här själv igen och känner att jag troligtvis inte kommer somna än på ett bra tag. Funderar över morgondagen och tror att det kan bli lite grillning om vädret håller sig. Nån jag inte redan snackat med som är sugen?

Ps. Märkligt hur folk ljuger för dem själva när vi andra så tydligt ser. C'mon, jag vet att du gör de! ;P Ds.


Vår är underbart!

Inte mycket nytt igentligen. Lika underbart väder som igår och har fortsatt med lite av varje. Gått en runda på morgonen med Tina, tankat bilen, snackat skit med PL, börjat skruva lite på bussen igen men fastnade då skruvar har rostat ihop på ställen där inte vinkelslipen kommer åt. Fast det är lite risky att köra med den så nära oljan och bensinen ändå. Har även bytt däck på mammas bil, tvättat motorcyklarna och servat mammas då Lena ska låna den över helgen eller nått sånt.

Har visst hunnit med en hel del märker jag då detta bara är de lite "större" sakerna. Är i alla fall helt otroligt taggad på Trajet nu och tror det kommer bli fett kul då Emma ska komma ner och joina vårat lag! :D

Underbart...

Underbart väder idag! Har varit ute nästan hela dagen förutom nån timme då jag var och gjorde lite jobb. Har haft ett lugnt tempo hela dagen men ständigt haft nått att göra då jag har tvättat bilen, skruvat på flakan, lagat lite diverse saker i huset/garaget, m.m. Få se vad morgondagen har att komma med men förhoppningsvis ska jag ner på arbetsintervjuv för att sedan på kvällen vara "fyllechauför" åt Lena.

Nu är det hockey på G med gubben och sen väntar nog kvällen.

RSS 2.0