Påsk

Tjabba.

Har inte skrivit på ett tag nu men då va det dags igen. Har varit sjuk ett tag nu, var inte på jobbet på hela veckan. Har legat hemma och vart förskyld och seg. I torsdags så tog jag mej i alla fall ner till Ullared för att handla lite inför cypern jobbet. Åkte därifrån med en nota som slutade på 2700-2800 på bara saker från GeKås. Orkar inte dra upp allt så det får räcka med de.

Vidare så blev det fredag och släktmiddag på min fars sida. Finns det nån som försöker få mer uppmärksamhet på sånna tillställningar än ´KIM? och han gör det faan på det bästa tänkbara sätt. ingen som sitter ledsen när han är med! och vem faan ska köpa lotter för 155kr när det inte finns några speciella priser för att sedan knappt vinna nått om inte han!

Senare på kvällen va det middag med Taikongänget! Lirade maffia vilket jag inte gjort på länge, det är ju hur kul som helst! Synd bara att alla misstror mej hela tiden så man blir utröstad!

Kanska inte blev så rolig blogg men det kommer nog mer senare, hittade för övrigt en bild från sälen på PL där han liknar Grinchen. Håll till godo.

image3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0