Fredag kväll/natt

Känns lite surt att ligga hemma i sängen just nu. Ska strax sova men det skulle vara kul att varit ute och festat, känner för det men kroppen hänger inte helt fullt ut med. Fick bara känslan att att skriva av mej lite till.

Det är konstigt hur man kan få "styrka" av småsaker. Just nu har jag på mej ett halsband som jag inte har använt på mycket länge och bara för det så (även om jag mår hur bra som helst idag) känns det inte som att det kan finnas något dåligt här i världen som kan rå på mej! Ett litet smycke får mej att känna mej oövervinnerlig om ändå bara för en kväll.

PS. Spöade upp pokereliten i bekantskapskretsen innan på texas hold'em, och även om det bara var en vinst på typ 130:- så var det gött att vinna utan att vara nått vidare bra på det igentligen! ;P DS.


Ok vi lägger till lite till. Har legat i sängen ett tag nu och surfat runt på nätet och hittade en blogg som ger en lite insikt i livet och får en att börja tänka på saker. Även om bloggen handlade om en 20 årig tjejs kamp imot cancern ( vilket hon väldigt nyligen förlorade mot :S) så är det ändå positiva tankar om vänner, livet osv. Har läst ganska många inlägg och hon har verkligen en positiv inställning till livet mm. ända tills sista raden. Men ett inlägg fick min uppmärksamhet lite mer än de andra. Det handlar om hur människor kan göra henne glad, och även om det handlar om hur man lätt kan glädja en sjuk människa så kan det även nyttjas för att bara visa sina vänner även nära, nya eller inte så jätte tajta att man tänker på dem och finns där nånstans om det är nått. här kommer länken


Kommentarer
Postat av: Linneea

hej! näädu har inte hittat nån lösning :S riktigt skumt. Jag ska faktiskt till halmstad om några timmar nu. hehe. sen så blir det halmstad hela vecka 41-42. finns säkert tid att ses en runda då :)

2008-09-27 @ 08:30:07
Postat av: Linneea

joo visst fika låter trevligt! =) är ju nere v41-42 som sagt. vi får höras. ingen utgång ikväll eller?

2008-09-27 @ 20:18:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0